Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Ovde možete pisati najgluplje i najbesmislenije tekstove koje bi pisali najostaršćeniji homofobi koji u svojim glavama kroje najkreativnije i samim tim najbesmislenije teorije zavere.
Normalna osoba često ne može da poveruje šta sve mogu da smisle protivnici zdravog rasuđivanja, a mi možemo da se sprdamo sa sumanutim sadržajima u fašističkim glavama.

Da počnem:

KO PIJE BOGOJAVLJENSKU VODICU JAVLJA MU SE BOG KOJI OMETA HOMOSEKSUALNE VEZE!
BOGOJAVLJENSKOM VODICOM PROTIV INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA!

Poznato je da homoseksualci pokušavaju da se prilagode srBskom društvu tako što stvaraju ilegalne kanale kao voda koja se uvek probije menjajući tokove i pritom zaobilazi ostrva, stvara nova korita i isparava da bi bila ono što je bila pre nego što je postala vodena para.
Osveštali smo vodovod jer pijaća voda treba da prati božija uputstva, a bog je na našoj strani i zato joj nudimo samo jedan smer – put u središte našeg organizma. Da bismo bili drugačiji od pedera koji (uglavnom) piju običnu vodu, mi smo se povezali sa bogom jer bogojavljenska vodica mora da se javi pre nego što odvrnemo slavinu. Kako se javlja? Tako što pozovemo popa (šaljemo pisma koja dostavljaju golubovi pismonoše) koji je osveštao vodovod i kažemo da vodu konzumiramo samo kad božiji predstavnici na zemlji pošalju goluba pismonošu.
Pedere baš briga za ovu vrstu duhovnosti, koriste internet koji nije postojao u srednjem veku, a mobilni telefoni nisu direktno povezani sa strujom (osim kad se pune, a mi smo povezani sa svetom/bogojavljenskom vodicom kojom punimo organizam dok zovemo popa) zato što misle da su nezavisni.
Mi smo prosto postali zavisni od bogojavljenske vodice koja dolazi iz osveštanog vodovoda i samo ta vrsta zavisnosti ne može da se izleči jer moderna medicina/psihologija uništava proverene vrednosti, a te vrednosti su nastale pre nego što je Srbija uvela struju, a i bandere treba okaditi da bi struja nestala baš kad homoseksualci počnu da pune svoje mobilne telefone.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
HOMOSEKSUALCI HODAJU ZATO ŠTO NAPREDUJU DOK SE OKO NJIH STVARA KRUG KOJI FORMIRAJU HOMOFOBI! HOMOFOBI ŽELE DA IH TUKU! SVASTIKA PREDSTAVLJA KRUŽNU PUTANJU OKO “NEPRIJATELJA”!

Slika

Mi ne znamo ko je pederima dozvolio da koriste donje ekstremitete da bi eksperimentisali sa slobodnim kretanjem kad svi znamo da ekstremni oblici ponašanja homoseksualaca uvek povlače sa sobom neograničeno kretanje tj, ličnu slobodu ili neograničen lični prostor. Okreće se samo SVASTIKA koja se sužava dok kruži oko potencijalne žrtve fašizna/nacizma. Niko SVASTIKU ne sme da bije, kao što je onaj režirani televizijski sukob utvrdio. Opkoljenu žrtvu homofobije/nacizma/perverznog tumačenja pravoslavlja meljemo jer svastika podseća i na nož za mašinu koja melje meso, što se iz priloženog da videti:

Slika

Ali svastika je ženina sestra, a pederi druge pedere nazivaju "tetkama", "ženama", a mi im pripisujemo ženske karakteristike! Šta da radimo ne znamo, osim što možemo da konstatujemo da svastike uvek naprave krug oko glavne tetke koju žele da zaštite od nas! Svastika je nečija tetka samo ako žena (njena sestra) ima decu! Horor!
E, nećete nas prevariti, svastika je naša i nemamo nameru da je prosledimo tetkama koje žele da je joj pripišu humane karakteristike, tj. žele da joj oduzmu prvobitni smisao i pravu namenu. Antifašisti kažu: “Ako ne možete da objasnite deci zašto neki ljudi hodaju ulicom – nemojte ih rađati”, a mi kažemo: “Ako ne smemo da bijemo ljude koje niko ne sme da bije – nećemo vam dozvoliti da rađate!”
By zphibrid
Svi ti veliki srbi i veliki vernici, prvo su nepismeni i ne znaju osnovnu gramatiku srpskog jezika a onda kao veliki vernici ne poštuju ni 10 božjih zapovesti.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
NIKO PEDERE NE SPREČAVA DA ĆUTE DOK IH SPREČAVAMO DA GOVORE!

Silence is golden. Pederi valjda žele da nam kažu da mi treba da ćutimo zato što smo najglasniji u čoporu, a kad počnemo da urlamo onako čoporativno, ne mogu dobro da čuju šta želimo da kažemo. A želimo da kažemo da je tišina zlatna zato što homoseksualci mogu da pričaju van filmskog platna.

Uvek govore kad žele da iskoriste Ustavom zagarantovana prava, a mi želimo da ih ućutkamo stavom koji nam dok pričamo gluposti postaje sve snažniji dok kršimo Ustav.

Da li Ustav može nekako da ućutka ljude koji žele da iskoriste pomenuta prava ako počnemo da ga kršimo da bismo mogli da pričamo najodvratnije gluposti. Kao što smo rekli, tišina je zlato. Zato homoseksualci treba da snime nemi film koji ćemo gledati dok se ponašamo kao najgori sinhronizatori nemih filmova koji prevode tekst koji ne postoji jer smatramo da homoseksualci ne treba da postoje.

Oni u pomenutom nemom filmu mogu da ćute dok čitaju Ustav koji ova država ne poštuje, kao što mi ne poštujemo njih dok zloupotrebljavamo slobodu govora.

Uglavnom se oglašavamo dok odgovaramo na pitanja koja nam niko nije postavio da bismo odgovarali baš kad nas niko ništa nije pitao, jer nam ne odgovara Ustavom zagarantovana sloboda govora koja nas uvek uveri da treba da ćutimo čim progovorimo.

Normalni ljudi razmisle pre nego što nešto kažu, a mi kažemo ono što mislimo zato što ne mislimo uopšte. Svako ima pravo na svoje mišljenje ako mišljenje može da se izjednači sa misaonim tokom praznoglavih dripaca.

Korisnikov avatar
By Dark Walker
PEDERI IGNORIŠU PIČKE ZATO ŠTO PIČKE IGNORIŠU NAŠE POLNE ORGANE!

Kad god homofobu padne kurac, jedan peder postane strani agent koji diže bune i ustanke. PUSSY RIOT!

Pedere ne interesuju pičke koje često ignorišu naše polne organe jer ljudska bića koja imaju pičke baš i ne vole muškarce koji ženske odlike povezuju isključivo sa pičkama!

Dok pederi ravnodušno razmišljaju o ženama, ženski polni organi nekako postaju mašine za mlevenje naših reproduktivnih organa, jer ako dođe do oplodnje, molimo boga da buduće dete ne postane peder i unapred smišljamo kako da “ženske” osobine isteramo iz budućeg (auto)homofoba.

Sve bi bilo u redu kad bi žene potpisale da će ignorisati ženske karakteristike drugih muškaraca, počevši od činjenice da je B92 objavio sledeću informaciju:
“…u dobi od osam nedelja, fetus još uvek nema pol, a pre nego što će dobiti muške atribute, muškarac je zapravo ženskog pola. Njegov penis nastaje iz ženskog klitorisa.
Naučnici objašnjavaju u video snimku "ASAP Science" da je pol određen samim činom oplođenja, ali Y muški hromozom proizvodi testosteron tek od šeste nedelje. Dakle, tokom prvih sedmica, svi embrioni prođu kroz "žensku fazu" koja podrazumeva razvoj reproduktivnih organa i bradavica. Kada se Y hromozom konačno manifestuje, jajnici se spuštaju i formiraju testise, a vulva se stapa u mošnice. Nastaju i bradavice, ali ne dolazi do razvoja grudi.”

Sad ne znamo kako da se postavimo. Zna se da je B92 leglo patologije, tako da ćemo se razmnožavati samo tako što ćemo se okružiti ogledalima i eto… ima nas više. Svi znamo da smo jedinstveni samo ako smo sami na svetu. DO ČITANJA!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!