Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Moj drug hoda iza mene i drži me za oba ramena dok prolazimo kroz neka vrata na javnom mjestu, da ne lupim ramenom za štok, krila od vrata i sl. Znalo se desiti i po nekoliko puta dnevno, od kuće do tržnog centra! :lood: :snupi:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Danas sam zaboravila 170. put kišobran i nemam pojma gde po gradu. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Juče sam bio smotan. SERIJA nekih tako izliva smotanosti. Ali dovoljno poznajem sebe da znam da naidje takav dan, i kad primetim šta se dešava - ubrzo to počne da me zabavlja (primer: omašujem bacanje papira u korpu iz pozicije 100% pogotka i slično). Neka vrsta rasejanosti, preokupacije mozga mislima koja utiče na čula, motoriku i koordinaciju, verovatno.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
juce sam izgubila daljinski od tv-a i nasla sam ga u sobi u krevetu :bush: a danas sam styling paste za kosu zamjenila sa kremom za lice srecom pa sam na vrijeme skontala :lol:
Korisnikov avatar
By designer
Ah... bilo je to pre dosta godina. Sedeo sam sa društvom pored reke, zezali se, a onda je došlo vreme da krenem na bus. Prešao sam preko mosta i kretao se stazom na drugoj obali, dakle preko puta prijatelja koji su me zezali, dobacivali... i samo odjednom TRAS! Zakucao sam se u jednog debeljka koji je stajao okrenut leđima! Sreća te je bio krupniji od mene, inače bih ga oborio i pao preko njega! A društvo je plakalo od smeha na drugoj obali reke.

Još jedan traumatičan događaj mi se desio, ovaj put na Kalemegdanu. Drug kupio sendvič, a ja video parkić sa ljuljaškama, stali smo tu da on pojede sendvič, a ja da se posle 100 god. ljuljam u parkiću prepunom dece. I taman kad sam se najjače zaljljao, jedan kraj lanca ljuljaške je pukao! Tresnuo sam na zemlju, ali i dalje delimično visio u vazduhu, ne shvatajući šta se desilo! Deca su tako vrištala od smeha, da sam se noćima budio u znoju sanjajući njihov kretenski smeh! Grrrrrr! Od tada ne mogu da ih smislim! Mali retardi!
Korisnikov avatar
By Macan86
učlanjujem se :D ja sam sav pogubljen u vremenu i prostoru.Mogu da zurim u sat kao tele u šarena vrata i nemam pojma koliko je sati.Zbunjujem se na prosta pitanja,a za neko čudo,ona kompikovana me nikad do sad nisu zbunila.Saplićem se redovno na stvari koje bi i puluslep čovek video.Zaboravljam kišobrane,jakne upaljače i bukvalno sve što nije direktno prilepljeno za mene po autobusima,taksijima,razmim čekaonicama itd.Sve što mi padne šaka moram malo da polomim ili pokvarim...i tako :D
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Moja tema, potpisujem. :) i pisem cim mi se desi nesto vredno pomena, mrsko mi je da se secam lapsusa i nezgodi iz prošlosti xD
Korisnikov avatar
By RetributioN
Pao sam sa stepenica i završio blatnjav ispod gelendera kod pijace. It was awesome.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595065#p2595065]designer napisao:[/url]
Još jedan traumatičan događaj mi se desio, ovaj put na Kalemegdanu. Drug kupio sendvič, a ja video parkić sa ljuljaškama, stali smo tu da on pojede sendvič, a ja da se posle 100 god. ljuljam u parkiću prepunom dece. I taman kad sam se najjače zaljljao, jedan kraj lanca ljuljaške je pukao! Tresnuo sam na zemlju, ali i dalje delimično visio u vazduhu, ne shvatajući šta se desilo! Deca su tako vrištala od smeha, da sam se noćima budio u znoju sanjajući njihov kretenski smeh! Grrrrrr! Od tada ne mogu da ih smislim! Mali retardi!
:'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''')
By Deni5
Pao sam u baru kada je padala kiša.
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Ladno prilikom izlaska iz busa odaberem pogrešan kofer...
Naravno tek kada sam izašao iz busa primetim da je kofer nešto čudan (lol) i istovremeno gledam autobus kako odlazi.
Posle najvećeg facepalma u životu pozvao broj sa kofera i sledi jedan malo više nego neprijatan razgovor sa gospođom xD (Izvinite....Ja uzeo vaš kofer...)
Taksijem jurio za busom gde odmaraju i naravno taksista na kraju konstatovao da su se koferi bili različite boje uz jedan veoma zabrinuti pogled...
Tako da je malo reći da je ovaj klub za mene lol
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576888#p2576888]Markiza napisao:[/url]Uspela sam da u kratkim vremenskim razmacima od po par dana :
udjem u tuš kabinu sa čarapama
umesto da zatvaram pastu za zube ja zatvarač zavrtam na četkici za zube
i da bacim majicu umesto u korpu za veš ja ubacim u wc šolju i zatvorim je, normalno.
Sve sam od navedenog..

I padam, jednom nedeljno padnem nagde na ulici, otkliznem se, sapletem. Skoro sam pala ispred DISa, saplela sam se od onog gvozdja gde se kolica parkiraju. Pre toga sam pala u Rodi kraj rafova, a pre toga kad sam isla ka banci, i tako.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803929#p2803929]stardust81 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590372#p2590372]Galadriel napisao:[/url]Danas sam zaboravila 170. put kišobran i nemam pojma gde po gradu. :ozbiljan:
E, stvarno nije u redu da nam neko krade kisobrane... :lood:
Zato mi zaposleni u Benettonu (mada sam ja zaposlen jos dva dana) imamo odeljak izgubljeno/nadjeno pa lepo kad se neko vrati u radnju mi mu vratimo kisobran. ^.^
Korisnikov avatar
By voodoo
cesto se saplicem, kacim se i o kvake od vrata u hodu, a zakacim i po koji zid
jednom u par meseci mi se desi da padnem na ulici, bilo zima- bilo leto
da javim da ima pomaka sto se guzve i buke tice /koja mi je takodje smetala/ - pre par dana sam prosetao Knezom sa majkom i prijateljem jednim, i nista od toga mi nije smetalo, dok ranije su mi klecala kolena, tesko hodao..itd...
ali, imam i momente dubokog razmisljanja, upadnem u neke moje misli, i nista ne cujem oko sebe sta se desava, te momente bas volim
By quietboi
Toliko pogubljen da sam pre par godina ušao u pogrešan auto. Bili su isti, i naš i od tog čoveka koji me je, kako sam ušao, pogledao kao da sam mu ubio najbližeg. Samo sam se nasmešio i polako izašao, bez ikakvih problema :avion:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!