Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Uzmete svoj pametni telefon, uđete negde gde se unosi tekst i klikćete gore nasumično po rečima koje vam predlaže i postujete ovde. :)

Ja sam dobio ovo:

Pa da nije bilo ni malo nije bilo iza njega je u pitanju je bila i ostala oprema i pribor u Beču čistih ruku 2 je u redu i miru i u tom slučaju ne može da priča jer je izvorište izvornog osećanja polomljenosti u Beču čistih ruku na srce moje srce i dušu moju dušu i ja se ne može zaključati i to u stvari ne bi bilo bolje od mene da je u pitanju prijatelj i da će biti na nivou cele godine na osnovu ključne reči i izraza i to u je da je to rekao da je samo ekspertnost u Beču i stanuje je u redu i miru sa njim i to u stvari ne bi bilo bolje od mene za to vreme u kojem se servira švedski sto je i dalje ne znam da se držiš kao što se treba žena i muškaraca u Beču čistih ruku na srce moje dete ima pravo i da se ugrožavam ne znam da se držiš kao što se treba žena i muškaraca i ja se ne može zaključati i ja da držim samo na papiru i to u stvari je to bilo i da je će se pojaviti i da će biti se ne bi li ih i na kraju krajeva i da 2 je u to da su se i na taj kraju i ja sam imala i ja da ja to nisam znao da si 2 u pitanju je 2 jedan.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ont: the same time. I have a special plan to use it. . the only thing that I have a great day and night and the rest of my favorite part of the most important thing is that the company has been a while. I am a beautiful person who is the best of luck with that said I should say, the first to write you an idea of what I can see the full amount of time and I will be a good time to time. the first one to the next few days.

A na srpskom jeziku. Uz to, ali i da se u saopštenju za javnost u kojoj su donete sledeće godine u godinu sve je to što je u pitanju, ali i da se u potpunosti je to bilo. A onda se u tom slučaju, to je to što je u pitanju, ali i za sve one koji su se u ovom trenutku, a u okviru projekta, koji je u pitanju, ali i da se u saopštenju. godine u odnosu sa voljenom osobom koja je u toku dana i noći između subote i nedelje, a u okviru programa za mlade talente i da se u saopštenju za javnost u kojoj su donete na vrh strane, a u stvari je u tome da li će biti održan od njih, ali je u pitanju, jer je to što je za mene. Ja sam se da je to što je u pravu si. :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By bothways
Ne mogu da komentarišem sa potpunim znanjem engleskog jezika i kulture u svakom slučaju je u pitanju samo na osnovu ključne reči koje su bile preko puta hotela u gradu i okolini beograda
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2764287#p2764287]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Uzmete svoj pametni telefon, uđete negde gde se unosi tekst i klikćete gore nasumično po rečima koje vam predlaže i postujete ovde. :)

Ja sam dobio ovo:

Pa da nije bilo ni malo nije bilo iza njega je u pitanju je bila i ostala oprema i pribor u Beču čistih ruku 2 je u redu i miru i u tom slučaju ne može da priča jer je izvorište izvornog osećanja polomljenosti u Beču čistih ruku na srce moje srce i dušu moju dušu i ja se ne može zaključati i to u stvari ne bi bilo bolje od mene da je u pitanju prijatelj i da će biti na nivou cele godine na osnovu ključne reči i izraza i to u je da je to rekao da je samo ekspertnost u Beču i stanuje je u redu i miru sa njim i to u stvari ne bi bilo bolje od mene za to vreme u kojem se servira švedski sto je i dalje ne znam da se držiš kao što se treba žena i muškaraca u Beču čistih ruku na srce moje dete ima pravo i da se ugrožavam ne znam da se držiš kao što se treba žena i muškaraca i ja se ne može zaključati i ja da držim samo na papiru i to u stvari je to bilo i da je će se pojaviti i da će biti se ne bi li ih i na kraju krajeva i da 2 je u to da su se i na taj kraju i ja sam imala i ja da ja to nisam znao da si 2 u pitanju je 2 jedan.
koliko mozemo da vidimo, precesto pricas s ljudima o Becu i o cistim rukama :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!