Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mean95
Dakle postavimo sliku neke poznate licnosti,a osoba ispod oceni njen stil uz obrazlozenje za ocenu i postavi novu sliku. Ocene od 1 do 5.

Slika
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
u modu se razumem kao konj u kantar
ali evo ja bih joj dao dvojku minus

aljina kao za casne sestre, zakopcana do gusxe i sa ogromnom kragnom ....whats up with that
a onda kais crn precrnjen na haljinu neznih boja...whats up with that
crveni lak (miris suvise jak) ++ ✔

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
modni ziri? jesu li to neke maljušne životinjice koje se hrane zurenjem i proziranjem u modu? :kosa:
baš me zanima kako se razmnožavaju... :veverica:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Po meni, potpuno bez veze.
Ne volim ove dzeperchine bez ikakve stukture, sa pantalonama u istoj boji se stopio u tako jednu bezobicnu strukturu. A zena je realno prezgodna i moze da ponese mnogo bolje kombinacije.
Ne svidjaju mu se ni shunjalice na nogama.
Plus za torbu i za naocare.

-------

Slika
By alexandermagic
Boze dragi sta ja pisah ovdje. Editirao sam.

---

I meni je bezze, i to bas sve na njoj.

---

Pa ne znam ... Retro, to mi se ne dopada. I manekenka mi je bezlicna, stvari nose nju. Tasna je okay. 2.

---

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ha, opet ja :D
Ja volim crno, tako da mi se svidja kombinacija na Kejt. Mada, obzirom da je supermodel, sva odeca na njoj stoji. Ako zakeram,odabrala bih joj drugaciju majicu, ali sve u svemu - ovo je u njenom fazonu i izgleda mi ok.

---------------------------
Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
To me jako podseca na Bree Van de Kamp u nekoj casual varijanti, dok ide do marketa.

---

Slika
By alexandermagic
Po defaultu ne volim plavuse, ali pravit cu se da je brineta... :fancyklap:

'naci 'vako: obuca je preglomazna, kosulja haljina mi se ne dopada, kao ni predimenzionirane cvidze. Ni bizuterija ne prati tasnu koja je jedino sto mi je okay. Ocjena: 1-.

I mogla bi malo duze ostat na direktnom suncu, jer je bijela k'o kuvan krumpir. I ne stavljat crveni lak za nokte za dnevne prigode.

---

Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^
^
Jes da joj je gotovo pedeset leta, ali haljina mi daje roditelji moji vaspitase me strogo vajb. A ne svidja mi se bas nesto ni print na grudima.

---

Slika
ye i like gigi
By alexandermagic
El to snijeg? A na njoj lan ? :ozbiljan:

Koloraturno uskladjeno, ali mi se ne dopada. Modrica ispod lijevog koljena. Duzina suknje joj ne laska koljenima uopsteno. Trebalo bi da je znatno duza sa visocijim strukom. :ozbiljan:

2.

---

Slika
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
meni to mnogo agresivno
promeniti rukavice (staviti neke sa manje detalja)
i ne vidim lepo sta joj je to sa strane na jakni ...neka skloni u svakom slucaju

ocena: 3

Slika
By alexandermagic
Meni su se dopale samo jakna (takodjer bez detalja na lijevom grudu :ozbiljan: ) i obuca, ali to je ona. Medi. :ozbiljan:

---

Nekako blijedo, nezamjetno, mlohavo. 2.

---

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!