Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Osmesi su ocito namesteni za ovu prilku, dakle, nije pitanje koji je osmeh iskren, a koji lazan, vec koji je tip osmeha iskren ili lazan, sto je bitna razilka. Zbog toga je ceo test nelegitiman jer nam, kao prvo, namece tacne i netacne odgovore.

Znam vec previse ljudi sa ovakvim "iskrenim" osmesima kojima se za tren oka ukiseli faca jer im njihova toboz iskrenost ne izazviva ocekivanu reakciju u komunikaciji, sto je u ekstremnim prilikama slucaj sa pripadnicima nekih sekti ili u manje ekstremnim - sa konzervativcima. Njihov osmeh zaista moze biti iskren, ali samo ako se ne usudis da ne budes u njihovom mentalnom prostoru.

Zbog toga nemam problema sa "fejk" osmesima, jer su ociti, takvi ljudi se obicno muce se sa prilagodjavanjem, a u ovom drustvu samo budale misle da su savrseno prilagodljive, daju ti mogucnost za desifrovanje njihovih identiteta ili su barem nedovoljno sigurni u sebe cime pokazuju neku svoju ljudskost i svoje slabosti, pa je za toliko i meni lakse pri ophodjenju sa njima.

Eto ti za tvoj naucni rad govnzalese - for free.
Korisnikov avatar
By Blady
14/20

BTw kineskinja me nije zajebala.
Oci su ogledalo duse :love:

Tek sam ustala :zev:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sam, izgleda, mutav da prepoznam neke osnovnije stvari od ovog. ovo necu ni da pokusvam.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
17/20 oči :D

Inače koga zanima, serija Lie To Me je snimana po dr. Ekmanovom istraživanju. Meni se mnogo dopalo. :)
Korisnikov avatar
By IriS
18/20

mnogo su neprirodni. baš sam se namučila.
Korisnikov avatar
By Pauceti
test nije u funkciji vise, posle prvog pitanja broken link
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!