Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Jao Jao!!!

Bio sam sinoc u ER u 3am da mi seckaju chir. Bas je bilo bruka. Neki frajer mi sekao chir i davao injekcije. Auuuu, znaci kakav frajer, ono PRAVO mushko! Bas sam se jako nadao da ce umesto igle nesto drugo da mi zabode u dupe. (ali nije). Iako mi je dodirivao rukom guzu i prislanjao se na nju. Jaooo...

Ah da, Čir je splasao, masa iscedjena, i imam previjanja svaki dan, yuck!
By ...Sitnicava...
Originally posted by stefan19
Jao Jao!!!

Bio sam sinoc u ER u 3am da mi seckaju chir. Bas je bilo bruka. Neki frajer mi sekao chir i davao injekcije. Auuuu, znaci kakav frajer, ono PRAVO mushko! Bas sam se jako nadao da ce umesto igle nesto drugo da mi zabode u dupe. (ali nije). Iako mi je dodirivao rukom guzu i prislanjao se na nju. Jaooo...

Ah da, Čir je splasao, masa iscedjena, i imam previjanja svaki dan, yuck!
Stefane, ova tema je sprdačina? :glupan:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by ...Sitnicava...

Stefane, ova tema je sprdačina? :glupan:
Nikako draga moja, medical fetish nije tema sa kojom se da sprdati :smeh:
Svi ti krshni momci koji cede chirice i diraju guzichice ... zar to lichi na sprdachinu?! :drama: :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
A nego sta je nego sprdacina.
Cak i da ima taj chir , postavljanje teme o toj krajnje svakidasnjoj pojavi je nista drugo do sprdacina.
Verovatno da ima korisnika koji su imali i mnogo socnije chireve, pa nisu otvarali teme o tome.
Mogla sam i ja letos da uslikam ogromnu opekotinu na unutrasnjoj strani butina od vrelog paradajza koji mi se, tokom kuvanja, prosuo na taj delikatan deo tela i da postavim sliku u temi sa naslovom " HELP PLEASE - Opekla sam unutrasnju stranu butina, sta da radim ? ".
Mogla sam, ali nisam, jer se zna sta se u takvim situacijama radi i nema ja sta da pitam forumase sta da radim i jos da postavljam sliku opekotine.
:njuska:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Gospodjo Daliborka, vrlo mudar i trezven odgovor ste dali.

Svaka Vam chast!!! :pionir:
By ...Sitnicava...
Da, teta Daco.

Mogla sam i ja poput Stefana da postavim svoje gnojave bubuljice u predelu prepona na forum, pa nisam.

Postavila sam ih na Facebook.

:smug:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by ...Sitnicava...
I ta fotka... Znaš, postoje ljudi koji JEDU za vreme kuckanja na Forumu.
:smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao jao, prolazi mi chirche. Vec se smanjio na velicinu grashka i sad se samo pupi i crveni. Bas sam srecan, bas sam srecan...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kad si srecan lupi tada dlan o dlan....

Slika
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao Kraljice Poljubaca, bas si mi zlatna kao zlatokosica. Hvala za slichkicu :kiss:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
stefan i njegove teme...
Mislim da sam vec rekao - kad vidim ovakve budalastine, shvatim koliko su smisleni ustvari bili Garijevi postovi:sigh:

inace, ozbiljno - sto se tice chireva, uvrnutih zagnojenih dlaka ili velikih bubuljica - postoji lijek.
Uzmete komad crnog luka (tacnije,jedan list - kad ga prerezete na pola mozete izdvojiti vise polu-lopti, znate o cemu pricam) i stavite ga na vrelu ringu minut-dva. Kad je skroz vreo, sacekate da se ohladi tek toliko da ne ostavi opekotinu i privijete na chir. Drzite pola sata, pa ponovite par puta. Posle nekoliko privijanja, stavite jos jednu, omotate zavojem i ostavite preko noci. Luk pomaze da chir "sazri" ujutro ga lagano ocistite vatom natopljenom alkoholom.
Ja licno ne volim mnogo te narodske ljekarije, ali ovo zaista pali. Prije nekoliko sam privio na nos preko noci - ujutro su sve one nepodnosljive crne tackice, aka mitiseri, skoro pa nestale!:D
Korisnikov avatar
By Sing
Kantarion leci sve. Onako malo uzmes u usta da ti prodje medju zube i ispljunes. Odma leci sve zenske bolesti!
By жњ
steta sto je proslo... imalo je potencijal

Slika

trebali su mi neki odgovori :smeh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Stefi,mogao si sam to dobro da iscedis....da uzimas antibiotike 10ak dana i to je to :yes: Svasta...:doh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!