Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Speculum Columbae
U trenucima života kada sam slobodan od neoplatonističkih veriga egiptologije, iznimno mi je drago što posedujem sobu ispunjenu mojim omiljenim knjigama i klavir, na kome ceo dan mogu da sviram Baha, pa sve do kasno u noć.
Ako to nije čista čistijana sreća, ne znam šta je.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Osecaj kada radim na dva projekta i svaki od njih je dobro uradjen ali moze jod bolje i vidim put kojim idem ka tome i onda na kraju dana ili uvece kad legnem osecam zadovoljstvo jer sam ispunio dan necim korisnim :)
By barni
Volim gledati cvece kako raste, davno sam imao lucky bambus kojeg mi macka izgrebala, bio posadjen u zemlju, bas sam ga voleo, macka je osetila to
Ponovo cu uzeti i posaditi ih nekoliko, sada nemam macku
I sviracu nesto, nedostaje mi muzika bez struje, volim slusati klavir i flautu
Korisnikov avatar
By Zvonki
Volim kada mi ljudi pricaju zasto im je neka pesma draga koju ja ne slusam,volim ovaj post od Barnija :)
Edit: Volim da ostanem kasno u noc i izadjem da se setam i slusam tisinu,leto je cujem sa leve strane cvrcka koji svojom muzikom pokusava da privuce neku zenku,a i cujem tisinu i onda podignem glavu gore a nebo puno zvezda,pokusavam da nadjem malog medveda ili velikog medveda...i vidim malo savzvezdje,sama pomisao da tamo gore postoje neka druga mesta,neki drugi svetovi puni zivota mi siri osmeh na licu ui zbog toga osecam ushicenje,opet sam ziv :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mir, tišina, manjak ljudi, gledanje filmova po noći a i bome cvrkutanje ptica u pola četiri ujutro. Da.
Korisnikov avatar
By Madonna
volim s vremena na vreme da nadjem ovu temu i pročitam prvu rečenicu uvodnog posta
Korisnikov avatar
By Korak
recimo miris letnjeg pljuska
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!