Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by StrixMore, i pogurala i obišla na duploj punoj liniji, ako treba, ne zvala se ja M...Originally posted by Anders
Ma, nisam ja bio s njom u autu, ona je vozila ispred.
Nismo je mogali obići zbog pune linije i tako više desetina kilometara.![]()
Ja bih je malo "pogurao"
Originally posted by ComboPa, ne bi je trebalo kriviti što ima reflekse kao mrtav konj...dodala je malo više gasa da bi se popela, onda je trebalo brzo prikociti...ali to joj nije pošlo za nogom...možda je slomila štiklu u tom trenutku.
Al ova prva recimo, poželeti da uđeš kroz zatvorena vrata...čudno stanje svesti.
Originally posted by AndersTo mora da je bila moja tetka. Ona je pre nekih 6-7 godina polozila voznju, i dalje vozi onako kako su je ucili. Dakle kroz naseljeno mesto max 60 (vozi iskljucivo po BG-u), osim na autoputu, tu dogura i do 100. Uredno proverava retrovizore kad udje u kola i nece da vozi dok se svi ne vezemo.
Moje iskustvo također govori da su žene za volanom malo nespretnije.
Pobedila je gospođica koja ja brzom cestom sve vreme vozila 40 na povećoj nizbrdici, i to tako što je neprestano pritiskala kočnicu.Hajde što sam se smorio, jer je putovanje trajalo dva put duže, nego što sam mislio da će se zapaliti.
Ali to je bilo strašno, kako vidi nekog da ide u susret, a ona nagazi kočnicu. Ajme!
Originally posted by Combopre par meseci sam odgledala ovaj klip... i trebalo je da odvezem auto do mehaničara. moj tadašnji mehaničar je imao garažu koja je veoma nepristupašna za ulazak, a i izlazak... i pošto sam uspešno uvezla auto, ja onako glasno odahnem... i on pita šta mi je. ja mu lepo ispričam za ovaj klip i kako imam fobiju od kanala.
Evo pogledajte
''
Originally posted by FireGoxTo se desava u jugu, ako si zena i nisi as u bodybulidingu, preznojis se 4x dok napravis pun levi, a onda izdahnes ispravljajuci volan. onda iscasis rame pokusavajuci da prebacis iz 1. u 2., pritom dobivsi grc u butini od skakanja po kvacilu, i usines vrat pokusavajuci da vidis nesto u glupo postavljenom retrovizoru. sva sreca pa je ta prokletinja zavrsila na auto otpadu,a ja budem dobila pandu.
Brže joj se kretao auto nego što je ona umela da ispravi volan. Klasika...
To se dešava kod neiskusnih i netalentovanih vozača, stegnu se za volan i ne umeju da naprave krug rukama![]()
Originally posted by DeleteDa sam bio u Srbiji i ja bih ju već nekako obišao, ali ovdje nisam smio, da me doma ne bi sačekalo nekoliko fotografijica i ugodna čestitka.Originally posted by StrixMore, i pogurala i obišla na duploj punoj liniji, ako treba, ne zvala se ja M...Originally posted by Anders
Ma, nisam ja bio s njom u autu, ona je vozila ispred.
Nismo je mogali obići zbog pune linije i tako više desetina kilometara.![]()
Ja bih je malo "pogurao"
Originally posted by m..
To se desava u jugu, ako si zena i nisi as u bodybulidingu, preznojis se 4x dok napravis pun levi, a onda izdahnes ispravljajuci volan. onda iscasis rame pokusavajuci da prebacis iz 1. u 2., pritom dobivsi grc u butini od skakanja po kvacilu, i usines vrat pokusavajuci da vidis nesto u glupo postavljenom retrovizoru. sva sreca pa je ta prokletinja zavrsila na auto otpadu,a ja budem dobila pandu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1563716#p1563716]Madonna napisao:[/url]Meni je ovo jos uvek jedan od omiljenih postova na forumu, cesto ga se setim :nostalgija:Originally posted by m..
ma ova se u svojoj glavi vec uprakirala i krenula da tamani cevape, lol.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!