Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Deklarisao sam se kao gay roditeljima i drugovima jos pre 5 godina i svi su me odlicno prihvatili. Na poslu i fakultetu takodje znaju. Ni jedan problem nisam imao u Srbiji kao ni u Americi gde i zivim, ali i pored svih uslova za normalan zivot kao gay osoba, ja i dalje negiram svoju prirodu i cinjenicu da sam gay.
Ne zbog straha od reakcije drustva, porodice, ili autohomofobije, dovoljno sam odrastao da sam sebe izdrzavam; moj problem je sto se ne uklapam u gej zajednicu generalno, i u tu nametnutu kulturu "zajednice', sa kojom, da nisam kurcoljubac, ne bih imao ni jednu drugu dodirnu tacku.
Ne znam kako je u Srbiji, ali ovde su mahom autovani gay momci preoptereceni fizickim izgledom, fancy krpicama, zurkama, zive u svom izolovanom svetu Hillcrestu, iz kog kad izadju kao da su baceni u totalni haos, koprcaju za gej homeostazom i guse se okruzeni "tim strejterima", dok u grcevitim plitkim uzdasima kulturno umiru podvlaceci liniju izmenju "nas" i "njih".
Prestao sam da izlazim sa drustvom kao ranije jer svaki put idu u gay kafic ili klub. Mahom ih ne zanima sport. Imam sve vise problema naci drustvo koje mi odgovara a kamoli decka koji je out, a u isto vreme kulturan, muzevan, obrazovan i izgleda dobro.
Citao sam dosta popularne psihologije ali nisam jos naisao na knjigu koja se bavi ovom tematikom. Dobio sam od prijatelja neku hriscansku knjigu ali me se od istih bljucka jer su pune predrasuda i osude gay nacina zivota.
Misljenja, iskustva, saveti? Zanimljiva knjiga? Film na ovu tematiku?
Na kontam to ok osoba?
Mislis na nekoga ko je za tebe ok? I zasto negiras svoju prirodu? Cekaj ti si autovao roditeljima prijateljima itd i kada si video kako je to "e pa ja to tako nsiam zamisljao",mislim i aj znam i ti znas da postoje te neke norme za gay ljude tipa gay osoba izlazi u gay kafic ili odredjena moda za gay osobe(to mi zvuci cak kao onda kada su za crnce bile odredjene prodavniceisto tako i za jevreje) i ostale gluposti,ja se ne uklapam isto tako u te norme jer zelim da zivim zivot onako kako hocu,iskreno da ti kazem verujem da ces naci "ok " osobu sta god to tebi znacilo ok,a ono sto ti se ne dopada ne uzimaj,zivi zivot kako zelis i ne opterecuj se sa tim "menhelt" momcima
Korisnikov avatar
By stefan19
Moram da krecem za minut - pocinje mi smena pa cu kasnije odgovoriti detaljnije. Ukratko, to negiranje svoje prirode je iz cinjenice da je x puta lakse biti str8 iz vise razloga: prvo selektivni bazen partnera je neuporedivo veci, onda zbog drustvene strukture i nacela koja su vec dobro utabana, banalan primer - u str8 se vezama uglavnom podrazumeva monogamija posle par nedelja dejtinga, i td i td... Nadovezacu se posle.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
biti gej znaci da te lozi isti pol, sve ali sve ostalo nema veze sa seksualnoscu vec sa gej kulturom/ama i trendovima ciji deo ne moras da budes jer kultura nije automatski deo coveka vec je stvar izbora.

a to "ne mogu da nadjem onog pravog" je jako iritantno. da je lako naci osobu koja ti odgovara onda ta osoba ne bi bila toliko znacajna. oces da ti bude lepo a da prstom ne mrdnes, ne ide to tako.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2662372#p2662372]Anhedonie napisao:[/url]biti gej znaci da te lozi isti pol, sve ali sve ostalo nema veze sa seksualnoscu vec sa gej kulturom/ama i trendovima ciji deo ne moras da budes jer kultura nije automatski deo coveka vec je stvar izbora.

a to "ne mogu da nadjem onog pravog" je jako iritantno. da je lako naci osobu koja ti odgovara onda ta osoba ne bi bila toliko znacajna. oces da ti bude lepo a da prstom ne mrdnes, ne ide to tako.
Ma bio bi dosadan zivot da mozes sve tako lako da uradis a da ne mrdnes prstom
By Kragi
Getoizacija.
S'tim da je ja ne dozivljavam kao nuzno losu ako je posledica licnog izbora. Dakle, nema niceg loseg u tome da si tetka opterecena fizickim izgledom koja u skupim krpicama uvek izlazi u gay klub nezainteresovana za najvazniju sporednu stvar na svetu kao i za trenutni plasman Novaka Djokovica na ATP listi.

Delimicno se i sam pronalazim u onome o cemu si pisao a mislim da je dobar balans (u odnosu na tvoje potrebe) najbolje resenje. Uzmes od svega ono sto je dobro i sto ti odgovara. ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
ljudi u 21. stoljeću zaboravljaju da definicije ne znače baš puno a svo je dobro u ravnoteži... :deda:
to je zato što masovno upisuju pravo i ekonomiju... :merlinka:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Danas se 'liberalno drustvo: krivi za sve i svasta, ali za to da neko ne moze da pronadje muzvnog decka jos nisam cuo. To sto su pederi ovakvi ili onakvi nema veze sa drustvenim poredkom, (plus sto je generalizacija), stavise, mislim da bi nam 'priroda' bila manje-vise ista u svakom drustvu koje je slobodno. Ali moze da ima veze sa tom auto-izlolacijom razlicitrig grupa ljudi (etnickih pre svih) u tzv. liberalnom svetu, a o tome su mnogi pisali, pa uporedi.

Cudi me da Srbiju i SAD stavljas u isti liberalni kosh kao da je to nesto jedno te isto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!