Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
http://www.jutarnji.hr/foto--napadac-sa ... e/1221570/" target="_blank

Zagrebačka policija će 58-godišnjeg N.K. kazneno prijaviti za nanošenje teške ozljede predsjednici Hrvatskog pokreta za život i obitelj Ružici Ćavar, koju je na Cvjetnom trgu, uoči početka prosvjeda protiv Vatikanskih ugovora, udario dok je skidala transparente prosvjednika i postavljala svoje, a policija utvrđuje i njezinu eventualnu prekršajnu odgovornost.

Slika

:boxer:

luda tetka napala ludu babu. :roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Hit mi je i baba što je skidala tuđe transparente, da bi zalepila svoje, a hit mi je i ova matora tetka što je babu napala ( '' Vraćaj dedinu sliku, da ne bih s tobom isprobavao furunu ! '' ).
Korisnikov avatar
By Mars
A nije zakačila temenom one stolove pozadi?

A nisu stolovi slučajno od mermera nego baš plastični kako izgleda na slici?
Korisnikov avatar
By *deni*
E, a tako bih ja bez pardona napala Bobaniju na Prajdu. I još bih gledala da stignem da je ubacim u obližnji kontejner, pre nego li me savladaju organi reda.
Korisnikov avatar
By Mars
To jedino ako pri ruci imaš neku omanju građevinsku dizalicu, Deni...
By alexandermagic
Omanja građevinska dizalica je potrebna da ga se izvadi iz kontejnera u kom bi mu se najvjerojatnije zaglavila guzica. :ozbiljan:

---

Sve mi nešto smEšno, i naslov i propratni tekst i vaši komenti. Da.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma kakvi, nije on neka mrcina. Upoznao sam ga 2010. godine na promociji Parade u Novom Sadu, jedva sam ga primetio, jer kad sam ga tražio u ravni svojih očiju, nigde ga nisam video. Nego sam morao da spustim pogled dole. Kažem : '' Ustani, Bobanija ! '', a ona kaže : '' Pa, ustala sam ! ''.
Mala kuglica, nešto kao malo tustija verzija Slavice Đukić Dejanović. Spakovao bih ga kao pogačicu sa čvarcima u kesu i ubacio u kontejner.
Korisnikov avatar
By Mars
Ha. Jeste nizak, ali konstitucije takve da mi se čini kako je sazdan sav od antimarerije i težak najmanje 4 tone.
Korisnikov avatar
By blenta
preteraste s bobanom
debeo je, pa sta
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657214#p2657214]blenta napisao:[/url]preteraste s bobanom
debeo je, pa sta
Nije preterano. To što mogu da ga uvredim verbalno je najmanje što mogu da uradim. Inače bih ga prebio, ne zato što je debeo i ružan, već zato što je pička.
Ako si ti organizator Prajda i ako ti 5 godina zaredom zabranjuju Prajd, a ti i dalje nastavljaš svoju njanjavu filozofiju, to znači da ti nije stalo da Prajda i da ti je stalo do punjenja tvoje debele guzice donacijama. Samo to.
Umesto da kaže : '' Drugovi i drugarice pederi i lezbejke, izvesno je da će Srbija svake godine da smisli novi razlog za zabranu Prajda, hajde da vidimo šta ćemo i kako ćemo '', da se otvori za polemiku, predloge, da napravimo jedan efikasan plan, svi zajedno, on se krije u hramu, koji je sebi izgradio u centru Beograda od donacija na osnovu pseudo borbe za LGBT prava i izgmiže iz njega samo ako od toga ima novu korist. To je jedan morž, jedna svinja komformistička, koja želi da bude kao Suzana Mančić, a od Suzane Mančić ima samo želju da se jebe sa muškarcima.
Zato što nikad ne bi stao na čelo Parade koja bi bila skopčana sa ozbiljnim nasiljem, rizikom od smrti i što nikad svoje debelo dupe i zdepasto telo nastalo ukrštanjem očigledno preloših gena ne bi izložio opasnosti, nego već pune 4 godine valja istu priču, od koje koristi ima samo on sa najbližim saradnicima, nije vredan ničega drugog, osim ubacivanja njegove tuste fizionomije u kontejner sa smećem.
Korisnikov avatar
By blenta
kritikuj sta radi
ne kako izgleda
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!