Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne volim da ubeđujem niti da se raspravljam sa budalama... na glupa pitanja odgovaram pitanjem na koje neće umeti da odgovore, tipa "čemu to?" i ostale filozofije, ili ih uopšte ne udostojim verbalnog odgovora, već im uputim prezriv pogled i okrenem leđa. Mada se godinama nisam susretao sa takvim slučajevima, moja hladna spoljašnjost za sve koji mi nisu bliski izgleda deluje, čak se i bliske mi osobe nekada ustručavaju da me bilo šta pitaju, jer kada je privatnost predmet razgovora, mnogo rađe slušam no što pričam...
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330552#p2330552]Hys. napisao:[/url]Evo pokusavam da se setim, i ne vredi, ma koliko glupih pitanja sam cula, daleko vise me nerviraju idiJotska pitanja lezbejki.

True.

- Sto izlazis 'sam' ako ne zelis sex?
- Sto si na forumu ako imas decka?

Onda ono, van svakog kontexta da mi pricamo o eventualnoj semi: - Ti si aktivan ili pasivan?, sto je jako bitno za komunikaciju samu po sebi.

Hit mi je bilo Ivanovo pitanje prekjuce - Ti nemas lazni fb profil?
(ovde se misli na to da svi moramo imati gay i str8 profile)

itd, itd :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Who tf iz Ivan?

I kako je kad ga primiš u dupe? - a to me pita drugarica koja ga prima u dupe još od svog drugog sexa...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!