Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Posto su perjanice urednickog tima LEZBOSA - Daliborka i Angelina 777 banovane, cime je kreativni tim ovog magazina obezglavljen, odlucio sam da, sledeci osnovnu ideju vizeulnog identiteta casopisa, kreiram naslovnu stranu novog broja za novembar tekuce godine.
Uz svaki kupljen primerak magazina, na poklon se dobija domaca grozdjana mast, idealno sredstvo za suzbijanje neprijatnog pucanja usana posle ljubljanja na novembarskom vetru.
Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Na velikom poklon poster - kalendaru za 2008. u sledecem broju Lezbosa -
Sava Putnik !
:cheer:
Slika
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Jao, kako dobra tema! Nasmejali ste me do suza. Daliborka, Angelina, Zonche, super ste ovo odradili. hahaha!
Korisnikov avatar
By *deni*
A zašto ni jedna od brojnih korisnica koje se ovde muvaju ne doprinosi i niti malim prstom ne mrda da Lezbos nastavi svoj život ?
Vidim ja da će Daca morati ponovo sama da zasuče rukave.
:smokin:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Za sada vam, drage moje, preporučujem da posetite sledeći sajt i zabavite se malo tamo....

Jeboteka.com

A s jeseni ćemo se ja i moje drage saradnice malo više pozabaviti našim Lezbosom u novoj sezoni....

Prijatan provod.
:lezkiss: :roni:
By superfly
"kutak za gejeve: tetke, savladajte u par koraka finese muzevnog ponasanja" :smeh:

dobro je podsetiti se najboljeg topika na forumu.
idem sad ispocetka da citam.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ama ja sam primetio da je cena casopisa vrtoglavo skakala iz broja u broj. sa 50 na 100, pa na 250, pa na 350 dinara.

nije bila tolika inflacija :neto:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by AngraMaina
ama ja sam primetio da je cena casopisa vrtoglavo skakala iz broja u broj. sa 50 na 100, pa na 250, pa na 350 dinara.

nije bila tolika inflacija :neto:
Ali rast cene je pratio i rast broja stranica, kao i brojni pokloni iznenadjenja koji su se, posle pilot izdanja, poceli deliti nasim citateljkama uz svaki kupljen broj Lezbosa.
:yes:
Svako voli da bude prijatno iznenadjen i da dobije nesto na poklon, pa makar morao
zbog toga da plati i nesto vise novca.
:yes:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by superfly
"kutak za gejeve: tetke, savladajte u par koraka finese muzevnog ponasanja" :smeh:

dobro je podsetiti se najboljeg topika na forumu.
idem sad ispocetka da citam.
:love:
Kao idejnoj tvorkinji ( eto politicki korektne kovanice koja ce obradovati sve forumske radikalne feministkinje ) ovog magazina, tvoje reci mi veoma laskaju, superfly, ali mi na zalost ne daju podsticaj da i ubuduce radim jos bolje, jer mi se redakcija lista rasula na sve strane. :nazalost:
A sama da vodim ovako zahtevan magazin, ne mogu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Angelina777
I sve tri se po milosti bozijoj I zadigavsi suknjice s ukrasima u obliku ljiljana, ruza I karanfila zakikotase.
:krezavi:
Meni je ovo toliko smeha donelo, da vam ne mogu opisati.
Korisnikov avatar
By acid drop
:love:

Moram da pročitam ovu temu kad budem imala vremena. :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!