Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Speculum Columbae
Originally posted by Vetur úlfur

Порекло и рођење (могуће теорије)

Сматра се да је Јелена, са два л, али без мозга, рођена из инцестуозног односа мајке Исидоре Бјелице која се упустила у содомитски однос са Дивном Карлеушом. Касније ће Јеца, по узору на Мадону, "коју је она одавно превазишла" преузети име своје женске мајке као своје средње име - Јелена Дивна Карлеуша, али то је, признаћете трагикомично! Семену течност за Јеленин ембрион, позајмио је нико други до Коштуница, што се сматра као главни разлог Јеленине умне и физичке сакатости - јер је Коштуница био у инцестуозној вези, у исто време и са Дивном и са Бјелицом.Када је рођена, њени родитељи су били толико згрожени да су је дали на институт за генетска истраживања у Виљариби, где су на Јелени вршени опити са осиромашеним уранијумом и укрштања са различитим животињама.Сматра се да је у том периоду Јелена пала на главу и тада су кренуле да јој се јављају визуелне халуцинације о њеној лепоти, мудрости и револуционарности.
Još jedan moj doprinos.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Јаоооооо знао сам да ми је стил познат (ЈТУ). :)

Нециклопедија никада не престаје да ме одушевљава.
Био је много опширнији и бољи чланак о Великој Србији али је, изгледа, уклоњен и сада стоји само окрњена верзија.
Било би лепо да, ако имаш копију, поставиш поново. Наравно, под условом да си ти радио. :)

Ево шта је остало. Свеједно је јако добро!
http://sr.neciklopedija.org/index.php?t ... variant=sr
Korisnikov avatar
By Mars
Ja prvi put vidim ovo.

Čitao (po nečijoj preporuci ovde) o I. Bjelici

Slika

(Isidora Bjelica uhvaćena bez šešira)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!