Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Zvoncici, zvoncici, zvone celu nooooc :)

Jutros je pao prvi sneg u Washingtonu. Trotoar se beli, zima mirise u vazduhu.

Na sta vas asocira zima? Da li je volite ili ne?

Ja sam se upravo setio perioda kad sam imao oko 8-10 godinica. Poceo je da pada sneg, a ja dovukao fotelju do balkon vrata, ugnezdio se, i iz tople sobe se divio belilu.

Na sta vas asocira zima? Da li vas cini srecnim? Sta najvise volite da radite zimi? Kicenje jelke? Bozic? Novu Godinu?

Let us welcome winter :)

''
Korisnikov avatar
By Synesthesia
stefan19 napisao:Zvoncici, zvoncici, zvone celu nooooc :)

Jutros je pao prvi sneg u Washingtonu. Trotoar se beli, zima mirise u vazduhu.

Na sta vas asocira zima? Da li je volite ili ne?

Ja sam se upravo setio perioda kad sam imao oko 8-10 godinica. Poceo je da pada sneg, a ja dovukao fotelju do balkon vrata, seo i iz tople sobe se divio belilu.

Na cega vas asocira ovo vreme? Da li vas cini srecnim ili depresivnim? Sta najvise volite oko zime?
KorvinOdAmbera napisao:mrš
ljubomoran sam :durenje:
And drop dead, in that snow.. :alexis:

Volim zimu. I volim da stojim i gledam u nebo, da se ne vide ni zgrade, ni ništa, samo nebo i pahuljice kako padaju.. pogotovo ako je moguće noćom :blush:

I naravno, sve što ide uz to... :lol: :
''
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
u Washingtonu? :lol:

pa prosle nedelje su se zabeleli krovovi i u Srbiji bogte :doh:

volim zimu al kad je bas bas zima.. znaci, sneg do kolena, konstantna hladnoca.. a ne oni periodi kada dune topli vetar pa se sneg stopi i bude onako bljak
Korisnikov avatar
By stefan19
Daaaa. Najbolji osecaj kad stojis ispod ulicne svetiljke nocu i posmatras pahulje kako ti padaju na rame i brzo se tope. A kada krenes da hodas, izdises paru, a sneg skripi pod nogama. Miris gorecih drva je svuda prisutan :) Ahhhhh :)
Korisnikov avatar
By Mars
Sve u svoje vreme.

Za sada je kod mene sve još uvek u nijansama zlatno-žutog i crvenog i tako treba da bude još neko vreme...
By alexandermagic
Zima je moje omiljeno godišnje doba. Zubato sunce, snježni prekrivač, oštri sjeverac koji me doslovno regenerira i tjera da vibriram od sreće, kratki dani, duge noći koje potiču na raznovrsne akcije (ne isključivo na seks) etc.

Savršenstvo prirode.
Korisnikov avatar
By starsailor
alexandermagic napisao:Zima je moje omiljeno godišnje doba. Zubato sunce, snježni prekrivač, oštri sjeverac koji me doslovno regenerira i tjera da vibriram od sreće, kratki dani, duge noći koje potiču na raznovrsne akcije (ne isključivo na seks) etc.

Savršenstvo prirode.
daaaa
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja takodjer mrzim zimu, ali opisivo: Slomljeni zglobovi i hipotermija, bljuzga, vlaga, ostar i bahati vjetar, bolezljivo, ozeblo sunce, konzekventna depresija, sve nijanse sivog okicene bljestavim neukusom blagdanske bizuterije, teski i ugnjetavajuci slojevi ruzne, debele odjece ispod kojeg smrtno hropce nas pothladjeni libido, kompenzacija u iscrpljujucem konzumeristickom orgijanju po klinicki osvjetljenim supermarketima dok mrtvi pijani beskucnici objesene glave danonocno trunu po jedva klimatiziranim tramvajima, smrad ucmalog znoja u svim interijerima, a vani septicki miris jeftinih kobasica upitnog podrijetla koje cvrlje u starom, kancerogenom ulju, a da ne spominjemo izvjestaceni entuzijazam bozicnih brojalica koje zagadjuju nase radiovalove i neiscrpne, repetitivne inkanacije rahiticnog Isusa na svim jebenim kanalima u pozadini burlesknih obiteljskih okupljanja pod narkozom masti i soli, sa konacnim klimaksom u jeftinom pjenuscu i sporadicnim incidentima nespretne kopulacije na novu godinu, koja ama bas uvijek posrne duboko ispod najnizih ocekivanja... nakon sve te jebene golgote, dodje januar i temperatura padne za jos 10 stupnjeva.

Majke mi, ne znam koliko cu jos zima moci izdrzati a da ne postanem heroinski ovisnik.
Korisnikov avatar
By Mars
Imam razloga da verujem da ako ti u svemu vidiš samo ono loše - tu ni heroin neće da pomogne.

Da ne pominjem to da zima uopšte ne mora da izgleda kao u tvom najbolje-da-stavim-u-jednu-jedinu-rečenicu-jer-tako-mora-da-je-efektnije opisu.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Prva asocijacija na zimu - zimski kaputici, rukavice i kape ♥
Druga asocijacija - sneeeeeeeeeg i oni (doduse retki) carobni momenti kada sneg pocne da pada, i udara ti po njushci... dok hodas po (josh uvek) svezem asfaltu.
Treca asocijacija - zimovanje, topla vatrica, ushushkavanje u krevetu shto je jache moguce

Naravno, tu je i ona loshija strana:
Veci rachuni zbog grejanja, zapravo mnoooooogo veci :/
Velika klizavost puta i 30mnin ranije kretanje na posao
Momenat kada shvatis da ti omiljene chzmice propustaju pa se smrznes i mrzis i sebe, i zimu, i sve oko tebe!

Ali, u sustini, super je zima. :love:
By sncbgd
mrzim zimu, hladnocu, klizave i bljuzgave trotoare, prljavi sneg po ulicama

ja sam za leto, sunce, toplotu, vrelinu, japanke, sorceve, majice bez rukava, polugola tela svuda oko mene u gradu, nudisticke plaze na moru, zivela Ada
Korisnikov avatar
By *deni*
Klima nam je takva da tokom jedne godine imamo i nesnosne vrućine leti i smrtonosne hladnoće zimi.
Neprijatne su i jedne i druge, ali ja ipak lakše podnosim zimu, jer me situacije kad promrznem samo rastuže, dok situacije kad se upurnjam od toplote često u meni izazovu neobuzdani gnev.
:mad:
Korisnikov avatar
By stefan19
Mars napisao:Imam razloga da verujem da ako ti u svemu vidiš samo ono loše - tu ni heroin neće da pomogne.

Da ne pominjem to da zima uopšte ne mora da izgleda kao u tvom najbolje-da-stavim-u-jednu-jedinu-rečenicu-jer-tako-mora-da-je-efektnije opisu.
Odlican post :up:
Korisnikov avatar
By Butterscotch
Laerem napisao:Majke mi, ne znam koliko cu jos zima moci izdrzati a da ne postanem heroinski ovisnik.
What a weak little pussy you are.

Da citiram Schopenhauera:

"Wisdom and strength come with winters."
Korisnikov avatar
By denbo
Nisam bas veliki ljubitelj zime....a kod mene je ni nema na vidiku, ovih dana se banjam u kratkim majicama :cool: ipak mi je ovako ljepse :grin:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne volim da mi je hladno. uopste. vucem traume iz detinjstva, eto.
Korisnikov avatar
By Blady
Zimogrozljiva sam :)
Ne volim kada mi je hladno..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!