Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

dugotrajni extreme makeover foruma i moje ljetovanje su se urotili da me spriječe u instant braggingu, tako da vas sa zakasnjenjem od dva-tri tjedna moram informirati da je konačno i službeno izrečeno ono što oduvijek sumnjamo - ja sam pederski guru! :elvis:

do tog zaključka je došao gospodin fatmir alispahić u svojem tekstu "pederizam - rat protiv boga i čovjeka", koji je originalno objavljen u vehabijskom časopisu SAFF (spešl ramazan edišn), no ubrzo se proširio naci-bošnjačkim netom. :osama:

without further ado, evo teksta:
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=42958

meni je naravno najdraži ovaj dio :D
Pomenuti pederski guru Gordan Duhaček pedere proglašava pobjednicima koji će sada pisati povijest, a njegovi stavovi zaudaraju na najcrnje fašističke tekstove. Evo nekoliko: „Neće nama našu slobodu i ravnopravnost nitko dati, nego ćemo je mi za sebe uzeti, ako treba iščupati iz zapjenjenih ralja onih koji nam je uskraćuju, a u tom procesu im možda izbiti i nekoliko zuba. Homofobi su već sada krezave spodobe... (...) Ne smijemo se plašiti da će se netko osjećati ugroženim od pedera i lezbi; dapače, neka se osjeća baš tako, neka strepi i kuka, jer i treba biti ugrožen dok nam poriče ravnopravnost... (...) To konkretno znači da se o nama ima govoriti kako mi odlučimo i odredimo da treba. (...) Vlastitog bijesa se ne treba stidjeti, jer on je beskrajno više pravedan nego svi oni Božiji bijesovi. (...) Nećemo nikad odustati niti ćemo ikome popustiti, jer borimo se za naše živote. Naša je pobjeda jedini način da preživimo!“ – piše, između ostalog, u luđačkom, hitlerovskom programskom tekstu Gordana Duhačeka, pod naslovom „Naš cilj je pobjeda“.

doduše, fatmir je malo varao kod citata, vadio iz konteksta i sl., ali nitko nije savršen. :) (a super je i oprema teksta na bosnjaci.net, s ovom foto-montazom dodika, kostunice itd :lol: ono, teska nacionalisticka paranoja.)

s obzirom da je cijela BiH u popriličnom kurcu, pozitivno sam iznenađen da je bilo reakcija osude:
http://www.depo.ba/front/fatmir-je-kao- ... seksualaca

i tak... nemam zapravo nista pretjerano pametno za reci na sve to. :D
tek sad skuzih, fatmir se oglasio jos jednim tekstom dva tjedna kasnije :D

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=43071

Pederizam je fašizam 21. stoljeća, to je ideologija za porobljavanje i degeneraciju ljudskog roda, kroz represivno rušenje vjerskih kompasa, porodičnih svetinja i onih kultoroloških obrazaca koji su svijet od malena dijelili na princeze i kraljeviće, na tate i mame. Pederizam ustanovljava bispolnost i transeksualnost kao rodne kriterije, kojima se gradi jedan degenerativni politički i kulturalni poredak. Pedera je bilo otkad je svijeta i vijeka, i protiv njih se ne vrijedi i ne treba boriti. Ali, pederizma nije bilo nikad, do uspostave globalnog poretka koji insistira na vladavini pederističkih ciljeva: istospolni brakovi, ukidanje tradicionalnih kulturnih kodova, prilagođavanje odgojnih programa djeci bez roditelja, i sl. Demokratska borba protiv pederizma je najviši stupanj antifašizma i humanizma, stoga što pederizam nastoji porobiti svijet i iz njega protjerati one vrijednosti na kojima je čovječanstvo trajalo do 21. stoljeća.
Korisnikov avatar
By bas bleu
pazi kada te je skroz provalio, posebno sa ovom pederistickom zloupotrebom pedera.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Meni žao lezbejki. Sigurno se osećaju izostavljenim.

Ruku na srce, obogatio je porodicu reči peder.
Moja omiljena je pederizam (u koji ćeš nas pretpostavljam ti uvesti, posle postmodernizma?).
well, čini se da naci-islamisti i hardcore ormaruše imaju slične stavove u vezi nekih stvari. ;)

fatmirova teza je, u osnovi, da je homoseksualnost privatna stvar.

omg, opet imamo a teachable moment! :cheer:
dakle, svaki put kad netko sljedeci put kaze kako je njegova homoseksualnost privatna stvar, neka zivi sa saznanjem da isti stav imaju islamski nacisti. :party: svaki put kad neki peder ili lezba kazu da je prajd nepotrebna provokacija, neka im bude jasno da bas to misle i islamski nacisti. :party:
Korisnikov avatar
By bas bleu
go on you good thing! work that guru magic! :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ili naslednicu? negativno brojanje za pederskog gurua. :lezba:
- Perverzije u koje ulaze pederi nadilaze najgore horore i najmorbidnije scene. Kada se vrše policijska istraživanja vrsta zločina koji se počine u različitim društvenim zajednicama, jasno se dolazi do zaključka da su ubojstva koje se počine u pederskim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom. To samo dodatno oslikava stanje pederskog uma.

A textbook example galopirajuće psihoze. Gospodinova haotična paranoja očigledno nije sigurna da li su pederi morbidne zveri ili samo sažaljenja vredni pojedinci koje treba pustiti da u privatnosti svog doma pišaju jedni po drugima. Malo je pogubio nit i oko Jevreja - jesu li oni žrtve pederizma ili njegov mastermind, a usput je i conveniently stigao da se posere i po Srbima i Hrvatima. Zabavno mi je što svi vade ovaj zombietime.com link kao argument protiv gej parada.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
naslednika/cu

on: anjaaaaaaaaaaaaaaaaaaao...statireko faaaaaaaaaaatmir!!!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Popeye, jesi li dobio moj mejl o Dezulovicu i njegovom odgovoru?
Ako jesi- molim lijepo.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa nisam htio da ja moram staviti sve linkove :D
Meni Fatmir vise lici na pederskog gurua. Tj. na njegov klishe. Potencira machizam, sa goatee bradom, raskopcanom sarenom kosuljom i fansy naocarima za sunce...

Cesto poredjenje "pederizma" sa ideologijama ( propalim i destruktivnim uglavnom) kao da je nastao zbog toga sto pederi konacno ne zele vise da cute, a sto je za njih posebno zastrasujuce; ne mogu se odati svojim fizickim izgledom tako da peder moze biti bilo ko! Ta fobija da iza jednog "normalnog" lice moze da se nadje najgori domaci izdajnik je hronocna balkanska bolest. Fimovi su pravljeni na tu temu.
Nije u pitanju ni bog, ni bela kuga, ni njohov patrijahalni moral... vec strah da im (opet) neko zauzeti vazna mesta na odlucujucim funkcijama dok oni budu troslili vreme u svojim bogomoljama i u svojim porodicama.

Njegov stav je ociti ideoloski, a ne eticki, izmedju ostalog i zbog toga jer misli o pederima - muskarcima dok pise, a ne o zenama - lezbejkama. Verovatno njegov patrijahalni um misli da lezbejke, posto su zene, nisu tolika pretnja drustvu.

Sve bi ovo shvatio kao jednu politicku igru da ne znaci javni poziv na nasilje i diskriminaciju seksualnih manjina. Naziva pedere fashistima, a sam je najveci fashista. Fotomontaza na dnu stranice nema nikakve veze sa tekstom, ali govori dovoljno o njemu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Orlando the Lady napisao:Popeye, jesi li dobio moj mejl o Dezulovicu i njegovom odgovoru?
Ako jesi- molim lijepo.
mogla bi i ođekarce stavit, da i mi pročitamo.
Pfff, tvoji govori jesu vatreni, promovišu jedan agresivniji oblik otpora ugnjetačima, što se meni lično jako dopada, nekom ne mora da se dopada, ali tvrdnja da zaudaraju na fašizam je jedna vrlo ozbiljna i potencijalno opasna prozivka, pa ne bi bilo loše da onaj koji ju je izrekao dobije priliku da je objasni i obrazloži na sudu. Lepo ti tuži tog klevetnika.
Korisnikov avatar
By Misfit
Fatmir je pljunuti Rob Halford.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Popeye napisao:pa nisam htio da ja moram staviti sve linkove :D
http://oslobodjenje.ba/?id=18465

KOD KOŽE Je li Fatmir Alispahić peder?
Piše: Boris DEŽULOVIĆ10
/08/11 08:27

Ako su "ubojstva koja se počine u pederskim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom", ispada - samo malo, da još jednom provjerim na akvariju - da je Bosna cijela jedna golema pederska zajednica! Ozbiljna je to revizija suvremene povijesti, koja je rat u Bosni pojednostavljeno tumačila kao srpsku agresiju, a zapravo se - kako vidimo na osnovu vještačenja Alispahićevim znanstvenim metodama - radilo o unutarpederskom sukobu, takorekuć pederskom građanskom ratu
Zvao me nekidan u dva iza ponoći Kožo da ispriča vic. Ima on taj običaj, zovne u gluho doba noći iz kafane da ispriča vic.
Elem, šetao Fatmir Alispahić Ferhadijom i sreo Muju. Đe si, Mujo, šta ima?, evo bio u Buybooku kupio neku knjigu, kakvu knjigu?, veli Mujo - "Logiku".
- Šta ti je bogati to logika? - pita Fatmir.
- To ti je zgodna jedna stvar - krenuo objašnjavati Mujo. - Evo, na primjer, ti ono imaš u kući akvarijum?
- Imam - odgovorio Fatmir.
- To znači da voliš male ribice, jel tako?
- Tačno.
- A ako voliš ribice, znači da voliš životinje.
- Volim.
- E, ako voliš životinje, onda voliš i ljude.
- Volim, jašta.
- A ako voliš ljude, voliš i žene.
- Naravno.
- E, vidiš: ako voliš žene, to znači da nisi peder. Kontaš?
Svidjela se Fatmiru Alispahiću ta, kako se zove, logika, i odmah otrčao da kupi knjigu. Taman izašao iz knjižare, kad naišao Suljo. Đe si, Spaho, šta ima?, evo bio u Buybooku kupio neku knjigu, kakvu knjigu?, veli Fatmir - "Logika".
- Šta ti je bogati to logika? - pita Suljo.
- To ti je zgodna jedna stvar - krenuo objašnjavati Fatmir. - Evo, na primjer, imaš li ti u kući akvarijum?
- Nemam - odgovorio Suljo zbunjeno.
- Marš, pederčino!
Jest, dobro, znam, vic je star i glup, ali točno toliko stara je i glupa logika Fatmira Alispahića, najustrajnijeg bosanskog borca protiv pederluka, autora one blistave logičke konkluzije, objavljene prije godinu dana u najuglednijem bosanskohercegovačkom naučnom časopisu Saff, pod naslovom "Pederi su očevi pedofila".
Nabavio tako Fatmir Alispahić akvarij, pa krenuo u križarski džihad protiv homoseksualizma, najveće pogube suvremenog svijeta i Bosne u cjelini. Vječno dežuran na straži heteroseksualnog šerijatskog bošnjaštva, vidio tako ovoga ljeta kako je Gay Pride u Zagrebu održan bez ijednog, najmanjeg incidenta, pa u posljednjem broju Saffa oglasio opću uzbunu: došli pederi do Une.
Prema Alispahićevim saznanjima, gologuzi pervertiti sa zapada nadiru na čestitu i čednu islamsku Bosnu iz dva pravca - prvi cilj im je, jasna stvar, Sarajevo, a drugi njegova Tuzla. Kako Alispahić to zna? Logično je: "Jedan od glavnih pederskih ideologa u Zagrebu, Gordan Duhaček, potiče iz Tuzle, pa je i to razlog špekulacijama da bi Tuzla mogla postati bosanska metropola pederluka."
Otkako je nabavio Mujinu "Logiku" i akvarij, Fatmira bogami baš krenulo. Kao onda kad je zaključio kako je "priča o ugroženosti pedera samo paravan ispod koje zjapi tortura pedera nad prirodom i čovječanstvom", pa to ilustrirao zgodnim primjerom s akvarijem i Hrvatima.
"To je isto kao kad nam kardinal Puljić poruči kako su Hrvati ugroženi u Sarajevu", logički je tada zaključio Alispahić, "a Hrvati drže sve važnije institucionalne pozicije i ekonomske tokove, i u Sarajevu i u drugim gradovima sa bošnjačkom većinom; ako je ko ugrožen u krajevima sa bošnjačkom većinom, onda su to Bošnjaci".
Nabavimo i mi stoga akvarij i Mujinu "Logiku", pa pogledajmo kako stoje stvari s Alispahićevim tezama u manifestu "Pederizam - rat protiv Boga i Čovjeka", poput one iznesene u okviru "Razvrat u brojkama", s taksativno nabrojenim naučno dokazanim činjenicama o homoseksualizmu, rezultatima višegodišnjih istraživanja, brojkama i postocima, među koje je i hladno, faktografski ubrojena i sljedeća znanstvena istina, citiram: "Perverzije u koje ulaze pederi nadilaze najgore horore i najmorbidnije scene. Kada se vrše policijska istraživanja vrsta zločina koji se počine u različitim društvenim zajednicama, jasno se dolazi do zaključka da su ubojstva koja se počine u pederskim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom. To samo dodatno oslikava stanje pederskog uma."
Policijski forenzičar iz CSI Rijada ništa ne kaže, već čeka da zaključimo sami. Fatmir je, naime, pobornik one drevne kineske mudrosti, koja kaže - ako želiš gladna čovjeka nahraniti, daj mu ribu, a ako želiš da bude sit cijeli život, nauči ga da napravi akvarij.
Nabavio tako i ja akvarij, pa mi se sve samo kazalo. Ako su "ubojstva koja se počine u pederskim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom", ispada - samo malo, da još jednom provjerim na akvariju - da je Bosna cijela jedna golema pederska zajednica! Ozbiljna je to revizija suvremene povijesti, koja je rat u Bosni pojednostavljeno tumačila kao srpsku agresiju, a zapravo se - kako vidimo na osnovu vještačenja Alispahićevim znanstvenim metodama - radilo o unutarpederskom sukobu, takorekuć pederskom građanskom ratu. U "strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom" najveći su doprinos pri tom dali fundamentalisti svih triju vjera, upravo dakle oni što nas uvjeravaju kako su najveći borci protiv pederluka.
Vidi se to uostalom i danas, kad je praktički jedina zajednička ideja koju dijele kršćanski i islamski fašisti na liniji Zagreb-Sarajevo-Beograd upravo - iskorjenjivanje pedera. Laike i ignorante poput vas zbunjuje, pretpostavljam, to što ste cijelo vrijeme mislili da su pederi oni koje privlači isti spol, a ne oni koji se - znam da je malo komplicirano - bore protiv pedera.
Nije, dakako, policijsko vještačenje ratnih zločina jedini dokaz pederluka, bilo bi to malo neozbiljno. Kao da - parafrazirajmo Fatmirovu "Logiku" - nekoga proglasite homoseksualcem jer ne voli, štajaznam, svinjetinu. "Pederizam" je po njemu, naime, "gori od fašizma, jer će pederizam biti totalitarni poredak u kome će istospolni razvrat biti iznad braka, potomstva, porodice, iznad Boga i prirode, iznad svega što normalan čovjek prihvata za prostor svoga života".
Imate li kod sebe akvarij, lako je izračunati: fašizam je - molim, po Alispahićevoj logici - poredak u kojemu su na vrhu brak, potomstvo, porodica, Bog, ukratko "prostor života" kojega prihvaća svaki "normalan čovjek". Za razliku valjda od bogobojaznih, obiteljskih fašista, "pederski pokreti i manifestacije" - nastavlja Alispahić - "nisu usmjerene tek na navodnu odbranu pederskih sloboda, već na ovladavanje zakonodavnim, političkim i društvenim mehanizmima, u svrhu nametanja jednog protuprirodnog sistema vrijednosti."
Ako je, međutim, pederizam "ovladavanje zakonodavnim, političkim i društvenim mehanizmima" u cilju uspostavljanja "totalitarnog poretka", "teror manjine nad ugroženom većinom", pri čemu se, kako nas uči suvremena povijest, pederi ne libe ni "strašnih masakra" ni "iživljavanja nad žrtvom", onda upravo fundamentalistički fašizam Waltera, Ljiljana, baš kao sada Saffa, "samo dodatno" - što bi se reklo - "oslikava stanje pederskog uma".
Kako bi rekao Claudio Caniggia - "ako je kokain droga, onda sam ja narkoman" - a parafrazirao Fatmir Alispahić: "Ako je eliminacija drugačijih fašizam, onda sam ja fašist."
Na što Mujo stvarno nema druge, nego reći: "Marš, pederčino!"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!