Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Seksualno napastvovanje se dijagnostikuje na relativno slican nacin, lutkama koje su replike clanova uze, sire porodice i poznanika sa svim anatomskim delovima. Pod supervizijom strucnih lica kroz pricu o lutkama tj o clanovima porodice se vrsi ispitivanje deteta o eventualnom napastvovanju.

Nije losa stvar slikovnica.
Korisnikov avatar
By horus.
a kome je uopste namenjeno ovo? kom uzrastu? :shrug: ja negde stekao utisak da se radi o tinejdzerima... :hmm:

ako ce sizofrenom tinejdzeru koji je sexualno zlozatvljan da vitlaju lutkicama i bolesnim slikovnicama, onda bas difno... :roll:
By Sixto
Originally posted by horus.

a kome je uopste namenjeno ovo? kom uzrastu? :shrug: ja negde stekao utisak da se radi o tinejdzerima... :hmm:

ako ce sizofrenom tinejdzeru koji je sexualno zlozatvljan da vitlaju lutkicama i bolesnim slikovnicama, onda bas difno... :roll:
tinejdzeru? oooook....

ajde sad idi popij mlekce pa na pawanje, vec je 15 do 8, sutla u vltic se ide... :mali:
Korisnikov avatar
By Delete
Ako je poruka ovoga da dete treba nekome da se obrati ako ima problem, onda mozda mogu i da razumem, ali...ipak mi je tesko da prihvatim da je ovakav nacin ispravan.
Korisnikov avatar
By bas bleu
to je ono sto meni nije jasno. koja je target group?
ako je namenjeno zlostavljanoj deci onda cemu deo sa teenage gay pricom? sta, da ih se upozori da, ako kada porastu, mogu da pomisle da su gej? wtf? ako je ideja da se deca edukuju o seksualnom zlostavljanju zasto se ne forsira ta line of story?
ako je namenjeno tinejdzerima zlostavljanim u detinjstvu koji se onda identifikuju sa abuser u smislu seksualnosti opet nema smisla da se time bavi u formatu slikovnice.
vrlo misguided pokusaj, sve u svemu. i uvredljiv. na mnogo nacina. i samo fali neki benevolent priest jos da prihvati celu tako fixed porodicu u svoje stado. :bljak:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Sixto
Originally posted by horus.

tinejdzeru? oooook....

upravo...

a detetu od 6, 7 godina ne mozes objasniti sta ce biti u pubertetu i kako nece biti gay, vec ga samo tata nije voleo... a ujak jeste... i to ruzno... :roll:

sixto? kako si? :pervert:

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
poruka slikovnice (inace prilicno jasna :D ) je da homoseksualnost kod muskaraca nastaje usljed ocinskog ignoriranja u kombinaciji sa seksualnim zlostavljanjem u djetinjstvu.
takodjer, poruka slikovnice je da je ok kad se pedofil rasplace i isprica, and that's that.

ukratko, krscanska homofobna propaganda.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by bas bleu

to je ono sto meni nije jasno. koja je target group?
ako je namenjeno zlostavljanoj deci onda cemu deo sa teenage gay pricom?
to sam se i ja pitao... :balerina:
Korisnikov avatar
By bas bleu
nisam to videla dok popeye nije napisao za hriscansku propagandu. ali da, kao sto sam napisala samo je jos pop falio. figures.
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, zanimljiv detalje je 'counselor'. dakle, nije to psiholog or something. to je kao neki pastor koji je pun božje mudrosti pa ti sve objasni.
(obožavatelji treš kršćanske serije '7th heaven' znaju tačno na što mislim. :D )
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Poruka je u stvari da homoseksualci uopste ne postoje, samo su to umislili jer im nedostaje tatica.

:retard:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Popeye

btw, zanimljiv detalje je 'counselor'. dakle, nije to psiholog or something. to je kao neki pastor koji je pun božje mudrosti pa ti sve objasni.
(obožavatelji treš kršćanske serije '7th heaven' znaju tačno na što mislim. :D )
kod mene na faxu ima taj program za christian counselor-a
tuga je sto je ovde "popularno" da se ode kod tih vise nego kod psihologa

a steta je sto im dolaze ljudi koji imaju probleme i treba im pomoc da ih rese
a oni u sustini imaju program od 2-3 godine koji nema ni jedan predmet koji ti daje neki skilset da se bavis tim problemima

IT 500 Introduction to Theological Education 4 hours
IT 502 Foundations of Bible Study 4 hours
IT 503 Theology of Scripture in Ministry 4 hours
OT 511 Old Testament I 4 hours Prereq.: IT 502
OT 512 Old Testament II 4 hours Prereq.: OT 511
NT 511 New Testament I 4 hours Prereq.: IT 502
NT 512 New Testament II 4 hours Prereq.: NT 511
CH 500 Survey of Church History 4 hours
Church History Elective 4 hours Prereq.: CH 500
CT 601 Christian Theology I 4 hours Prereq.: IT 502
or IT 503
CT 602 Christian Theology II 4 hours Prereq.: IT 502
or IT 503
OT 500 Hebrew I or OT 503 Exegetical Hebrew I 4 hours
OT 501 Hebrew II or OT 504 Exegetical Hebrew II 4 hours
NT 500 Greek I or NT 503 Exegetical Greek I 4 hours
NT 501 Greek II or NT 504 Exegetical Greek II 4 hours
OT/NT 502 Hebrew or Greek Exegesis 4 hours
SF Elective (SF 600, 700, or 710) 4 hours
CP 521 Christian Ethics 4 hours
PM 511 Homiletics 4 hours
PM 512 Introduction to Christian Worship 4 hours
PM 513 Evangelism 4 hours
PT Electives (2) 8 hours
Select the 2 PT Electives from the following:
CF 501 Forming the People of God
MS 501 Missional Church
PM 706 Person in Ministry
PM 514 Pastoral Care I
MM 631 Leadership
MM 712 Technology in Ministry
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!