Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tomekovo je drugo i ima lepu poruku
Ova je bolja
http://thecsph.tumblr.com/post/67001713 ... osexuality
Originally posted by Sixtoyou must be joking.
Nije losa stvar slikovnica.
Originally posted by horus.tinejdzeru? oooook....
a kome je uopste namenjeno ovo? kom uzrastu? ja negde stekao utisak da se radi o tinejdzerima...
ako ce sizofrenom tinejdzeru koji je sexualno zlozatvljan da vitlaju lutkicama i bolesnim slikovnicama, onda bas difno...
Originally posted by Sixto
Originally posted by horus.tinejdzeru? oooook....
a kome je uopste namenjeno ovo? kom uzrastu? ja negde stekao utisak da se radi o tinejdzerima...
ako ce sizofrenom tinejdzeru koji je sexualno zlozatvljan da vitlaju lutkicama i bolesnim slikovnicama, onda bas difno...
Originally posted by bas bleuto sam se i ja pitao...
to je ono sto meni nije jasno. koja je target group?
ako je namenjeno zlostavljanoj deci onda cemu deo sa teenage gay pricom?
Originally posted by Popeyeda, taj deo je jeziv.
takodjer, poruka slikovnice je da je ok kad se pedofil rasplace i isprica, and that's that.
Originally posted by bas bleuizadaje i stampa: hriscanska propoved?
Originally posted by Popeyeda, taj deo je jeziv.
takodjer, poruka slikovnice je da je ok kad se pedofil rasplace i isprica, and that's that.
Originally posted by Popeyekod mene na faxu ima taj program za christian counselor-a
btw, zanimljiv detalje je 'counselor'. dakle, nije to psiholog or something. to je kao neki pastor koji je pun božje mudrosti pa ti sve objasni.
(obožavatelji treš kršćanske serije '7th heaven' znaju tačno na što mislim. )
Originally posted by Dr_Shortbusne, nego da to zapravo nismo ti i ja, vec tamo neki treci.
Poruka je u stvari da homoseksualci uopste ne postoje, samo su to umislili jer im nedostaje tatica.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!