Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Naročito one turske, bugarske, ili odakle god da su - Terese, Sindy, Bessie... Najveći gušt bi mi bio da joj pritiskom prsta udubim sisu. Dobro de, svi koji su ih ikada posedovali, verujem da su se ovome takođe radovali. Druga fascinacija mi je ta da su Terese obično završavale kao ukras u središnjem delu rođendanskih torti, pa joj se filom nadomesti haljina. I tako... Evo par fotki. Delite svoja fake Barbie iskustva!!!

Slika

Slika

Slika

Slika
By alexandermagic
Ne'am takvih iskustava, jer se ni kao klinac nisam igrao sa lutkicama.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Viktor Vilotijević

Najveći gušt bi mi bio da joj pritiskom prsta udubim sisu. Druga fascinacija mi je ta da su Terese obično završavale kao ukras u središnjem delu rođendanskih torti, pa joj se filom nadomesti haljina. I tako...

hahhahahahaha it's funny because it true
Korisnikov avatar
By Mars
A jel joj se posle sisa vrati u kako treba položaj, ili ostane tako udubljena? Koja vrsta deformacije je u pitanju: plastična ili elastična?

Jako mi je bitno da znam.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Mars

A jel joj se posle sisa vrati u kako treba položaj, ili ostane tako udubljena? Koja vrsta deformacije je u pitanju: plastična ili elastična?

hahhaha plasticna
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by Viktor Vilotijević

Naročito one turske, bugarske, ili odakle god da su - Terese, Sindy, Bessie...
a Lepa Brena? najavljena je i JK... :uplasen:

:lol:

kad sam bio bas mali jako sam se razocarao kad sam video da Ken nema pisu... :sigh:
Korisnikov avatar
By harlequin
Originally posted by Mars

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Bas su sranje, otpadaju im noge samo tako, koliko sam nogi bacio do sada zbog toga eh :sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaooooooooooooj, barbike. :love:

Imala sam i ove krsh, i 3 normalne...

Stalno su se sexale sa kenom i medju sobom. Obozavala sam da im skinem i glavu i ruke i noge pa da recimo crnkinji stavim bele noge i obrnuto. :plavuso:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja sam im sio garderobu (mislim, to nije bilo nista znalacki s obzirom da sam jedva znao drzati iglu u ruci), ubadao sam im ciode u glavu a vrhovi cioda su bile mindjuse, i cesto sam im kidao noge i sekao kosu...tj frizirao ih...Kena nisam imao nikad :(
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ali zato kad spljostis facu originalnom Kenu dobijas pokojnog Slobodana Milosevica.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam kao mali imao jednu ćelavu barbiku tj. tako tu fejk barbiku ... Zaboravila ju je moja drugarica iz zabavišta kada je jednom bila, a ja sam je posle koristio da palim i gasim svetlo (jer nisam mogao da dohvatim) ...

Slažem se te sise "na dugme" su super. Ja sam ovoj mojoj probao da stavim prsten u pupak, ali nisam uspeo :(

Nadam se da ću uspeti da je pronađem, pa da je fotkam :D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Null

samo original! :snob:
e to to, ali njima je sestra uglavnom glavu otkidala i cupala noge...
Nisam upoznata sa ovim turskim barbikama..
Korisnikov avatar
By V25
Šteta, vrlo su inspirativne!
Korisnikov avatar
By antibiotic
ajme deco sto ste im cupali kose i kidali noge!? :psiholog:

moja prva seksualna saznanja su vezana za barbike.
uvek sam se svadjao sa drugaricom ko ce biti barbi, a ko ken, stim sto smo oboje hteli da budemo barbi :D
Korisnikov avatar
By Blady
Uuu i ja sam volela te sexualne igrice izmedju barbi i kena, ili dve barbike :pervert:

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Imao sam kao mali jednu pravu Barbiku, napravljenu od neke mešavine plastike i gume, čini mi se.
Bila je savitljiva u kolenima i po tome se znalo da je prava.
Mogla je da joj se skida glava, pa sam često na to originalno telo kalemio glave sa fejk lutaka, promene radi.
Njih sam i šišao i šminkao, ali originalnu glavu nisam zlostavljao ni na koji način.
Korisnikov avatar
By V25
Da, te originalne je bilo greota zlostavljati. Ovim fejk je bilo super dubiti sise.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!