Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

hm, pre nego krenem da napomenem da nema politckih prozivanja i reklamiranja bilo cega samo jedan info kratak koji me zanima kao i vase misljenje jer smo svi zajedno u ovome svemu pa je vase misljnje od izuzetnog znacaja :)

dosao sam na ideju da osnujem politicku partiju (na prvu pomisao glupost), koja ce se baviti mladima - pre svega ucenicima, studentima, obezbedjivati stipendije i omoguciti besplatno skolovanje svima i pruziti sansu svim osoba podjednako i onima koji imaju i onima koji nemaju sredstava za skolovanje, koja ce omoguciti mladim da se i njihov gls cuje, da imaju svoja prava i budu maksimalno zasticeni, traziti ima poslove i omoguciti da zapocnu na neki nacin samostalan zivot.

razlog svega ovoga je jer smo mi mladi i previse zapostavljeni a na nam sve ostaje i mislim da je red da se borimo i krenemo napred bez staraha od bilo cega - bilo da smo gay ili str8, bilo da smo muskarci ili zene, plavi, crni, smedji, druge vere, nacionalnosti jendostavno da budemo svi jednaki...

zanima me vase misljenje i predlozi, ako se odlucim na ovo, potrebna mi je izuzetno jaka podrska, tako da... vidim da li mogu da racunam na ovaj deo ovde :)
Korisnikov avatar
By HARP
A, jel problem ako te pitam kog si ti seksualnog opredeljenja?

Dobrodošao na forum u svakom slučaju...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jel ovo "osnojem" omaž cici "kisla mi je glOOva"? :D :D :D
Korisnikov avatar
By follow-my-heart
he, osnivanje, brzo kuckao pa nisam ni primetio :) ...

gay sam(ne javno deklarisan kao takav), zasto?
Korisnikov avatar
By topsecret
Mislim da ti tu partija tesko moze pomoci, ali mozda ipak ima leka. Ja bih se pre iscimao za neki nvo, tu mogu da se obezbede pare sa mnogo strana ako je prica dobra, skolovanja, stipendije, kampanje, kampovi... A za sve ovo kljucno su pare.
Korisnikov avatar
By HARP
Čisto pitam da li si gay, no offence :)

Mada, taj plan bi lepo pogurao neki strejndžer ali kao nvo, mada je dosta kontradiktoran sa onim što se želi u Srbiji i onog što bi ti da pokreneš :D
Korisnikov avatar
By topsecret
Zato smo mi tu da kazemo Srbiji sta zeli. :) A mozemo i da nafilujemo pricu...
Korisnikov avatar
By follow-my-heart
Originally posted by HARP

Čisto pitam da li si gay, no offence :)

Mada, taj plan bi lepo pogurao neki strejndžer ali kao nvo, mada je dosta kontradiktoran sa onim što se želi u Srbiji i onog što bi ti da pokreneš :D
a to jeste, ali ja sam sto posto siguran da bih uspeo jer bi prvo studneti podrzali tu stvar a ima nas :D ... tako da videcemo. ja sam pitao za komentar, ideju,podrsku...
Korisnikov avatar
By HARP
Eto, imaš podršku, ideja je originalna... samo da nađeš pravi način (čitaj: ljude) da je ralizuješ i na konju si :)
Korisnikov avatar
By pochi
Ali..čemu? Planeta je već otišla u kurac a japanci će utepaju svi kitovi.
Korisnikov avatar
By follow-my-heart
hmm, pod broj jedan zato sto mi se moze sto bi rekla mica ubica :D hahahah, i da bi koliko toliko nekom pomogao pod dva - imam neku zelju za tim :/
Korisnikov avatar
By 2kune
loša je to ideja... ne može se današnjoj mladosti niti približiti s nekakvim konceptom partije... to je furka starijih i štrebera... neće oni to zagrist... treba njih prevarit s nečim drugim a onda ih upotrebiti politički manipulirajući ih za njihovo dobro... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!