Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dante
Мени су увек говорили да ако клепећем крилима у јавности, да ћу готово сигурно завршити у супи. Срећом, до сада нико није провалио да сам кока звиждовка.
Мада, некада и дан данас кроз свој слаб сан, када падне мрак, видим оца како стоји на вратима моје собе и жељно ме гледа.
Када сам био млађи, мислио сам да је због љубави, сада видим да је до пилава.
Понекада кажем и квак квак, чисто да заварам, а моја сестра је мудра и каже: Шта је, данас си полиглота?
А што се тиче моје мајке...никада та није умела да брине о деци. Дража јој је била Бехеровка.
Originally posted by FantasyHAHAHHAHAHAHAAAAA
ne razumem svrhu ovakvih tema i anketa........
Originally posted by Nullovo je win
Originally posted by FantasyHAHAHHAHAHAHAAAAA
ne razumem svrhu ovakvih tema i anketa........
Originally posted by Blond Bratpa srce, da nosis jaja, evolucija bi se pobrinula i za to da imas zelju da sedis na istim i grejes ih
Ne bi bilo lose, sto jes jes...
Ali ovako osetis dete dok raste u tvojoj utrrrooobi, vezes se...
Kako bi bilo da ostavis jaje u inkubatoru i cao zdravo, kakvo je to drugo stanje?
Od sve price o jajima ja sam ogladnela.
Originally posted by Armand
...ja nisam za partenogenezu!
Prostom deobom bih najrađe obavio reprodukciju!!!
Originally posted by haemoglobin87Kad vec imam mogucosti da ih tutnem u inkubator ne verujem da bi trcala da sedim na njima.
Originally posted by Blond Bratpa srce, da nosis jaja, evolucija bi se pobrinula i za to da imas zelju da sedis na istim i grejes ih
Ne bi bilo lose, sto jes jes...
Ali ovako osetis dete dok raste u tvojoj utrrrooobi, vezes se...
Kako bi bilo da ostavis jaje u inkubatoru i cao zdravo, kakvo je to drugo stanje?
Od sve price o jajima ja sam ogladnela.
Originally posted by Dzelajza RouzHahahahahahaha.
Sa jajima bi nastala vrlo nepovoljna situacija za gejeve.
Zamislite kojom brzinom bismo izumirali, kad bi naš transport postao tako jednostavan u slučaju obesnog srednjoškolca koji viče: "Donesite mi živo jaje!"
Svako jutro jedan peder organizmu snagu daje.
Originally posted by ArmandMa jel'... i da sve jedinke budu jednako jebozovne i sve jednako pederi! Ne moze!
...ja nisam za partenogenezu!
Prostom deobom bih najrađe obavio reprodukciju!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!