Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ma jel se oni zezaju sa tim protestima? Spontanim i destruktivnim?!

Edit: Jel to jedan od onih sajtova sa izmišljenim vestima na koje sa ja ovde povremeno primim??
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:giggle:

Aham. :wundy:

Eh, nisam hteo unapred da komentarisem prirodu sajta, 'vako se niko vise nece primiti. :lol:

:D
Korisnikov avatar
By Mars
Kad sam ja provalio - svako će.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ma, znam. Salim se. :lol:

Ali, shala je toliko duhovita i kreatvna, da sam smatrao da treba da otvorim temu. :)

Sto je jos bitnije, kroz ovu poshalicu izbija zaoka ozbiljne kritike na prirodu ovog naroda i njegov stav povodom pridruzivanja EU. :eu:
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da. Izbaciš li neka preteraivanja, scenario uopšte nije neostvariv.

Ali je takođe i simptomatično...kad krene da se putuje po Evropi recimo...autobusima, pa se prave one pauze - od svakog ćeš da čuješ: "ŠTO IM JE WC DOBAR! Uredan, čist...miriše..."

Mislim da su kasnije sva viđena umetnička blaga renesanse ili zalasci Sunca u Toskani ostavljali blaži utisak od tog povodom wc-a...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Je l'? :iskolacen:

Pih, a mi se lozimo da je to nas brend, nacionalno obelezje. :rida:

Kad ono, tekovina Starog Rima... :sigh:

:wundy:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Mars

Jao, jeste. :smeh:

Impresije iz WC-a su uvek bile hit u zemljama Zapadne civilizacije. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Dosta sam razmišljala o klozetima dok sam živela u Evropi. Eto koliko me je Nemačka
izluđivala. Jednom prilikom sam čak pokušala da izvršim klasifikaciju naroda na osnovi
klozeta.

"Istorija sveta kroz klozete" optimistički sam napisala na vrhu čiste strane u svojoj beležnici,
"epska poema???"

BRITANCI:
Britanski toalet-papir. Način života. Glaziran.
Ne upija, ne omekšava se, niti savija ukrućena gornja usna kao nacionalno obeležje. Često je
vlasništvo vlade. U državi s blagostanjem kao krajnjim dometom, čak i na t.p. je odštampana
propaganda.
Britanski klozet kao poslednje utočište kolonijalizma. Voda šumi iznad glave kao Viktorijini
vodopadi, vi ste istraživač. Prska vam u lice. Za trenutak dok povlačite vodu Britanija opet
vlada morima.
Lančić za povlačenje vode je elegantan. Poput gajtana za zvonce u otmenim palatama
otvorenim za publiku, za penije, nedeljom.

NEMCI:
Nemački klozeti poštuju klasne razlike. U vago¬nima trećeg razreda: grubi mrki papir. U
prvoj klasi: beli papir. Zove se Spezial Krepp. Pre-vod nije potreban. Međutim, nemački
klozet je jedinstven po svojoj maloj pozornici čitav svet je jedna pozornica na koju pada
govno. Ona vam omogućuje da govno dobro pogledate, da izvršite izbor među političkim
kandidatima i da razmislite o stvarima koje ćete reći svom psihoanalitičaru. Takođe je zgodna
za rudare koji u rudnicima dijamanata pokušavaju da ih pro-krijumčare napolje u vlastitim
crevima. Nemački klozeti su stvarno ključ za razumevanje užasa Trećeg Rajha. Ljudi koji su
kadri da grade takve klozete, sposobni su svašta da učine.

ITALIJANI:
Ponekad možete da pročitate deliće Corriere della Sera pre nego što vestima obrišete dupe. U
principu, ovde se klozetske šolje brzo ispiraju i govno nestaje mnogo pre nego što stignete da
skočite i okrenete se da biste mu se divili. Otuda italijanska umetnost. Nemci imaju vlastita
govna kojima mogu da se dive. Pošto ih nemaju, Italijani prave skulpture i slike.

FRANCUZI.
Stari hoteli u Parizu s dva gvozdena džinovska otiska stopala sa svake strane smrdljive rupe.
Stabla pomorandže zasađena u Versajju da bi svojim mirisom prikrila smrad nužničkih jama.
est defendu de faire pipi dans la chambre de Roj.
Svetio u pariškim klozetima se upali tek kad okrenete bravu.
Ja nekako ne mogu da razumem francusku filozofiju književnost vis a vis francuskog odno¬sa
prema merde. Francuzi su vrlo apstraktni mislioci - ali su isto tako sposobni da stvore i jednog
takvog pesnika kao što je Ponž, koji piše epsku poemu o sapunu. Kako se to dovodi u vezu s
francuskim klozetima?

JAPANCI:
Čučanje kao osnovna činjenica života na Istoku. Klozetska šolja smeštena u prorezu u zemlji.
Iza nje se nalazi cvetni aranžman. Ovo ima neke veze sa zen-filozofijom uporedi: Suzuki.

(Erica Jong, "Fear of Flying")
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:iskolacen:

Sta je to? :lol:

Da nije ulomak iz najnovijeg putopisa I. Bjelice? :wundy:

edit

Aa... Napisao si. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni odgovaraju čučavci, ne bih se usudio da sedim na javnim wc šoljama... ionako izbegavam javne klozete.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
More, da nisi ti u Organizacionom odboru Mitinga podrshke chuchavcima? :lukavi:

:wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dirrty

Meni odgovaraju čučavci, ne bih se usudio da sedim na javnim wc šoljama... ionako izbegavam javne klozete.
Svaka wc šolja može da se upotrebi kao čučavac...

:superheroj:
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni je ova "vest" hit!

Lady Gaga zapravo Dragana iz Kruševca?

Klik

:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Hahaha, super! :lol:

Meni su hit pojedini komentari na tom sajtu. Kada ljudi ne shvataju da je u pitanju zezanje... :pokazuje:

:alikako:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by sing&dunum

:iskolacen:

Sta je to? :lol:

Da nije ulomak iz najnovijeg putopisa I. Bjelice? :wundy:

edit

Aa... Napisao si. :D
Kolko je ovo jako...

To je naime ono sto bi Bjelica volela da bude, kada bi imala talenta koliko Erika ima ispod malog prsta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!