Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
... ili ... ŠBBKBB SF ćošak
Slika

Šta bi se desilo da se vanzemaljci spuste na Zemlju?

Pretpostavimo da su izuzetno druželjubivi, dobroćudni, žele da pomognu i podele svoju tehnologiju sa nama.

Mene najviše zanima kako bi to uticalo na savremenu nauku.

Verujem da bi istorija krenula da broji godine ponovo od nule, pa bi onda udžbenici istorije bili podeljeni u tri dela. Pre Hrista, između Hrista i Vanzemaljaca i Post-vanzemaljistikča era.

Biologija bi tek bila šow. Sigurno bi oformila novu životnu kategoriju, pošto vanzemljaci nisu ni mikro-organizmi, ni životinje, ni biljke. Možda bi nekako mogli da se uglave kao poseban mehurić odvojen od stabla života ukoliko imaju kičmu ... Ili možda nađu vezu ranog polumajmuna i vanzemaljaca.

Fizika? Sigurno bi uveli nove variable u klasične zadatke. Zamislite test: Automobil mase 700 kg pređe put od 3 km za 10 minuta. Koliko će mu vremena trebati da pređe put od 10 km, ako je na svaki njegov točak stavljen poništivač gravitacije jačine 4 m/s2? Vreme izraziti u zizli-džizbanskim stotinkama.

Kozmetika? Kreme protiv visećih grudi (sadrže materiju koja lokalno slabi gravitaciju u predelu grudi). Portabl vremenska kapsula za podmlađivanje čitavog tela - mlađi i do 30 godina za 30 minuta /zabranjeno za mlađe od 30 godina!/

hajd sad malo vi :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Mislim da bi najveći poraz doživjela religija.

I iskreno se nadam da bi došlo do globalnog jedinstva jer bismo shvatili koliko je naša planeta sićušna i da smo svi komšije :dancingfever:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Incubus

I iskreno se nadam da bi došlo do globalnog jedinstva jer bismo shvatili koliko je naša planeta sićušna i da smo svi komšije :dancingfever:
Religija! ... Da Slika

Mada ... poznajući katoličke mudrolije ... možda bi papa objavio da je Biblija to najavljivala, i da su i vanzemljaci božja stvorenja ... i da se na tamo nekoj strani nekog jevanđelja jasno vidi da je njihov dolazak planiran :) Kako bi sa nama ljudima mogli da spoznaju Boga onako kako valja :D
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
vec jesu.
Zamislis milijarde ljudi kojima bi se u 1 trenutku upalila lampica da Bog, Alah, Buda.. ne postoje, da sve ono u sta su verovali u 1 delicu minute nestane.. Posledice bi bile nesagledive.

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
ako su zbilja mali, okati i ćelavi, Vuk Jeremić bi ih proglasio šiptarima i tražio od UN-a da ih ignorira... UN bi se podjelio jer bi muslimanske i pravoslavne zemlje na čelu sa Rusijom i Iranom držali stranu Vuku a Amerikance bi opstruirala EU koja zbog španjolskog mišljenja da su ti alieni zapravo baski nikako ne bi mogla doći do odluke što bi i kako bi... kinezi bi, pak, javno hinili da ih to ništa ne zanima a tajno bi pokušali stvoriti pakt sa vanzemaljcima nauštrb ostatka čovječanstva koristeći nepoznate tibetanske zapise o paleokontaktima... kada bi svijet konačno došao na rub atomskog rata, japanci bi skrušeno priznali da su za sve krivi probni piloti Micubišija koji su za vrijeme pokusnih letova svojih novih antigravitacijskih vozila nosili najnoviji model jeftinih južnokorejskih očala za sunce... naravno, sve bi to dovelo do planetarnog porasta homofobije jer je nesretni dizajner naočala, glavni krivac za međunarodnu krizu, krajnje feminiziran... na kraju bi se sve umirilo nakon njegove srceparajuće ispovijesti preko youtubea gdje bi priznao da je na početku karijere bio prisiljen prodavati svoje tijelo beskrupuloznim američkim biznismenima da bi prvih 5 godina preživio na ulicama velegrada...
By Kragi
Hahahahahahahahahahahahahaha! :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ti Kiwi svake godine postavljaš ovo pitanje ili mi se čini?
Korisnikov avatar
By luciferin91
Neko bi trenalo da istrazi strukturu njihovog tkiva. :pickme: :molise:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars

Jel ti Kiwi svake godine postavljaš ovo pitanje ili mi se čini?
:blush:

Ovo nije moja tema. Ukrao sam. :blush:
Imam ortaka koji često u pola nekog normalnog razgovora postavlja pitanja tipa

"Ako je kolibri najmanja ptica, a najveći insekt Džinovska Osa Ubica koja je veća od kolibrija, da li to znači da osa može da pojede kolibrija?"

ili

"Da li su arheolozi našli fosile žirafa koje su imale mali vrat? Sigurno su postojale, ako je npr. od neke antilope počela transformacija ka današnjim žirafama!"

ili

"Zašto se za plod kupusa kaže "glavica kupusa"? Zar to nije malo morbidno? Ne liči nimalo na glavu, ni po obliku, ni po težini!"

ili

"Da li je Isus bio čudovište? On je rekao "Pijte ovo vino, to je moja krv" a to je, kao što danas znamo, vampirizam. Takođe je rekao "Jedite ovaj hleb, to je moje meso", a to je kanibalizam. Da li je onda Isus bio crossbreed kanibala i vampira?

ili

"Ja mislim da Raj i Pakao postoje i da su oni jedno mesto. Ni hladno, ni toplo, onako sivo i smorno. A evo i zašto .. kada se čovek rodi on je došao iz tog sveta ... ćelav, bez zuba i ne kapira svet oko sebe. A kada je u dubokoj starosti i sprema se da ode u taj svet, vraća se u stadijum ćelave bezube budale."

ili

"Više neću da čitam Zabavnik! Šire nepotpune informacije! Pre neki dan čitam, piše ovakav faktoid "Tokom rane trudnoće u samo jednoj seknudi u mozgu se oformi novih 5000 neurona!" - Pa? Šta je tu nepotpuno. - Pa ne piše da li se to oformi kod majke ili kod deteta!"

ili

"Još pre 100 godina je bilo da je Pamela ugradila silikonske implante u grudi. Jel' tako? E pa to je laž! Evo zašto ... Silikon je metaloid. Video sam pre neki dan grumen silikona na TVu, izgleda kao aluminijum. Nema šanse da su joj to stavili u sise a da izgledaju tako dobro!"

ili

"Ako vanzemaljci ne postoje, kako postoje nauka koja ih proučava, udruženja ljubitelja vanzemaljaca, čak i instituti za ufologiju". A onda sam i odgovori. "Pa dobro, postoje i teološki fakultet na svakom univerzitetu pa bog ne postoji. To mu dođe to."

Eto ... sve zanimljive teme koje ja postavljam dolaze od njega :blush: ... ne mogu više da lažem ... a temu sam sigurno već postavljao ako se sećate, jer on ume da ponovi neko pitanje ako ga baš tišti :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by mili86

A zasto?
Bog je mogao da stvori jos koji zivi svet, ne?
Naravno, on je omnipotentno biće. Nisam mislio na boga konkretno nego na konstalaciju religije kao takve.
A je li i ''njih'' stvorio po svom liku? Koliko onda likova ima?
Btw, ako je omnipotentan i apsolutan onda ne može da ima pridjeve i atribute, jer se time pobija suprotnost.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Shvatili bismo da nismo najbolji (u svakom smislu), tačnije da ni ne zaslužujemo da budemo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja to shvatam i bez vanzemljaka ... od ovoga bolje sigurno postoji :)
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by mili86

A zasto?
Bog je mogao da stvori jos koji zivi svet, ne?
Naravno, on je omnipotentno biće. Nisam mislio na boga konkretno nego na konstalaciju religije kao takve.
A je li i ''njih'' stvorio po svom liku? Koliko onda likova ima?
Btw, ako je omnipotentan i apsolutan onda ne može da ima pridjeve i atribute, jer se time pobija suprotnost.
Tacno, ali smo mi ljudi ograniceni, pa mu se u skladu sa nasom ogranicenoscu obracamo i velicamo Ga. Isto tako se Bogu obracamo u muskom rodu i ako Bog nije ni muskarac a ni zena. A religija je samo sredstvo kojim ljudi pokusavaju da prezentuju Boga sebi i drugima i uglavnom im to ne uspeva kako treba
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!