Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By XanaX
Žalio bih se. I tražio kredencije Onih Koji Su Mi To Izrekli. Potražio bih drugo mišljenje. Pred međunarodni Tribunal itd.
Korisnikov avatar
By m..
kupila bih flasu viskija i ostavila pismo.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
u 'lepte.. ako bi mi uspelo da ne ishisterišem i onesvestim se od ridanja i napetosti,
oprostila bih se od najbližih nekoliko ljudi, a potom pokušala da čujem i vidim jedno dijete, po cenu toga da 7-8h izgubim na putu do hr i još x h dok ga (ne!)pronađem. onda bih zapalila pljugu i ležala na nekom vidikovcu sa sluškama u ušima.
milina.

al' pre bi bilo histerije i vrištanja urlanja plakanja agresije i psovanja :novine:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nema toga sta ne bi uradila... :smeh:
Korisnikov avatar
By inga
Napisala bih testament u kome sve ostavljam sestri,

saznala pošto je kremiranje i verovatno zakazala (čisto da se porodica ne muči, za slučaj da se potresu),

otišla do žene svojih snova i sočno je poljubila (da se nije udala prošle godine to bih uradila i pre svog zadnjeg dana),

otišla na bazen i plivala sat-dva i

otišla sa najboljom drugaricom u kafanu sa teškim narodnjacima (zaslužila je - celu deceniju pokušava da me nagovori na to).
Korisnikov avatar
By tintily
Otisla da izljubim moje i ponovo im kazem koliko ih volim , vodila ljubav s dragom , na putu za aerodrom smazala punu ciniju sladoleda i za kraj posmatrala uzivo sa ni malo bezbedne udaljenosti uragan ili vulkansku erupciju (moralo bi jedno od ta dva da se dogodi ;) )
By loreenche
Verovatno ne bih radio ovaj maturski :cita:

Salu na stranu... Otisao bih prvi (i zadnji) put u neki Pleasure, Smiley, Yellow i sl. nasao nekog deckonju, iskoristio ga (ili on mene :P ) i istrosio se maksimalno (sto alkoholom, sto seksom) :P
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kupila bi flasu vinjaka, zakucala se na kalisu, gledala u nebo, i kad dodjem do dna flase, zatvorim oci i ne razmisljam o proslosti, nego kao sta hocu da se rodim u sledecem zivotu :)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
sto puta sam naletela na ovo pitanje i nikad nisam uspela da smislim odgovor.
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by inga

Napisala bih testament u kome sve ostavljam sestri,

saznala pošto je kremiranje i verovatno zakazala (čisto da se porodica ne muči, za slučaj da se potresu),

otišla do žene svojih snova i sočno je poljubila (da se nije udala prošle godine to bih uradila i pre svog zadnjeg dana),

otišla na bazen i plivala sat-dva i

otišla sa najboljom drugaricom u kafanu sa teškim narodnjacima (zaslužila je - celu deceniju pokušava da me nagovori na to).
Like :up: Hm, ovo nije nimalo los predlog! :) Ok, mozda bih umesto bazena, joga ili teretana :tegovi: i sve dobre prijatelje bih okupila :grouphug:
Korisnikov avatar
By dharmox
Radio bih sve što inače radim. Išo na poso, vodio ljubav, slušao muziku, dopuštao kuvaru da me zlostavlja...
Korisnikov avatar
By idiotcide
Hodao bih gradom s boomboxom puštajući svoju omiljenu muziku i zvao prijatelje, porodicu i prolaznike da mi se pridruže. Jer Sarajevo zaslužuje paradu ponosa, a ja ne želim umrijeti prije negoli je dobije. And I would die happy. Simple pleasures and all.
Korisnikov avatar
By Blady
Jao, kako nisam odgovorila na ovu temu....
Poslednji dan.. otisla na ibizu, pojebala par dobrih riba, pojela sve sto zelim, partijala do jutra i na ateru, popricala sa nekim ljudima, koji mi nisu dostupni, probala jos neke stvari gde bih konacno rekla, spremna sam. :)
By Hans
Verovatno jedna dooobra bareback redaljka negde na Mikonosu uz mnogo koktela i prskanja...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_pog2n9o ... re=related[/youtube]

ne bih nikome rekla da umirem, ali bih se ipak na neki nacin oprostila sa odredjenim ljudima... kupila bih im nesto, napisala svakome oprostajno pismo
napisala bih testament
i onda bih otisla u prirodu, na obalu reke i tumarala tamo dok ne dodje kraj......

blah, verovatno bi mi to ipak preselo, pa bih otisla na neku ludu zurku
By dukkehjem
Prvenstveno bih se oprostio sam sa sobom, tj. u glavi bih sveo sve racune i sve stvari. Pokusao da ne patim zbog stvari koje nikada nece biti zavrsene i koje nikada nece biti zapocete. Mozda napisao neko kratko oprostajno pisamce, ali ne bih se mnogo time opterecivao. Skoro svi koje volim znaju da ih volim... a smatram da histerija ispravljanja krivih drina i ne znam kakvih akcija u poslednje sate sopstvenog zivota nije pametna stvar. Malo bih setao da se relaksiram i to je to, pokusao bih da budem sam, kako ne bih bio opterecen nastojanjem da drugi ne primete nesto cudno. I to je to. U sustini, sto mirnije i sto spokojnije je moguce. Pokusao bih i da se distanciram, da na sve gledam sa neke druge tacke, da sve na kraju ne izgleda dramaticno, vec kao jedno iskustvo za koje sam bogatiji.
Josipa na koncertu rece "Ima jedna divna kineska poslovica - zivot je most, ne gradi kucu na njemu", to mi se bas svidelo...
Dakle oprastanje u skladu sa time.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
svim bliskim prijateljima bih napisala po pismo, i ostavila nesto svoje sto znam da se toj osobi svidja ili je potajno hoce.

otisla bih do grada, nasla dve meni jako bitne osobe i sve im rekla pa i to da mi je "last day". verovatno bi ih i izljubila, castila ...sta znam ...

"sekretaricu" na mobu bh promenila u nesto kao "super sam, kul sam, samo mi se ne javlja na mob, aj cujemo se kasnije" i ugasila ga.

kupila 2 kutije cigara, otisla na djavu ili kerecu, i cekala taj poslednji momenat...

necu ni da razmisljam o tome. alergicna sam na te teme i ta pitanja... :sigh:
odo...
Korisnikov avatar
By Torry
to je samo poenta da te stvari koje ostavljate za last day, mozete da uradite i pre toga
By Speculum Columbae
Otišao od svih koje poznajem. Kraj je, oni više nisu moj svet. Vratio se u šumu, tiho i polako, u svom tempu, kao što sve radim u životu, odakle sam i došao, tamo legao na zemlju, zatvorio oči i napustio svet u miru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!