Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By _miki_
Ako pustite svojoj masti na volju,koje zivotinje bi ste voleli da vidite kako se slobodno setaju Srbijom?
Da li bi ste zeleli da uzivanje u slobodnom zivljenju u Srbiji osete neke egzoticne ili manje egzoticne zivotinje?Da li bi ste voleli da se Srbijom setaju neke davno izumrle zivotnjske vrste ili,cak,i neke mitoloske zivotinje?
Mozda smartrate da bi i neke domace zivotinje trebalo da osete cari zivota u divljini?
Prosetajte krokodile obalom Dunava ili Save.Uzivajte u pogledima na drvece cije su krosnje ukrasene mnogobrojnim sarenim papagajskim vrstama.Sta li onaj lesinar trazi na spomeniku Pobednika na Kalisu?
Dinosaurusi u Sicevackoj klisuri,pingvini na Kopaoniku,pirane u Palickom jezeru,valjevski pegazi i niske gorile...
Ozivite secanje na "Opstanak",izmastajte neku divlju zivotinju u Srbiji,nadjite joj staniste i nacin ishrane.I uzivajte!!!

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
neki veliki dinosaurusi koje bi hranili pripadnicima vlade i ostalim politicarima :cheer:
Korisnikov avatar
By Blady
Paun :wow: svidja mi se....
Ja bih volela jednoroga i kentaura.... ima ih...
Svidjaju mi se i mungosi... jao u principu, svasta bih volela da vidim kako slobodno seta ulicom :D
By dukkehjem
rakune, svuda puno, puno rakuna. i mnogo pustinjskih lisica.
(a palma da se zatvori negde u cetiri zida, molim lepo)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by _miki_
Ako pustite svojoj masti na volju,koje zivotinje bi ste voleli da vidite kako se slobodno setaju Srbijom?
Da li bi ste zeleli da uzivanje u slobodnom zivljenju u Srbiji osete neke egzoticne ili manje egzoticne zivotinje?Da li bi ste voleli da se Srbijom setaju neke davno izumrle zivotnjske vrste ili,cak,i neke mitoloske zivotinje?
Mozda smartrate da bi i neke domace zivotinje trebalo da osete cari zivota u divljini?
Ih, pa samo da se iz zoo vrtova vrate vrste koje su istrebljene na našim prostorima u istorijsko vreme, i puna kapa, ne trebaju nam dodatne vrste
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by dukkehjem

Jao!U pravu si!Rakuni su predivni i preslatki.
Vidi kako je cakan,sa repom i simpaticnom njuskicom.Svog bih ga izljubio!!!
Pile moje!

Slika
Korisnikov avatar
By VANGEL
Voleo bih da vidim sve nama nedostupno i nezamislivo kao npr ; Dinosauruse.diplodokuse,razne velike zmije -Anakonde isl kao i Australiskog Komodo zmaja mada sam njega video.
Korisnikov avatar
By nsc
ja bih voleo da zivotinje zive samo u svojim prirodnim stanistima i samo u zooloskim vrtovima van njih, cesto su vrste slucajno ili namerno prenesene potpuno poremetile prirodnu ravnotezu
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Slika

Slika

:love:

Mada bih, ako mi je već do toga, rado gledao kada bi jarčevi mogli malo da siđu i šeću među ljudima... :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by nsc

ja bih voleo da zivotinje zive samo u svojim prirodnim stanistima i samo u zooloskim vrtovima van njih, cesto su vrste slucajno ili namerno prenesene potpuno poremetile prirodnu ravnotezu
Ta dozvoljeno je da maštamo....

Niko neće odgledati ovu temu i dovući polarnog medveda u Srbiju. :)
By dukkehjem
Originally posted by _miki_

Jao!U pravu si!Rakuni su predivni i preslatki.
Vidi kako je cakan,sa repom i simpaticnom njuskicom.Svog bih ga izljubio!!!
Pile moje!

Slika
jao, jedva cekam da prodje frka oko prajda i teme se vrate gde im je mesto pa da vratim i ja na svoj avatar neko rakunce :)
Korisnikov avatar
By Blady
Volim i ja rakune... medeni su :love:
By dukkehjem
zamisli desetine debeljuskastih rakuna po gradu kako se provlace, po stanicama, stepenistima, trafikama itd. :love:
Korisnikov avatar
By jukie
zamisli desetine debeljuskastih rakuna po gradu kako se provlace, po stanicama, stepenistima, trafikama itd. :love:
Prenose besnilo, razvlače đubre... ima toga po Severnoj Americi

Ali hajde da stavim par slika naših autohtonih vrsta koje su ljudi istrebili:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By luciferin91
zashto zivotinje? jedna lepra na obraz, snp i josh po nekog ne bi shkodila. Dapace!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!