Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Možda je originalno, al ne podržavam ništa tako sirovo i preagresivo.

Ako se ne varam taj Đus je prozivao Milana Stankovića za fem imidž i gejstvo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Previše jadno.
Ali ljudi valjda prodaju dušu Saši Popoviću, Grandu i Pinku da bi preživeli i kao nastavili da se bave muzikom.

Meni je bilo mnogo tužnije kada su gošće bile Bebi Dol i Viktorija, koje su morale da igraju kako im Saša svira. :ubise:
Korisnikov avatar
By confinatti
Igrale su zato sto su nasle interes.A ti povracaj i dalje -;
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Dirrty

Previše jadno.
Ali ljudi valjda prodaju dušu Saši Popoviću, Grandu i Pinku da bi preživeli i kao nastavili da se bave muzikom.

Meni je bilo mnogo tužnije kada su gošće bile Bebi Dol i Viktorija, koje su morale da igraju kako im Saša svira. :ubise:
Meni je ekstra momenat bila pravnica koja je isprozivala Sashu za agitovanje u korist Bojanica. Reche zena sve shto bih i ja. :lol:
Inache, ne kontam shta je jadno? Chovek otishao da se ispromovishe tamo gde zna da ce biti primecen.
Ako je neshto bilo jadno i bedno, to je bilo ono isprdjavanje sa Gagijem pre nedelju, dve.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ne pričam o JuiceOU, on je beda i van Granda i o njemu nemam nikakvo mišljenje.
Govorim uopšteno, šta ljudi rade zarad 5 min slave i ne toliko velike novce.
Ali ima nas raznih... tako da nas razne želje i motivi pokreću, a razne stvari zadovoljavaju.

Ali nešto je veoma pogrešno u svemu tome, kada je meni ovo bedno da bednije ne može biti.
A ja se ložim na komercijalu svake vrste poput klasične američke teen devojčice!
Korisnikov avatar
By confinatti
Pa i ti si zarad 5 minuta slave hteo da igras na karleusinom koncertu,ako se dobro secam?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakva slava može doći od toga? :lol:
Ne postoji ništa na domaćoj sceni što doživljavam slavnim.

Ja sam hteo iskustvo, ne slavu.
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa eto, mozda su i oni hteli neshto drugo, shto nasha percepcija nije tako dozivela. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma da Farmu i shvatim kao iskustvo, ali gostovanje u Grandu posle toga, LOL, ne baš.
Korisnikov avatar
By Loni
Paz'te 'vako...

Saša Popović (u praksi suvlasnik Pinka) je tip, koji je stvorio monopol GRAND produkcije i uništio sve ostale diskografske kuće.

TV Pink je nekad imala i šou za pop/dens/rok scenu - CITY CLUB.
(Sećam se da su Dapčevićka, Bekvalac, Tržanka, Piloti bili tu zvezde)...
Kakav god da je bio forsirao je nešto drugačiju muziku od folka.

A onda Saša Popović odreši kesu i otkupljuje sve termine City Cluba, Džungle, Golda i svih ostalih muzičkih emisija na Pinku.
Željko Mitrović se prvo nećkao i rekao da ne može da proda termine za emisije, , gde se reklamiraju produkti CITY RECORDSA.

Međutim saša i Brena kažu: - Ili mi (koji smo ekstra gledani) ili ti pop zabavnjaci.
Ukoliko nećeš, mi osnivamo nov kanal, a ti propadaš.

I onda Željuko Mitrović gleda u piplmetre, shvata da Dapčevićka, Bekvalac i Tržanka nisu gledane kao šou u kome su Seka, Era Ojdanić i Dara Bubamara.

Mitrović popušta i prodaje sve termine, a sve zabavnjake proteruje na SPOREDN PINK MUSIC kanal, koji je svakom gledaocu u Srbiji tek na 35.mestu na tastaturi.

Tako je Saša Popović stvorio monopol na Pinku.
(Slično je uradio i sa dilom na drugim televizijama, kao i na RTS-u).
Čuo sam da plaća RTS godinama samo da oni ne osnuju alternativni celovečernji muzički šou program.

Taj čovek je dakle UNIŠTIO i margnilizovao scenu, kojoj pripadaju i MAJA ODŽKLIJEVSKA i ĐUS, pa čak i Anabela Fanki Dži.

I TO SVI ZNAJU.
I ti ljudi ipak dolaze kod njega u emisiju i šhitaju mu se jer znaju da je to sad jedini prostor za njih...
(I Đus i Maja se iživljavaju nad nevažnim Bojanićem, ali ne i nad Sašom).

E PA DRAGI MOJI TO SE ZOVE MOĆ!

To se zove moć kad im svima uništiš prostor, a ipak ih nateraš da budu srećni i s tom mrvicom, koju ćeš im dati.
Čak će biti ubeđeni da su face.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iako se baš palim na moć, on mi je toliko odbojan i fizički i svakako, da ne bih mogao da spavam s njim! :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Tebi su Trzanka,Dapceviceva i ostale zabavnjaci??Nisu one daleko od granda.Ne postoji pop muzika u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Više ne postoji, ali City Club je bio jebeno fantastičan.

Pa setite se majmuna Ivana Gavrilovića pre pesme 200 na sat.
Savršenstvo pop-a, muzički i vizuelno.

A sad su i zabavnjaci potpuno isti ko narodnjaci, kako bi bili privlačni publici kojoj je Grand isprao mozak, iako nisu u samom Grandu i verovatno ni nemaju pare za to.
Korisnikov avatar
By Loni
Ja se slažem Tungi da su zabavnjaci kod nas jadni.

Joksimović i Tomaševićka imaju pesme za zevanje.
Dapčevićka i Tržanka iz godine u godinu sve gore i gore. Bekvalac ide na scenske efekte. Jaše robotizovane konje na sceni da bi bila zapažena.

Međutim jadni su i zbog toga što ih niko ne forsira, što nemaju prostor. Nemaju svoj šou. Bar ne na glavnim kanalima.
Za to je zaslužan Saša Popović koji je svesno išao na gušenje svih ostalih.

Ono što je Mišković za ekonomiju, to je Saša Popović za muziku.
Onaj proračunati, mediokritetski, monopolista.

Što bi neki levičari rekli - prljavi kapitalista.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mada to i jeste..Od dva zla biraj manje,radije bih podneo i tu "torturu",nego grand.Uostalom,ne moze ni da mi smeta jer prosto ne obracam paznju,ne slusam ni jedne ni druge.Istina jeste u tome da narod prihvata ono sto mu se servira u ogromnim kolicinama,pa da nas recimo,bombarduju operom,slusali bi operu.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
O jebeni Pendžabe i Bangladešu! :kesa: Što više slušam fanove ovog polusveta s urođenom strašću za ritam - sve više razmišljam eugenički...
:klux:
Korisnikov avatar
By Loni
Ma inače nije uopšte bitno da l ije bolji Grand, City Records, BK Sound ili PGPRTS šou, koji je nekad postojao na RTS-u.
Bitno je da NIKO NEMA MONOPOL.

Kad bi Srbija imala 4 jake izdavačke kuće sa 4 velika šou programa, bilo bi ok, čak i da je Grand najbolji.
Problem je što smo došli do tačke da od samo jednog čoveka zavise sve moguće muzičke karijere.

Ne postoji nijedna mlada zvezda u Srbiji, koja je u poslednje 2 godine uspela da postane wow visina, a da nije deo Granda.

Operacija Trijumf je džabe.
To je kao kad bi neka zemlja imala samo dobar fakultet, al ine i radna mesta za tu struku.
E to je bio B92 s Operacijom Trijumf. Našli talente, pa šta s tim?
Treba da im omoguće i snimanje cd-ova, pojavljivanje u šou programu.
Ništa od toga B92 ne radi.

Zvezde Granda imaju budućnost u emisijama.
Zvezde Operacije Trijumf to nisu imale. Najveća slava bila je tokom samog izbora. Posle toga kraj.
Bez Granda si u Srbiji na muzičkoj sceni NIKO. Anonimus i biće sve gore i gore, osim ako na čelo RTS-a dođe neko drugi pa osnuje alternativni šou.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!