Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by m..Ovo me podseća na izuzetno gust pasulj koji sam skuvao kod jedne drugarice, a koji smo zaboravili staviti u frižider nakon jela. Saopštila mi je sutradan da je nešto počelo da raste i da treba da dođem da to očistim, jer mnogo smrdi. Došao sam posle nedelju dana i zatekao novi ekosistem. Štipalo je oči.
Meni je najveca ogavstina na radnom mestu bila ona kada je neko pravio filter kafu (verovatno u nedostatku ampula za espreso aparat) i zaboravio da baci filter, nedeljama. I onda je ponovo nestalo ampula za espreso i otvorise kolege kuvalo da metnu filter, kad ono tamo botanicka bashta. Neko drvce je naraslo 6-7 cm, a bio je tu i ceo sumarak na proplanku. Ja pobegla na drugi deo firme, da me ono cudo ne bi gadjalo sporama.
Originally posted by Allkey
Originally posted by m..Ovo me podseća na izuzetno gust pasulj koji sam skuvao kod jedne drugarice, a koji smo zaboravili staviti u frižider nakon jela. Saopštila mi je sutradan da je nešto počelo da raste i da treba da dođem da to očistim, jer mnogo smrdi. Došao sam posle nedelju dana i zatekao novi ekosistem. Štipalo je oči.
Meni je najveca ogavstina na radnom mestu bila ona kada je neko pravio filter kafu (verovatno u nedostatku ampula za espreso aparat) i zaboravio da baci filter, nedeljama. I onda je ponovo nestalo ampula za espreso i otvorise kolege kuvalo da metnu filter, kad ono tamo botanicka bashta. Neko drvce je naraslo 6-7 cm, a bio je tu i ceo sumarak na proplanku. Ja pobegla na drugi deo firme, da me ono cudo ne bi gadjalo sporama.
Originally posted by _LuKa_
^I ja bih voleo da sam mu video facu!
Ja se zaposlio na graničnom prelazu u jednoj špediciji a kolega iz susedne špedicije je dobio mladu koleginicu, u stvari, devojku koja je honorarno radila za jednu osiguravajuću kuću. I tako, pošto je on u kancelariji imao sef s novcem, nikada devojku nije ostavljao samu u kancelariji. A da je bio prostak - bio je. Uhvati njega proliv, (što je bio čest slučaj, jer je žderao sve živo) i ode tip u kupatilo, (odmah do kancelarije) ostavi otškrinuta vrata i počne koncert - shkrljjkrrrrrljprrrrrrrrrr!!! Meni je bilo strašno neprijatno, a i crna devojka se pravila da gleda u polise i da ništa ne čuje i ne oseća smrad, a on ništa, još i zaviruje onako preznojen blaženo - jel' riba na svom mestu!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!