Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hahahaha, koje ludilo :)
Inače, nedavno smo Tamanoir i ja videli dva goluba kako se **** ;) Bio je to prvi gej seks golubova kojem sam prisustvovao :) Dva mužijaka se zdala :)
Korisnikov avatar
By Loni
Ja nikad neću zaboraviti razočarenje Vuka Bojovića u jednom intervjuu kad je rekao:

- Mislio sam da među životinjama nema homoseksualaca. Nadao sam se i verovao da ih nema, ali onda se u zoo vrtu desilo da dva labuda počnu da teraju ženke oko sebe i pare se međusobno.
Bio sam jako razočaran. Nazvao sam ih Rok i Hadson.
By LeDeNa_
Originally posted by Loni

Ja nikad neću zaboraviti razočarenje Vuka Bojovića u jednom intervjuu kad je rekao:

...... Nazvao sam ih Rok i Hadson.
HAHAHHHAHAHAHA

:D

Krave lezbe

''
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Loni

- Mislio sam da među životinjama nema homoseksualaca. Nadao sam se i verovao da ih nema, ali onda se u zoo vrtu desilo da dva labuda počnu da teraju ženke oko sebe i pare se međusobno.
Bio sam jako razočaran. Nazvao sam ih Rok i Hadson.
ja sam verovao da je vuk bojovic covek, a ono ispade da je samo primat koji je naucio da govori kad dobije bananu. i ja sam razocaran. :obesen:
Korisnikov avatar
By Blady
Odlicna tema....
i like it :)
Da, ko kaze da oni nisu perverti.... pi, samo im do sexa stalo :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Možda će biti malo surovo ovo što kažem, ali na onoj porodičnoj šetnji pojavilo se mnogo ,,loših'' roditelja.

Bojovićev sin bio je, ako se ne varam na naslovnim stranama, kao izvršilac nekog kriminalnog dela.
O smrti Jankovićkine ćerke čuo sam kontradiktorne priče. Po jednom devojčica se overdozirala, po drugoj ubila se radi depresije, po trećoj poginula je kad je majka vozila kola.

Ni Bora Čorba mi ne deluje kao mnogo porodičan čovek. Ne znam kad je stigao da se brine o svom sinu i pastorki kad je stalno bio na turnejama od Kanade do Australije.
A o njegovoj vernosti pokojnoj ženi da i ne govorimo.

I eto, takvi ljudi prvi su digli glasove protiv glbt populacije.
Korisnikov avatar
By Rei
Najhit komentar:

"ode swe u …..
jbm ti globalizaciju"

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By KiWi
dobro je :)

nadjite onaj klip na youtubeu kad tri macke jedna drugoj prvo mirisu a posle i lizu picice ... fascinantno
Korisnikov avatar
By m..
ahahaha. imali smo iskustva sa plisanom zabom, a moja macka se i meni guzila neko vreme (dok nije sterilisana).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!