Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Darovanje: Njujork na kolenima pred "Family sportom"
Đoković gradi u Njujorku
Piše: Predrag M. Azdejković

Slika

Gradonačelnik Njujorka, Majkl Blumberg, nazvao je Novaka Đokovića i ponudio mu da svoju Tenisku akademiju pravi u Central parku. I to za nula dolara! Čak je i ponudio da se najveće jezero u parku, koje trenutno nosi ime Žakline Kenedi Onazis, preimenuje u njegovu čast. Naravno da će Novak to da prihvati i da ode u Ameriku, a za to su jedino krivi Kragujevčani, koje treba nemilosrdno kazniti

Mi Srbi smo poznati po tome da smo uspeli da iz zemlje izbacimo sve ono što valja. Uspeli smo da izbacimo Nikolu Teslu, Mihajla Pupina, kralja Petra II Karađorđevića, Stanka Subotića, Miru Marković, Bogoljuba Karića, čak i Kosovo. Hvala Bogu pa se neki od njih vrate u otadžbinu, kao što su Vuk Jeremić, Zoran Drakulić, Radovan Jelašić, Božidar Đelić, Milan Panić... Nažalost povratnika je malo.

Pošto kao narod ne znamo svoju istoriju, i od učiteljice života ništa nismo naučili, mi ponavljamo greške iz prošlosti i teramo iz zemlje one koji najviše vrede. Ovoga puta na tapet je došao naš najtalentovaniji teniser i prepoznatljivo lice skoro svih reklama, Novak Đoković. Nije bilo dosta što smo ga prvo oterali u Monako, koji je relativno blizu, nego ga sada teramo u daleku i mrsku nam Ameriku.

Slika

Naš Novak je želeo da doprinese razvoju Kragujevca, jer od Fijata nema vajde, i tamo napravi Tenisku akademiju. Kao što znate, Kragujevčani su jedino sposobni da nešto upropaste. Mislim, pogledajte šta su uradili od Zastave, a neću ni da spominjem da je kod njih i MekDonalds propao. Tako se i ova divna inicijativa izjalovila. Prvo su tražili nerazumno veliki novac za iznajmljivanje parka koji ničemu ne služi osim da kučići kake. Naravno, kao što to obično biva, gde se pojavi nerazumno veliki novac tu se i lokalni političari posvađaju oko podele kolača, jer svaki želi najveće parče. Kad je naš Novak video s kim ima posla, pokupio je svoj reket i loptice, i napustio teren. Kragujevčani sada oči vade i kosu čupaju, ali kasno Vuk Jeremić na Kosovo stiže.

Čim su videli da je propao projekat u Kragujevcu, Pirot i Čajetina su ponudile svoje zemljište našem Novaku. Ali nije naš Novak sisao vesla. Ko je još lud da sarađuje sa Piroćancima, svi znamo kakvi su oni. Nisu oni vicevi za džabe. Predlog Čajetine da se akademija pravi na Zlatiboru je odmah odbačena, jer, iako je tenis beli sport to ne znači da se igra po snegu.

I onda se desilo čudo. Gradonačelnik Njujorka, Majkl Blumberg, nazvao je Novaka Đokovića i ponudio mu da svoju Tenisku akademiju pravi u Central parku. I to za nula dolara! Čak je i ponudio da se najveće jezero u parku, koje trenutno nosi ime Žakline Kenedi Onazis, preimenuje u njegovu čast. Naravno da će Novak to da prihvati i da ode u Ameriku, a za to su jedino krivi Kragujevčani, koje treba nemilosrdno kazniti.

e-novine

:smeh:

genijalno
Korisnikov avatar
By blabla54380
nedavno su te e-novine prosile donaciju citalaca. e sto volim da gledam ljude kako placaju da bi jeli govna u svim sferama zivota.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sprinter

nedavno su te e-novine prosile donaciju citalaca. e sto volim da gledam ljude kako placaju da bi jeli govna u svim sferama zivota.
Neki plate da jedu, neke plate za jedenje govana a neki to rade i za dž.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nisam u toku, je l' se ovaj lik zajebava ili je ozbiljan?
(sledi reakcija)
By Kragi
ne znam koliko mozemo ozbiljno shvatiti tekst u kome se kragujevac optuzuje za propast jedne fabrike automobila dok je u celoj zemlji privreda stagnirala i dok su propadale fabrike u celoj srbiji. da verovatno su gradovi za to krivi najvise...

ovo za mek je tek posebno smesno... otvorili su ga, shvatili da nemaju profit i zatvorili ga. e sad smo svi morali, po svaku cenu, svakodnevno da visimo u meku kako bismo kompaniji obezbedili ostanak u kragujevcu :roll:
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Meni deluje da su oni tamo svi popucali od svih tih nato bombi i verovatno se ne bih ni ja petljao sa njima da sam na Noletovom mestu. :(
By Kragi
hahahahahahahahaha
sve dok je NS postedjen osiromasenog uranijuma, dobro je ;)
gospode ... :roll:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kragi

ne znam koliko mozemo ozbiljno shvatiti tekst u kome se kragujevac ...
Ja mislim da je idelano rešenje napraviti krst dovoljne veličine da se na njegov vrh smeste teniski tereni.

Nešto kao ovo, samo dole ne Burj nego najobičniji krst.

Slika
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Originally posted by Mars

Ja mislim da je idelano rešenje napraviti krst dovoljne veličine da se na njegov vrh smeste teniski tereni.

Nešto kao ovo, samo dole ne Burj nego krst.

Slika

[/quote]

Bitno da se casni krst dize dok se Srbijom siri glad kao kuga!
Koliko ono miliona je izdvojeno za to?

Sramota za grad Kragujevac i onog koji je to odobrio.
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da su danas imali skupštinu na tu temu. Ne znam nove detalje.
Korisnikov avatar
By Mars
Nek nam je Bog na pomoći.

Ne znam da li se znaju dimenzije, da li su objavljene...ili su tajna...Ili je ostalo otvoreno pa da se baca pogled prema Nišlijama i njihovom krstu...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ultra, aj' da ga dignemo u vazduh kad ga naprave? :lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
"Odbornici Skupštine grada, na sednici 26.03.2010. doneli su odluku o postavljanju Đurđevdanskog krsta na ulazu u Kragujevac iz pravca Batočine, na kružnom ostrvu prečnika 55m – kružni tok raskrsnica “Petrovac“. Krst će biti izgrađen u skladu sa kanonskim predanjem crkve, visine 18m i najvećeg raspona 11metara.

Prema rečima Nebojše Vasiljevića, člana Gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa, ideja o postavljanju obeležja grada nije ni nova, ni ishitrena jer je Komisija za postavljanje spomenika grada Kragujevca razmatrala ovakav predlog još u prethodnom mandatu 2004-2008. godine. Lokacija koja je tada bila opredeljena, na kružnom toku kod Metroa, bila je ograničena zbog urbanističkih uslova zbog čega je opredeljena nova lokacija koja je u skladu sa važećim urbanističkim planovima. Krst je simbol hrišćanske civilizacije ali i Kragujevca kao otvorenog grada u koji su dobrodošli i investitori, i prijatelji, i svi oni koji su u tranzitu kroz grad – poručio je Vasiljević.

Njegovo preosveštenstvo vladika šumadijski gospodin Jovan zbog ranije dogovorenih obaveza nije mogao da prisustvuje sednici gradske Skupštine ali je uputio pismo u kome se između ostalog kaže: “Ovim još jednom upućujemo našu podršku i izražavamo apsolutnu saglasnost sa predlogom da se na ulazu u Kragujevac iz pravca Batočine, na prvom kružnom toku, postavi krst izrađen u skladu sa predanjem pravoslavne crkve u nadi da će Kragujevac, 17. vekova od Milanskog edikta dočekati sa krsnim znamenjem kao svojim simbolom“.

Za odluku o postavljanju Đurđevdanskog krsta glasali su odbornici koalicije “Veroljub Verko Stevanović – G17 plus i Zajedno za Kragujevac“, kao i odbornici Srpske radikalne stranke, Srpskog pokreta obnove i odborničke grupe SPS-PUPS-JS.Uzdržani su bili odbornici Demokratske stranke. Današnjem zasedanju Skupštine grada prisustvovalo je i oko 40 građana koji su sednicu pratili sa galerije."
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mitrandir

samo ćE naprave drugi, za naše pare

al ako u vazduh dignemo NJIH...možda se ostali malo zamisle...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by mitrandir

unajmimo iračane da se raznesu, biće dramatičnije.
nego šta ej bilo s onom blokadom opštine što je šatro bila organizovana? juče u 9 je valjda trebalo da se diže buna..
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
pa dokle vise sa tim naci-sranjima? Podrzavam isticanje verskih simbola ali ovo je apsurd!
neka podele taj novac ovima iz Kragujevca sto ne mogu da rade sto su kukali na nacionalnoj tv sinoc.
Ima Srbija dovoljno bogatasa cak vise desetina hiljada milionera pa neka im oni dizu krst i pomazu crkvu a ne jadan i napacen narod.
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde kad dodjete do nekog plana, neke skice - okačite ovde.

Pošto imam problem da zamislim.

Jel će to da bude neki osmišljen prostor okolo, neki plato, postament, jel će gore da se penje, vidikovac...ništa mi nije jasno.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ma ne. Obična raskrsnica, tj. kružni tok.
Korisnikov avatar
By Mars
Eto više neće da bude obična...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahaahaha ima da bude 'aj tri kruga oko krsta da okaješ grehe'
a kako budu neki sjebani gresi grehovi onda tri kruga u smeru suprotnom od smera kretanja vozila

:pop:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Pa ako te niko ne ubije kolima, onda su ti gresi oprošteni :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!