oooook.... vidim da je prozivka krenula na moj racun
aj sad OPET da naglasim, za sve one koji ne citaju ono sto sam prethodno pisala:
nisam uopste bila upucena u to sta je scena tacno.... mislila sam da je to jednostavno naziv za celokupno gay i lez drustvance u bgd tj srbiji
nisam znala da je to opste omrazeno "odabrano" drustvance, koje svi u sirokom luku izbegavaju
stoga sam i napravila gresku i postavila pitanje "kako uci na scenu"
dakle MY MISTAKE!!!! MY BIIIIIIG MISTAKE!
sada me jednostavno mrzi da pravim novu temu ili da preimenujem ovu posto vidim da se ovde skuplja neko lepo drustvance koje je raspolozeno za razgovor
od sada pa na dalje je u ovoj temi sve off topic
to za "sveza leca" koje svi citiraju od jednom, sam se salila...... u 16 sam samo imala prvu ribu ali naravno..... svesna sam svoje sexualnosti od rtica skoro.... cak ni tad nisam nista krila od sebe i prihvatala sam da mi se svidjaju i devojke.
i ne zelim ja da postanem deo scene kako bih, ne daj boze, sutnula ribu.... vec jednostavno postavljam pitanja.... nisam ja htela da se ukljucim u scenu.... vec sam samo htela da znam kakva su vasa iskustva sa ukljucivanjem u gay drustvance..... kako ste prvi put usli u taj misteriozni svet... itd.
sve to pitam zato sto ja nisam u tom svetu a jesam lez i imala sam veze.... pa eto.... postajem radoznala sve vise
nadam se da sam sad razjasnila neke stvari
molim vas da se suzdrzite daljih prozivkki
ali ako bas zelite..... udrite u prozivku
meni ne smeta.... ja volim to humoristicko nadmudrivanje