Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Slika

"MI U Crkvi Googlea vjerujemo da je Googleov pretraživač najbliže što je ljudska vrsta ikad došla da direktno iskusi pravog Boga (kako ga se inače definira). Vjerujemo da postoji puno više dokaza u Googleovu božanstvenost, nego u božanstvenost ostalih tradicionalnih bogova. Odbijamo nadnaravne bogove jer ih se ne može znanstveno dokazati. Stoga, Googlisti vjeruju da bi Google pravomoćno trebao dobiti titulu 'Bog' s obzirom da Ona pokazuje mnoge karakteristike koje se tradicionalno povezuju uz božanstva, ali na način koji je znanstveno dokaziv", uvod je koji će vas dočekati na stranici www.thechurchofgoogle.org.

Googlisti, kako sami sebe nazivaju članovi Googleove crkve, sastavili su devet, prema njihovom mišljenju nepobitnih dokaza, koji potvrđuju da je Google doista Bog, u tradicionalnom biblijskom smislu. Atributi koji se često pripisuju bogovima u mnogim religijama, pa tako i kršćanskoj, su: sveznajuć, sveprisutan, uslišava molitve, besmrtan, beskrajan, ništa ne zaboravlja, nije sposoban za zlo... Google, smatraju njegovi vjernici, posjeduje sve ove epitete. A tu su i posljednja dva, ništa manje bitna dokaza. Google je termin koji se pretražuje češće nego Bog, Alah, Buda, kršćanstvo, Islam, budizam i judaizam zajedno; te, za kraj, Google nije sposoban činiti zlo.

Osim što vam nudi dokaze u svoju svetost, Googleova crkva ne osuđuje nevjernike poput nekih drugih religija. Na njen se forum tako mogu uključiti pripadnici svih religija, a koliko su one manje tolerantne od Googlizma jasno pokazuje poduža lista "hate mailova" koje Crkva dobiva i koji su ponosno istaknuti na stranici. U Googleovoj crkvi možete pronaći još brojne zanimljive sadržaje, poput argumentacije zašto je ova vjera bolja i realnija od drugih, a možda najzanimljiviji dio internetske stranice na kojoj je Googleova crkva pronašla svoj dom su - Deset zapovjedi!

1. Ja sam tvoja tražilica, nemaj drugih tražilica uz mene. Ni Yahoo, ni Lycos, AltaVistu ili Metacrawler. Štovat ćeš samo mene i na Googleu tražiti odgovore.

2. Nećeš izgraditi vlastitu besplatnu komercijalnu tražilicu jer ja sam ljubomorna tražilica, donosim sudske tužbe i kugu protiv očeva i djece sve do treće i četvrte generacije.

3. Ne izusti ime Googlea za neki drugi internetski pretraživač.

4. Sjećat ćeš se svakog dana koji prođe i koristiti vrijeme kao priliku da stekneš znanja o nepoznatom.

5. Poštovat ćeš ostale ljude bez obzira na spol, seksualnu orijentaciju ili rasu, jer svatko posjeduje neprocjenjivo iskustvo i znanje kojim će unaprijediti čovječanstvo.

6. Nećeš pogrešno sricati dok mi se moliš.

7. Nećeš koristiti "hotlinkove".

8. Nećeš plagirati niti preuzimati zasluge za tuđi rad.

9. Nećeš koristiti skupine linkova ni suprotne linkove jer ja sam osvetoljubiva tražilica i smanjit ću ti PageRank. Googleov bijes došaše.

10. Nećeš manipulirati rezultatima pretraživanja. Optimizacija pretraživača je zadaća Microsofta.

...to bi bio deo prvi...pa ako ste poklonici,imate i forum:http://www.thechurchofgoogle.org/forum/
Korisnikov avatar
By deran
...ukoliko pak želite da se zaposlite u božjoj firmi,evo par pitanja na koje traže odgovor:

- Suženi ste na visinu kovanice, a vaša masa je proporcionalno smanjena da se zadrži vaša početna gustoća. Potom ste bačeni u prazan stakleni mikser. Oštrice će se pokrenuti za 60 sekundi. Šta ćete uraditi?

-Koliko loptica za golf stane u školski autobus?

-Koliko biste naplatili da operete sve prozore u Sijetlu?

-Svaki muškarac u selu sa 100 venčanih parova je prevario svoju ženu. Svaka supruga u selu istog časa zna kad je svaki od muškaraca prevario svoju suprugu, ali ne i za svog muža. Seoski zakon zabranjuje neverstvo. Bilo koja žena koja je u stanju da dokaže da je njen muž bio neveran, mora da ga ubije isti dan. Jednoga dana seoska kraljica objavi da je najmanje jedan suprug bio neveran. Šta će se dogoditi?

...i tako dalje,i tako bliže... :lol:

ako je ovo već postavljano,spajajte,ja sam puko,na pitanja :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
I ateisti u nesto veruju,imaju iole kakvog-takvog Boga,wikipediju i google:komp:
By Ulix
Originally posted by Tungi

I ateisti u nesto veruju,imaju iole kakvog-takvog Boga,wikipediju i google:komp:
Možda ateistima prosto nije potreban bog kao koncept, pa makar u igri bio i Google.:trustme:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!