Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

"Odsustvo dokaza nije dokaz odsustva!"

:radosnice:

http://www.nlosrbija.110mb.com/

Ima i mapa Srbije gde su do sada viđeni svemirski brodovi.

Jedno od svedočenja...

Datum odvijanja događaja: 1997

Vaše puno ime i prezime: Miroslav Spasić
Vreme: 00:30h
Mesto događaja: Svetoilijska, Leskovac
Broj svedoka: 3+

Opis oblasti u kojoj ste se nalazili tokok događaja: Grad, noću, 5 min. nakon ulaska u kuću.
Opis vašeg iskustva: Vraćao sam se iz grada, ne sećam se lepo ni koja je godina bila 96 ili 97, ali znam da je bila subota 00:30h, usao sam u kuću uključio TV i legao u krevet još uvek obučen. Ležao sam tako da sam mogao da vidim kroz prozor da je bio dan. Nakon 2-3 min TV se ugasio ali ne zbog nestanka struje jer je led indikator na TVu i dalje svetleo, a TV nema blokadu tako da bi se sam uključio nakon dolaska struje. Nisam odmah reagovao zbog lenjosti a posle zbog zaprepašćenja...

itd.

Naravno, najzanimljivija su svedočenja ljudi u kategorije susreta treće, četvrte i pete vrste...(generalno, a ovde kod nas ne navode da je bilo poslednje dve)

Eto. Imamo i to. NLO Srbija.

:B
Korisnikov avatar
By m..
ne znam dal da prijavim onu iz srednje skole, ona je imala usi ko beba vanzemaljac iz nekog x casopisa.
Korisnikov avatar
By Mars
Garant je ubačena. Prijavljuj.

Nemoj da ne reaguješ kao Miroslav, "što zbog lenjosti što zbog zaprepašćenja"...
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja sam vidio leteće tanjure kako izljeću iz susjednog stana kroz prozor. Čak su ih pratili leteće čaše i ostali jedući pribor. Čula se velika buka, deranje i zvuci razbijanja namještaja. U okolnim stanovima doduše nije nestalo struje ali su se svi radio i TV aparati odjednom prigušili i ljudi su masovno izišli na prozore i balkone. U stanu živi jedan srpski bračni par. Dal da to prijavljujem? :kosa:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Samo se vi salite... MI vas posmatramo...

ima i forumasica i forumasa koji su iz intergalaktickih prostora!

Pratimo sta radite! :vudu:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako niste opevani na sajtu NLO Serbia - dzabe vam sve!

:P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Još jedna tema u stilu..."ju kako su oni glupi, mora da sam pametan kada im se rugam".

Ali to nije ništa čudno, ovaj krug iživljavanja i ponižavanja drugih je zabeležen kod primata, kada alfa mužjak povija nejakog pripadnika zajednice, taj će se iživljavati na mladuncima.

Iskreno verujem da je sramotno omalovažavati druge i njihova verovanja, iako smatramo da su njihova verovanja šašava, jer jedino što će izroditi iz svega toga jeste dokaz naše plitkosti.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Prosvetljenje!

ONI ce mi verovati!

Idem da im otvorim svoju napacenu dusicu i ispricam pricu za koju pouzdano znam da nije posledica pijanke!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!