- 09 Nov 2009, 00:50
moracu da konsultujem njeno visocanstvo kraljicu kleopatru da mi izracuna kad je najbolje da se registrujem i onda cu ovaj nick da obrisem.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by TungiDivno zvuci. Eh da sam takva riba, gde bi mi bio kraj.Originally posted by SunceAh da,ti si od onih koji posle seksa kazu "Izvini,a kako se ono beshe zoves?"Originally posted by TungiJa sam realna horoskopska riba. Ma sta da ti pricam.
RIBE – Ako ste se u ovom znaku registrovali vaši postovi biće maštoviti i kreativni. Na neki način bićete majka foruma jer ćete intuitivno osećati psihe drugih forumaša. Mana će vam biti pesimističnost. Kad se neko bude na nešto žalio, vi ćete ga utešiti tako da će odmah poželeti da skoči s mosta. Bićete i dosta razdražljivi. Neće im mnogo trebati da vas iznerviraju. Neke forumaše ćete idealizovati. Neptun će obezbediti da vam drugi veruju, ma šta pričali.
Originally posted by m..Mislis?:lol:
STRELAC – Ako ste se u ovom znaku registrovali, bićete glavni humorista sajta. Za razliku od onih, koji pišu kilometarski ne bi li pojasnili šta hoće da kažu, vi ćete kratkim postovima umeti da ubodete samo srž. Mane će vam biti nestrpljivost, te se može desiti da brzo padate u sukobe. Jupiter utiče na jedinstvenu energiju vaših postova.
moji postovi nisu kilometarski?
Originally posted by LoniDa... bas po tome.
Po ovome se vidi koliko je horoskop tačan.
Bakalaru je saoštio da je riba.
Originally posted by Dinaooopet. ocigledno je da ja ne mogu bez tebe...Originally posted by LoniIju pa ovo tacan horoskop
VAGA – Ako ste se u ovom znaku registrovali, bićete boginja Harmonije na forumu. Pravi pomiritelj zavađenih strana. Odlikovaće vas kooperativnost i diplomatičnost. Upravo vi ste idealni za moderatora foruma jer moto vam je ,,Ja odmeravam’’. Venera će vašim postovima dati neke romantične tonove.
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum
BIK – Ako ste se registrovali u ovom znaku, vaša sudbina je da na tom forumu budete postojan glas razuma. Postovi će vam biti pronicljivi. Nećete imati mnogo razumevanja da slušate savete i sugestije, te ćete često ulaziti u sukobe. Kad se zagrejete za neki stav, nećete odustati dok ne ubedite ostale da ste u pravu. Ipak Venera će uticati da se sukobi zarše relativno mirno i razumno. Kad treba umećete da budete i blagi.
Originally posted by M666M666,
Originally posted by Dinaooopet. ocigledno je da ja ne mogu bez tebe...Originally posted by LoniIju pa ovo tacan horoskop
VAGA – Ako ste se u ovom znaku registrovali, bićete boginja Harmonije na forumu. Pravi pomiritelj zavađenih strana. Odlikovaće vas kooperativnost i diplomatičnost. Upravo vi ste idealni za moderatora foruma jer moto vam je ,,Ja odmeravam’’. Venera će vašim postovima dati neke romantične tonove.
ha. me to.
brzo svi, divite nam se!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!