Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
moracu da konsultujem njeno visocanstvo kraljicu kleopatru da mi izracuna kad je najbolje da se registrujem i onda cu ovaj nick da obrisem.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Tungi
Originally posted by Sunce
Originally posted by Tungi
RIBE – Ako ste se u ovom znaku registrovali vaši postovi biće maštoviti i kreativni. Na neki način bićete majka foruma jer ćete intuitivno osećati psihe drugih forumaša. Mana će vam biti pesimističnost. Kad se neko bude na nešto žalio, vi ćete ga utešiti tako da će odmah poželeti da skoči s mosta. Bićete i dosta razdražljivi. Neće im mnogo trebati da vas iznerviraju. Neke forumaše ćete idealizovati. Neptun će obezbediti da vam drugi veruju, ma šta pričali.
Ja sam realna horoskopska riba. Ma sta da ti pricam. :lol:
Ah da,ti si od onih koji posle seksa kazu "Izvini,a kako se ono beshe zoves?" :P
Divno zvuci. Eh da sam takva riba, gde bi mi bio kraj. :kosa:
Korisnikov avatar
By m..
cekd a postujem da vidim kad sam
Korisnikov avatar
By m..
STRELAC – Ako ste se u ovom znaku registrovali, bićete glavni humorista sajta. Za razliku od onih, koji pišu kilometarski ne bi li pojasnili šta hoće da kažu, vi ćete kratkim postovima umeti da ubodete samo srž. Mane će vam biti nestrpljivost, te se može desiti da brzo padate u sukobe. Jupiter utiče na jedinstvenu energiju vaših postova.

moji postovi nisu kilometarski? :shocked:
Korisnikov avatar
By HARP
Devica :iskolacen:

idealna ,,draga Saveta’’ foruma :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
VAGA – Ako ste se u ovom znaku registrovali, bićete boginja Harmonije na forumu. Pravi pomiritelj zavađenih strana. Odlikovaće vas kooperativnost i diplomatičnost. Upravo vi ste idealni za moderatora foruma jer moto vam je ,,Ja odmeravam’’. Venera će vašim postovima dati neke romantične tonove.

Iako sam na pocetku svoje forumske karijere zapravo krenuo od Lava, verujem da je Vaga sada definitivno tacna.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by m..
STRELAC – Ako ste se u ovom znaku registrovali, bićete glavni humorista sajta. Za razliku od onih, koji pišu kilometarski ne bi li pojasnili šta hoće da kažu, vi ćete kratkim postovima umeti da ubodete samo srž. Mane će vam biti nestrpljivost, te se može desiti da brzo padate u sukobe. Jupiter utiče na jedinstvenu energiju vaših postova.

moji postovi nisu kilometarski? :shocked:
Mislis?:lol:
Korisnikov avatar
By m..
mislim da jesu, plus se ne svadjam.

mislm da sam u forumskom horoskopu idiot.
Korisnikov avatar
By bakalar
ha?

RIBE – Ako ste se u ovom znaku registrovali vaši postovi biće maštoviti i kreativni. Na neki način bićete majka foruma jer ćete intuitivno osećati psihe drugih forumaša. Mana će vam biti pesimističnost. Kad se neko bude na nešto žalio, vi ćete ga utešiti tako da će odmah poželeti da skoči s mosta. Bićete i dosta razdražljivi. Neće im mnogo trebati da vas iznerviraju. Neke forumaše ćete idealizovati. Neptun će obezbediti da vam drugi veruju, ma šta pričali.

au bre ala ovo laska
Korisnikov avatar
By Loni
Po ovome se vidi koliko je horoskop tačan.
Bakalaru je saopštio da je riba.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Loni
Po ovome se vidi koliko je horoskop tačan.
Bakalaru je saoštio da je riba.
Da... bas po tome.

..

Btw, licno pravim veliku razliku izmedju termina 'horoskop' i 'astroogija'.
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
Originally posted by Dina

VAGA – Ako ste se u ovom znaku registrovali, bićete boginja Harmonije na forumu. Pravi pomiritelj zavađenih strana. Odlikovaće vas kooperativnost i diplomatičnost. Upravo vi ste idealni za moderatora foruma jer moto vam je ,,Ja odmeravam’’. Venera će vašim postovima dati neke romantične tonove.

Iju pa ovo tacan horoskop :lol:
ooopet. ocigledno je da ja ne mogu bez tebe... :D

ha. me to. :D

brzo svi, divite nam se! :P
:zvezda: :zvezda: :zvezda:
Korisnikov avatar
By krpica

HAHHAHHAHHA potpuno tachno !!
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Hys.
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum
BIK – Ako ste se registrovali u ovom znaku, vaša sudbina je da na tom forumu budete postojan glas razuma. Postovi će vam biti pronicljivi. Nećete imati mnogo razumevanja da slušate savete i sugestije, te ćete često ulaziti u sukobe. Kad se zagrejete za neki stav, nećete odustati dok ne ubedite ostale da ste u pravu. Ipak Venera će uticati da se sukobi zarše relativno mirno i razumno. Kad treba umećete da budete i blagi.

Nanj. Veze nema :novine:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by M666
Originally posted by Dina

Iju pa ovo tacan horoskop :lol:
ooopet. ocigledno je da ja ne mogu bez tebe... :D

ha. me to. :D

brzo svi, divite nam se! :P
:zvezda: :zvezda: :zvezda:
M666,
ipak nismo isti znak, koliko ja vidim po tvom datumu registracije - ti si rak!
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
wtf?!? :D
ja mislio da se odje misli na rodjus a ne na datum registracije... :D

tek sad vidim...

"Horoskop na osnovu registracije nika. Koliko se pronalazite?
...
RAK – Ako ste se registrovali u ovom znaku, vaši postovi biće topli i umereni. Ipak bićete često i nesigurni i mnoge kritike shvatićete isuviše lično. Dok će neki na forum gledati kao na zabavu, vi ćete se u njega unositi isuviše emotivno. Mesec će uticati na to da uvek stanete na stranu slabijih. Protiv linča."

plavusa.

:sweet:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
LAV – Ako ste se registrovali u ovom znaku, vaši postovi neće prolaziti neopažano. Većinu onog, što napišete izazvaće pravi bum pažnje. Il’ će vas voleti il’ ćete ih beskrajno nerrviati. Neko će u vama videti hrabru, odanu, dominantu osobu, a drugi puku arogantnost. Sunce omogućava centar pažnje.

A podznak:

DEVICA – Ako ste se registrovali u ovom znaku, bićete idealna ,,draga Saveta’’ foruma. Vaši postovi biće praktični, analitični i precizni. Protivnici će vam pak zamerati sitničavost, preterano obraćanje pažnje na sporedne stvari, preteranu zabrinutost i stvaranje panike. Merkur obezbeđuje jaku retoriku.

dakle:

Napravim, ili zestoku glupost od posta, ili stvaram paniku!
Bas simpaticno :) :roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!