Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Idite pred ogledalo i isplazite jezik. Ako imate bele naslage na istom, to je odlican indikator loseg zadaha.Nagledao sam se isplaženih jezika i nisam ih mnogo video bez tih belih naslaga. Tj. bele naslage na jeziku, u zadnjoj polovini su sasvim normalna stvar. A ti koji nisu imali bele naslage nigde na jeziku - bili su bolesni.
Originally posted by stefan19U tom sluchaju, praktikujem joga disanje kroz chmar.
E, pomalo glupa tema, ali i ja sam u glupom fazonu tako da imam valjda pravo na jedan off? Ok, Da li vam se desi da dok sa nekim razgovarate osetite NEIZDRZLJLIV smrad iz usta? Sta u tom momentu radite, kako se osecate???
Joj, Boze... Sam sebi se divim kako sam glup i kakvu temu postavljam...
Originally posted by stefan19Jeste, na zadnjem delu jezika se pljuvacka najvise zadrzava zbog hrapave povrsine i odatle i nastaju te bele naslage. Doduse taj sloj pljuvacke koji se zadrzava ne izaziva smrad sam od sebe, i zato im verovatno i nije smrdelo iz usta dok si ih ti gledao. Smrad prouzrokuju bakterije koje se nastanjuju i trunu na tom vlaznom i mracnom mestu. Vec sam rekao da je beli sloj samo DOBAR INDIKATOR neprijatnog zadaha, a naravno, ako odrzavate osnovnu oralnu higijenu, nece biti problema.
Nagledao sam se isplaženih jezika i nisam ih mnogo video bez tih belih naslaga. Tj. bele naslage na jeziku, u zadnjoj polovini su sasvim normalna stvar. A ti koji nisu imali bele naslage nigde na jeziku - bili su bolesni.
Originally posted by Imotobele naslage su obicno naslage gljuvica,za to postoji nistatinOriginally posted by stefan19Jeste, na zadnjem delu jezika se pljuvacka najvise zadrzava zbog hrapave povrsine i odatle i nastaju te bele naslage. Doduse taj sloj pljuvacke koji se zadrzava ne izaziva smrad sam od sebe, i zato im verovatno i nije smrdelo iz usta dok si ih ti gledao. Smrad prouzrokuju bakterije koje se nastanjuju i trunu na tom vlaznom i mracnom mestu. Vec sam rekao da je beli sloj samo DOBAR INDIKATOR neprijatnog zadaha, a naravno, ako odrzavate osnovnu oralnu higijenu, nece biti problema.
Nagledao sam se isplaženih jezika i nisam ih mnogo video bez tih belih naslaga. Tj. bele naslage na jeziku, u zadnjoj polovini su sasvim normalna stvar. A ti koji nisu imali bele naslage nigde na jeziku - bili su bolesni.
--Thanks for replaying
Originally posted by ImotoGljuvica
svima nam po nekada neprijatno mirise-smrdi -iz usta.
ja cesto pitam moje sagovornike,pogotovo decka, da li mi se oseca iz usta,zar je to sramota ?bolje da mi kazu nego da okrecu glavu od mene,naravno tu su pomagala,zvakice,bombonice,a nije sramota ici ni kod zubara.
Originally posted by stefan19Napravim takvu facu kao da cu da povratim, to je jace od mene, kao i kada osetim miris parizer..
E, pomalo glupa tema, ali i ja sam u glupom fazonu tako da imam valjda pravo na jedan off? Ok, Da li vam se desi da dok sa nekim razgovarate osetite NEIZDRZLJLIV smrad iz usta? Sta u tom momentu radite, kako se osecate???
Joj, Boze... Sam sebi se divim kako sam glup i kakvu temu postavljam...
Originally posted by shutMeni prebacuješ, a i ti osta budan u 4.16? .-)
loni idi u krevet!
Originally posted by Blond BratMa jok, upravo suprotno: treba pričati što više, kako ta osoba ne bi stigla na red.
Napravim neku facu :S :S :Sto manje progovaram, ne disem...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!