Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
ta naravno da je klimaks teta daco
u godinama ste

ja se setjam da ste negde pisali da imate 48 godina a ne 36

sram vas bilo, tolike godine a lagite :sniff:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa to sam u pocetku lagala, priznajem, da bih se lakse infiltrirala ovde. :blush: Strahovala sam da me ne odbacite zbog mojih godina.
Posle sam sagledala i shvatila svoju gresku, pa vise ne krijem i ne smanjujem broj godina.
:)
By Simor
Eto, tetka Daco, vidite da je vinjačić lek za sve pa i za vaše dojke.

:pivce: za vaše zdravlje!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa da, a to mi je bio i odlican izgovor pred komsilukom za cesto kupovanje vinjacica unucica u lokalnom ducanu.
Govorila sam da mazem njime dojke po savetu jednog lekara. I mazala sam, nije da nisam, ali sam pola kolicine namazala, a drugu polovinu sam uvek sunula u gushu. :lol:
Ajoj, kuku mene - greshnice !
:lol:
By Simor
Pa, što biste bili grešnica? Lečili ste i telo (spolja) i dušu (iznutra).

Ne iznurujte se grižom savesti - neophodni ste mnogim generacijama koje dolaze. Da prenesete svoje bogato iskustvo, da uputite po koju lepu reč, da utešite kada je tuga, da uveličate slavlje kada je sreća.

:elvis:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Daliborka
Pa to sam u pocetku lagala, priznajem, da bih se lakse infiltrirala ovde. :blush: Strahovala sam da me ne odbacite zbog mojih godina.
Posle sam sagledala i shvatila svoju gresku, pa vise ne krijem i ne smanjujem broj godina.
:)
Daliborka, zaprepastila si me! Pa ruku bih u vatru stavio da ti nisi kadra smisliti ni jednu laž!

Pazi dalje šta radiš da ti forum ne bi oblatio tvoju biografiju predivne supruge. Znaš da su i onog tvog laka mu zemlja dovodili u sumnju; a to mi je bilo na duši teško da slušam jer je sav tvoj požrtvovani kulinarski i seksualni rad pretio da bude omalovažen podmuklim jezicima.

No sad ćemo ti ovo oprostiti a za dalje prestupe prema istini kažnjavati strogim ukorima.

:lezkiss:
By Paris
Tetka Daco, vi kad lazete bas ste izdasne :plavuso:

Zene obicno smanje za 5-6 god, ali lagati za 12god nije mala stvar:bundeva:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Izvinite još jednom, kažem, zaletela sam se, pa sam baš debelo slagala. Ali sve to u očajničkoj želji da budem prihvaćena ovde.
Da sam odmah rekla koliko tačno imam godina, veliki broj vas bi me eliminisao već u startu, jer teror mladosti je prisutan svuda, pa i na Forumu.
Zato sam sebi oduzela čitavu deceniju, pa i nešto više od toga, pa kad ste me prihvatili - priznala sam prave podatke iz krštenice. Pravi broj godina sam priznala i zato što sam sa nekim korisnicama ugovarala i privatne susrete uživo, mnoge su tražile da se sretnemo, pa zaista nije imalo smisla više lagati, kad su stvari došle dotle da je komunikacija izlazila iz okvira virtuelnog. Jesam ja dosta mladolika i seksepilna i za svoje godine, ali ne baš toliko da bih u živom intimnom susretu prošla kao 36 togodišnjakinja. :blush: No, forumašice su bile zadovoljne i sa realno starijom teta Dacom, prilikom tih susreta uživo. Mnoge će me pamtiti do kraja života - neću biti lažno skromna.
Nadam se da nikog nisam ozbiljno povredila svojom lagarijom i još jednom - izvinite.
:blush:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot
No sad ćemo ti ovo oprostiti a za dalje prestupe prema istini kažnjavati strogim ukorima.
:lezkiss:
Samo nemoj šamare da mi lupaš, rado mi ih je frljačio pokojni muž, pa imam ozbiljnu psihičku averziju prema šamarima.
Po goloj guzici možeš.
:spank:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!