Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Bljaaaak!!!

Evo 9:52 uvece je. I tako sam lepo uzivao ususkan u krevetu, uz lagane zvuke ambient muzike i upaljene svece, kad se odjednom setih da veceras moram da radim u teretanu. SMUCILO MI SE. Sad moram da se dizem, oblacim, vozim, i tamo dzedzim sat ipo i cistim. Smucilo mi se.

Samo sam hteo da podelim frustraciju i malo oduzim pre nego sto krenem da radim.

Mrzim ovaj glupi posao 3x nedeljno u kasne sate kad sam najvise umoran, da vozim i radim za 12 dolara na sat, i to za samo sat vremena po veceri. UZAS!!!
By Kragi
zar ti nemaš bogatog dečka? :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by KgCS3
:smeh: Pa imam, sto je jos tuznije :lol:

No, shalu na stranu... Sto se zezam po forumu ponekad kako sam sponzorusa i td... to je sve cool. Ali cinjenica je da mi decko ne poklanja pare i gluposti tek tako. On mi pomaze u smislu da plati skolu, nadje posao (bar ovaj novi u Washingtonu), pozajmi pare, i to sve dok se ja sam trudim i kidam, dajuci svoj maksimum. Zavodi taj brale i red i disciplinu. Nema nista za dzabe. Sve daje najosnovnije, taman toliko da pomogne da mogu da idem napred i da se usavrsavam na poslovnom i edukacionom planu. I samo nadzire. Nista ne poklanja, a pogotovo ne pare... :(
By Kragi
šalim se bre, nisam bio zlonameran tako da nema potrebe da se pravdas. :D
Korisnikov avatar
By stefan19
:)

Dovoljno je reci da mi drugovi zovu decka Shiler (Sh za shakira, koji je bio prvi nadimak jer je kolimbijac; a ILER za "Hitler" zbog diktature...)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by deran
A emocije,Štef,ipak... :kiss:
I emocije Derane :) ))

To je jako bitno, u pravu si potpuno :)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by stefan19

Dovoljno je reci da mi drugovi zovu decka Shiler (Sh za shakira, koji je bio prvi nadimak jer je kolimbijac; a ILER za "Hitler" zbog diktature...)
Pa kako tebi da se obraćamo-Evo? :lol:

I ja se šalim...:kiss:
Korisnikov avatar
By Dr. M

Ali cinjenica je da mi decko ne poklanja pare i gluposti tek tako. On mi pomaze u smislu da plati skolu, nadje posao (bar ovaj novi u Washingtonu), pozajmi pare, i to sve dok se ja sam trudim i kidam, dajuci svoj maksimum. Zavodi taj brale i red i disciplinu. Nema nista za dzabe.Nista ne poklanja, a pogotovo ne pare... :(

Meni na pamet pada samo jedna rec kojom bih opisao takav odnos...a,nije ni najmanje pohvalna....

:zvizdi: :zvizdi: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By stefan19

Pa kako tebi da se obraćamo-Evo? :lol:

I ja se šalim... :kiss:
Mene zovite "Afrodita"... Osecam se gao boginja ljubavi u prolecnom cvastu...
Korisnikov avatar
By stefan19
Salim se. Mozes da me zoves "Gargi". Tako me zovu zbog gargamel nosa neki drugovi.
Ostali prihvatljivi nadimci su "Cale (Otac, jer sam pohadjao Bogosloviju), Senfa, Mr.B
Korisnikov avatar
By stefan19
A kako tebe Derane jos mozemo da zovemo??? :)
Korisnikov avatar
By deran
Mislio sam Na Evu Braun-kažu da je to bila Hitlerova ljubav:zastava:
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao, kazi kazi slobodno Dr.M :)
Necu da se naljutim :) ))
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao bre, pa nece ova 5-ta zvezdica. LJUDI breee... Zar ne vidite koliko se vec zlopatim. Neko mi rece da jos 70-ak postova imam da postavim, al ko vecnost mi izgleda
Korisnikov avatar
By deran
Ne morate me zvati-dođem ja i nezvan :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne morate me zvati-dođem ja i nezvan :lol:
Pa ce te zovemo, mora nesto smislimo ;)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Jao, kazi kazi slobodno Dr.M :)
Necu da se naljutim :) ))

Daleko bilo...trudim se, bar na forumu, da bidnem fin...

: :jezik: :jezik: :jezik:
Korisnikov avatar
By deran
"Čemu finoća u riječima,Sire,kad ih nema u mislima?"

:saint2:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by KgCS3
:smeh: Pa imam, sto je jos tuznije :lol:

No, shalu na stranu... Sto se zezam po forumu ponekad kako sam sponzorusa i td... to je sve cool. Ali cinjenica je da mi decko ne poklanja zvezdice tek tako. On mi pomaze u smislu da plati skolu, nadje posao (bar ovaj novi u Washingtonu). Sve daje najosnovnije, a na meni je da zaradim više tu jebenu petardu...
:up:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

Ali... ne bi li, ukoliko se vec ide tom logikom, decko trebao da ponese nadimak ShiTler?

:trep:

Jer ipak, Adolfito se prezivao HiTler, a ne Hiler. Ne? :hekla:

Drugari su izgleda progutali jedno slovo :giggle:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by jovanabeograd

Ali... ne bi li, ukoliko se vec ide tom logikom, decko trebao da ponese nadimak ShiTler?

:trep:

Jer ipak, Adolfito se prezivao HiTler, a ne Hiler. Ne? :hekla:

Drugari su izgleda progutali jedno slovo :giggle:
SHITler:lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Kako je simpaticno kad gledas kako te mrze jer si bolji od njih. Prate ti teme, pokusavaju da podjebavaju i stalkuju, a nisu svesni svoje nesrece i jada. Propale drag queens bazde na kilometar... Bljak.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by ~anAMORphOsé~
stefan afrodita

:lol:

pre bih rekao klitamnestra ili artemida

Ne vec KitaMaestra Reni... :kissass:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Stefane, dete, ne slušaj ti njihove savete, već slušaj ovu malu Jelenu Karleušu, zvanu Jeca Kec, koja lepo kaže

" Zrno po zrno - pogača
Kamen po kamen - palača "

Tako i ti rezonuj, pa da se bože zdravlja useliš u adekvatnu palaču uskoro, a muža da, posle kraćeg poboljevanja od svinjskog gripa, sahraniš i propisno ožališ. Da budeš ucveljena udovica.
:yes:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Daliborka
Stefane, dete, ne slušaj ti njihove savete, već slušaj ovu malu Jelenu Karleušu, zvanu Jeca Kec, koja lepo kaže

" Zrno po zrno - pogača
Kamen po kamen - palača "

Tako i ti rezonuj, pa da se bože zdravlja useliš u adekvatnu palaču uskoro, a muža da, posle kraćeg poboljevanja od svinjskog gripa, sahraniš i propisno ožališ. Da budeš ucveljena udovica.
:yes:
Ne teta Daco, ja cu da slusham BANANICU, :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!