Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Dan 983 mog zatočeništva. Moji čuvari me konstantno izazivaju nekim malim bizarninim visećim predmetima kojima mašu pred mojim očima. Oni se prežderavaju svežim mesom, dok druge zatvorenike i mene hrane suvim mesom, ili jos gore nekakvim kockicama sumnjivo zelene boje. I ako redovno iskazujem prezir prema toj hrani, moram nešto da jedem kako bih održao snagu. Jedina stvar koja me drži u životu je san o bekstvu. U pokušaju da im se zgadim još jednom povraćam na tepih.

Juče sam obezglavio jednog miša i bacio njegovo bezglavo telo pred njihove noge. Nadao sam se da će im to uneti strah u njihova crna srca, pošto jasno demonstrira za šta sam sve sposoban. Ipak, oni su samo njihovim superiornim tonom prokomentarisali kako sam ja “dobar mali lovac”. Djubrad.

Danas su oni i njihovi saučesnici imali nekakav sastanak. Smestili su me u samicu za vreme trajanja tog okupljanja. Ipak, mogao sam da čujem zvukove i namirišem hranu. Čuo sam da su me zatvorili zbog nekakvih „alergija” . Moram da saznam šta je ta “alergija” i da je iskoristim protiv njih.

Bio sam skoro uspešan u pokušaju da ubijem jednog od mojih tamničara tako što sam mu se motao oko nogu. Moraću ovo da pokušam ponovo sutra, ali na vrhu stepeništa.

Uveren sam i da su drugi zatvorenici šlihtare i cinkare. Pas ima posebne privilegije. Redovno ga puštaju- ali je on više nego voljan da se vrati. Očigledno je da je retardiran.

A ptica… Ona je garant doušnik. Posmatram kako komunicira sa stražarima redovno. Uveren sam da im prenosi svaki moj korak. Moji tamičari su mu obezdili pritvor za sopstvenu zaštitu u visoko izdignutoj ćeliji, tako da je siguran… za sada
Korisnikov avatar
By hlaefdige
citala sam ovo na engleskom i citavo vreme sam zamisljala neki BBC naglasak, i naglas sam se smejala!
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by hlaefdige
citala sam ovo na engleskom i citavo vreme sam zamisljala neki BBC naglasak, i naglas sam se smejala!
DITTO!
Korisnikov avatar
By Burak
Ha ha ha ha ha! Prejako!
Extra tema, ali s obzirom da je pokrece BBB i ocekivao sam da bude extra.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Pending-For-A-Bending

Djubrad.

Danas su oni i njihovi saučesnici imali nekakav sastanak.

Bio sam skoro uspešan u pokušaju da ubijem jednog od mojih tamničara tako što sam mu se motao oko nogu. Moraću ovo da pokušam ponovo sutra, ali na vrhu stepeništa.
...bilo koji gej za vreme pregovora o donošenju antidiskriminacionog zakona. :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Shto je popularna tema :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!