Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Raj VS Pakao

1. Idem u raj provereno 100%
5
33%
2. Pakao, naravno!
10
67%
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by blenta

junac napravi ga super adminom leba ti
meni za ljubav
ne bi li imao deset crvenih zvezdica

samo da ne pishe vishe zarad zvezdice
dovoljno je loshe kad pishe jer misli

:drama:
a. slažem se :)

b. ali se ne slažem sa prvim delom
Korisnikov avatar
By .L O S T
u paklu je gotivnije drustvo, a u raju bolja klima.... jbg gde da podje covek :cupakosu:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam za vas, ali ja idem u Vecna Lovista da lovim zene.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by .L O S T
u paklu je gotivnije drustvo, a u raju bolja klima.... jbg gde da podje covek :cupakosu:
rece Mark Tven. (to mi je potpis na fejzbuku)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by stefan19
Jao kako kenjam. Samo pisem gluposti ne bih li dobio 5 :)
Štef,meni stigla peta... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao Deraneeeeee :( U PM, kako me neceeeeee
Korisnikov avatar
By Dina
Pakao naravno, gde bi drugo isle vestice... :vestica: :vestica: :vestica:

Ja to ovako zamisljam - u raj idu pokorni, svih vrsta, znaci oni koji teze harmoniji, koji mirno zive u nekom drustvu i sve tome slicno. U pakao idu buntovnici svih vrsta, znaci svi koji su se bunili na neki nacin, koji su pogubljeni, spaljeni... Tu bih ja susrela Sokrata, Hipatiju, tu ce biti i Djeordano Bruno, pa onda one koji nisu bili pogubljeni ali su bili revolucionarni po necemu, uglavnom da su donosili nesto novo, drugacije - Anais Nin, Simon de Bovoar, Sartr, Frojd, Lakan itd itd. Sa njima moze da se prica i da se ide na casove :skola: Posto ja mislim da necu dovoljno saznati u ovom zivotu i da sam mogla da postignem vise (mislim imam jos nadam se puno godina ali koliko god ja mislim da je moglo vise) to cu na onom svetu da saznajem jos... Posto ja verujem u reinkarnaciju posle se vracam na zemlju, naravno sve cu zaboraviti u narednom zivotu ali ce to iskustvo iz pakla da mi pomogne u novom ucenju. Inace, u paklu ce biti i ubice, ali npr samo oni koji su bili ubice s predumisljajem a ne iz nehata, pa npr prostitutke muske i zenske ali oni koji su to odabrali svesno a ne kao posledica losih uslova, siromastva itd itd. Zato ce izbegavati pakao i oni koji bi mozda dosli samo zbog duhovnog napretka, ali pakao je mesto izazova i drugacijeg sveta, u svakom smislu... Raj je sa druge strane harmonija, i tu moze da se ide na casove ali npr tu se uce veronauka, istorija tako nesto. Tu su oni kojima je najbitnije da nadju odgovarajuceg partnera i zive predvidive dane do kraja zivota. Tako da na taj nacin i zive. I tu ce ici i sve nesrecne licnosti koje mozda nisu na Zemlji zivele harmonicno i mirno ali tome su tezili... I onda upijaju taj mir tamo, pa ce im mozda sledeci zivot biti mirniji...
Korisnikov avatar
By radoznala
E, a kako znash da vecj nismo u raju ili u paklu? Tek kad umrem zhivecju :zen:
p.s. I realno je da sad primish toliku karu, bez chekanja mister Djavola. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!