Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Ne verujem da ima jednostavnijeg i zabavnijeg nacina da se pomogne gladnima u nerazvijenim zemljama.

Samo kliknite ovaj link - www.freerice.com i igrajte kviz. Za svaki tacan odgovor koji date, prilazete odredjenu kolicinu pirinca za siromasne (koje sponzorise UN).

Hajde da i mi ucinimo koliko je u nasoj moci i pomognemo drugima

:zastava:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kako to ?
Ja dajem tacan odgovor, a pirinac daju UN ?
Bolje da svako od nas kupi taj pirinac i prilozi u humanitarni fond.
Cini mi se da je tako i sigurnije i bolje iskazati humanost na delu.
A i brze.
Jer dok mi izmozgamo i damo tacne odgovore, dok oni prebroje te tacne odgovore i pretvore ih po odredjenoj formuli u pirinac, ode voz.
To je sve ne lipsi magarce do zelene trave.
Korisnikov avatar
By Daliborka
I zasto oni taj pirinac, ako ga vec imaju, jednostavno ne daju gladnima sirom sveta, nego organizuju kviz ?
Korisnikov avatar
By stefan19
Zato teta Daco, jer se vecina ljudi nikad ne bi setila da kupi kesu pirinca i da u humanitarne svrhe. Ja prvi ne bih verovatno nikad to uradio da nije ovog sajta. Ovako sam pola kile prilozio, naucio sigurno jos 10-ak strucnih reci i zabavio se.
Amerika, kao tehnoloski visoko napredna zemlja daje mogucnost svojim gradjanima da na jednostavan i edukativan nacin pomognu drugima. Takodje je vredna pomena i ideja osnivaca sajta - Da web putem facebook i ostalih social sajtova dobiju sto vise korisnika.

Huh... Ja ne vidim apsolutno nista lose u ovoj ideju da se pomogne drugima. :nerazumem:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by stefan19
Zato teta Daco, jer se vecina ljudi nikad ne bi setila da kupi kesu pirinca i da u humanitarne svrhe. Ja prvi ne bih verovatno nikad to uradio da nije ovog sajta. Ovako sam pola kile prilozio, naucio sigurno jos 10-ak strucnih reci i zabavio se.
Prilozio si pola kile virtualnog pirinca koji nikad nisi kupio, niti si ga video, nego si ga zaradio svojim znanjem ?
Sumnjivo je to meni sve, pogotovo sto je na nivou zezanja i opustencije i to na internetu.

Ja, kao istaknuta clanica Asocijacije za zensku inicijatavu, ucestvovala sam u brojnim humanitarnim akcijama i kategoricno tvrdim da je konkretan tj. zivi humanitarni rad jedino prihvatljivo resenje za pomoc ugrozenima i gladnima u svetu.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Daliborka
Prilozio si pola kile virtualnog pirinca koji nikad nisi kupio, niti si ga video, nego si ga zaradio svojim znanjem ?
Sumnjivo je to meni sve, pogotovo sto je na nivou zezanja i opustencije i to na internetu.

Ja, kao istaknuta clanica Asocijacije za zensku inicijatavu, ucestvovala sam u brojnim humanitarnim akcijama i kategoricno tvrdim da je konkretan tj. zivi humanitarni rad jedino prihvatljivo resenje za pomoc ugrozenima i gladnima u svetu.
Ne znam teta Daco... Ja sam pomogao na ovaj nacin, a vi pomozite na drugi. Sve je OK dok postoji dobra volja.
BTW, web site sam dobio od prof iz fiziologije, te verujem da je kredabilan.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne znam teta Daco... Ja sam pomogao na ovaj nacin, a vi pomozite na drugi. Sve je OK dok postoji dobra volja.
BTW, web site sam dobio od prof iz fiziologije, te verujem da je kredabilan.
Pa vidim ja vec da je kod tebe dobra volja najjaci adut.
Ti bi i striptiz odigrao u humanitarne svrhe, samo se od pustog dolara ne bi odvojio ni po koju cenu.
Ti k`o Lepa Brena kad je humano pevala " Jedna pesma za hiljadu dece " :
" Slatki moji malisani
znam kako je biti sam
Ali nista osim pesme
ja ne mogu da vam dam... "

:roll:
By Sixto
Stefi ti mozes da uradis mnogo vise od nas! Odes s kongresmenom u luku na kargo deo, kupis za milionce ili dva brod pirinca i posaljes toj nesretnoj deci!
Korisnikov avatar
By m..
You have now donated
1530 grains of rice.

ne merem vise.

al je kool stvarcica, em ucis, em hranis ljude.
By alexandermagic
Booooring... :zev2:

You have now donated 1030 grains of rice.

Toliko od mene.
Korisnikov avatar
By Rei
You have angered the double posting police :giggle:

130 grama, od koga je dosta je
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by REI
You have angered the double posting police :giggle:

130 grama, od koga je dosta je
:spank: :P
Korisnikov avatar
By m..
Ali, imate i geografiju i razno stosta. Ne znam kako vam je dosadno, tako je i zatucanim strejterima dosadno da cuju da su se gay ljudi rodili gay i da slusaju o gay pravima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!