Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ključ za otvaranje ovih vrata u mozgu je bio: motor marke KAWASAKI na trotoaru...

Pored uglazbenih pesmica J.J.Zmaja, i Duška Radovića "Pričam ti priču" :love: , i Predraga Lakovića, i Kolibrija...i Mary Had a Little Lamb i Frere Jacques...dakle pored SVIH tih pesama, bilo je i nekih koje su mogle da se čuju samo napolju ispred zgrade, u školskom dvorištu na odmoru ili kad nema nastave i sličnim mestima. One čija bi eventualna umetnička vrednost mogla lako da se ospori, ali ... kako bih rekao - ŽIVELE SU U NARODU (do negde sedme, osme godine njegovog života...)

A odakle kawasaki...pa bila je jedna...e sad ide PREPRIČAVANJE i to samo ono što mi je ostalo u sećanju, dakle pevalo se na neku disco melodiju "Hands up! Baby, hands up!" (možda Boney M.), a deo reči je bio:
"Honda, Kawasaki, preko 1000 kubika najlepša je slika..." (podsećam na naslov teme: GLUPAVE pesmice i da ovo ne izmišljam)
U originalu: "Hands up, baby hands up. Give me your heart, gimme gimme your heart, gimme gimme..."

Jel zna neko o čemu pričam?? Postojalo je sigurno i u raznim delovima ex-YU, ne samo u mojim pasivnim krajevima, JER se pevalo i kad bismo se skupljali negde na moru leti, uz neznatne razlike u tekstu.

Za motore se ne sećam više, ali je bila jedna pesmica koju su obožavale devojčice, uz koreografiju...opet delovi: "Halo, halo telefon...IMA DVOJE DECE (Čerčilovo V pa onda brz okret), skoro će i treće (Vukovo svi, svi)...halo, halo telefon" Ili je bilo zvoni, zvoni telefon...

I još samo jedne sam se setio...tužna ljubavbna priča, ništa koreografija, tek dostojanstveno ljuljanje levo-desno...Neki momak se zaljubio u INDIJANKU pa išo valjda da je prosi ... a otac poglavica mu kaže "......preplivaš li rečicu - indijanka biće tvojaaaa..." I onda u finalu drame:

"Momče zbaci košuljicu
i baci se u rečicu
Sklopiše se talasi!
Mlado momče udaviše
NEMA SREĆE U LJUBAVIII!!"
:smeh: :lol:

Umreću od smeha...Kawasaki... :lol:

Jel je još neko od vas pored Ivinog voza i brata Žaka čuo i ove pesmice??
Korisnikov avatar
By jukie
Moja sestra je znala neku priču o tri brata iz nekog plemena Nebojša? Nemanja? i na kraju neka devojka puca iz puške i ubija boga? i sebe, a možda i još nekog usput

Ta priča o Indijanki me podseća na pesmicu iz Kiplingove "Druge knjige o džungli" gde neka devojka pokušava da prepliva reku da bi došla do svog dragog koji živi na drugoj strani, a pisac? je stalno upozorava "zar ne vidiš talasiće na površini" a ona odgovara "to se riba praćaka", "to vetar duva" itd i na kraju ona zagazi u reku i pojede je krokodil sa Krokodilovog gata, i kada talasić najzad stiže do obale, boja mu beše crvena
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam. Kad bih čuo melodiju možda bi se setio.
Ja nadjoh ovo sad.
http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopi ... =2&t=42061

He, i ovo znam a zaboravio sam...

Pepito, Pepito, kad cemo u Meksiko?
Nikada, nikada jer ja nemam dolara.
Ko ima dolara vozi se u vozu
A ko nema dolara jase belu kozu.

:smeh:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!