Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
... "Bozicni post je zimski post i sluzi da njime, kako objasnjavaju teolozi, "pravoslavni hriscani osvestaju zavrsni period godine tajanstvenim obnavljanjem duhovnog jedinstva sa Bogom i da se pripreme za praznik Hristovog rodjenja". Sveti Vasilije Veliki opominje da se "vrlina posta ne sme ogranicavati samo na ishranu", jer "istinski post nije samo odricanje od razlicite hrane, nego i od strasti i grehova: nikom ne treba ciniti nepravdu, bliznjima treba oprastati uvrede i zlo koje su nam naneli".

Nisam vernik. Ne postim. Ne lisavam se icega. Ni zbog cega. Pa, cak ni zbog "istinskog duhovnog zivota".

Volim da komuniciram. Sto je komunikacija slozenija, dvosmislenija, duhovitija, ja sam angazovaniji. Volim igre reci. Zato ovaj post o postu. :)

Postujem post o postu. Da bih cuo Vase misljenje o postu. Ovom. I onom... :)

Pa, sta je to sto spaja post i post?

1. Postom se lisavas necega zarad svacega. Zar to ne radimo i mi ovde? Ovim postom se lisavam i cuvam od susreta s vama, uzivo, a dobijam... Pa, sta dobijam? "Istinski duhovni zivot"? Ne verujem...

2. Post sluzi da zamazes oci svim onim (ne)vernicima oko tebe. I ovde je slicno. Postujes nesto da bi drugi stekli sliku o tebi, a ne veruju da je istinita. Jbg, takav je zivot.

3. Zelis sebi najbolje. i drugima. I ovde i tamo... Eto, mozda se do kraja ovog posta i odlucim na post. :)

4. Postimo da bi se posle nakrkali. To meni govore svi ovi (ne)vernici. Pa, cemu onda? :) Ovako napises post o postu, pa bar zabavis i Onog odozgo... Ne znam ko je veceras na dezurstvu... Sve se nadam Onaj koji prati da l` cemo da postimo... :)

5. Postujem post o postu da bismo se pitali da li je post dovoljan da pos(h)tujemo tudje postove?
Korisnikov avatar
By ns.happy
greh ne ulazi na usta, vec izlazi na njih. ne postim, niti planiram. gust mi je da se omrsim kad svi bogobojazljivo srcu neki pasulj bez rebarca... ovo vazi i za post, i za post.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Niko ni da pomene post, ccc...

Nevernici jedni. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!