Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 7Hz
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2730794#p2730794]Vel boy napisao:[/url]ma, KAKVA ulica....šta ti znači na ulici? ako misliš bukvalno, ni slučajno ne pomišljaj :nono:
da me povezuješ s nekim uličnim dilovanjima, jer ja NISAM TE SORTE I GROZIM SE TOGA! :ozbiljan:

samo detaljni legalni doktorski pregledi i samo disciplinovano slijeđenje doktorskih naputaka, u mom slučaju!
Okej, kako god ti kažeš.

Sve ide po pravilima i propisu, razumije se. :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, nemoj meni kao pokušavati insinuirati nešto što nije točno!

ja sam s tobom iskreno prijateljski diskutirao o nekim lijekovima, a ti mi odjednom pominješ neku ulicu. nije lijepo od tebe da stvaraš lažne intrige! :nono:
Korisnikov avatar
By 7Hz
Uh...

Ništa ja tebi ne insinuiram već suprotno: da kojim slučajem imam na raspolaganju američanske resurse koji su tebi nadohvat ruke, sigurno bi se na ulici spetljala sa biznisom drugs inc. :D

Eto, nitko ništa protiv tebe nema i lijepo spavaj :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
dobro, drago mi je što nemaš ništa protiv mene, ali s takvim razmišljanjem imaš očito puno protiv same sebe, jer ovdje se ulično dilovanje ne tolerira i prijete dugotrajne kazne..... tak, samo da znaš....
Korisnikov avatar
By Vel boy
danas sam .... pa isti kao i jučer, jedino s više poremećenim circadian cyclusom. spavao jučer poslijepodne i rano navečer, pa noćas nisam, ali ne zbog anksioznosti već zbog.... ne znam ni ja čega, valjda, naspavanosti. prevodio sam strane jezike cijelu noć. sad ću uskoro pred svitanje na spavanac dok mi se ne uskladi bioritam, imam obveza danas, valjda bu ustati do tada.... :)
Korisnikov avatar
By 7Hz
Zašto prevodiš strane jezike cijelu noć? :D
Korisnikov avatar
By 7Hz
Mah, učinkovitija i zabavnija tehnika jest svađanje po forumima koji spadaju u željeno govorno područje. :D

Ja to iz iskustva. Nevjerojatno jest kako brzo naučiš jezik kada želiš nekoga dobro izvrijeđati :D
Korisnikov avatar
By 7Hz
Ne može ti jedna te ista stvar biti hobi i zvanje...
Korisnikov avatar
By 7Hz
Pa to je onda varanje. Hobi ti mora biti nešto o čemu nemaš pojma :D

I šta se danas radi?
Korisnikov avatar
By Vel boy
ti ulixe širiš offtopic i spamaš. ko te je zvao da se ubacuješ u chetovanje mene i nje? zar nisi rekao da si spremio kofere za put van Srbije, istina i na putu možeš imati internet konekciju, ali šta si se ti mene dopovezao i dokle? :ozbiljan:

7Hz. ti djevojko nemaš pojma. toliko. prekinimo ovaj offtopic ovde, ok! :ozbiljan:
By OpetMacak86
Ja sam neto ubedjhen da sam kliknuo na temu o depresiji
Korisnikov avatar
By Vel boy
:odbij: u slučaju kritike nscovih svakodnevnih napada trolovanja i spamovanja, nikakav ejdžizam već konstatacija. btw. upotrebio bih "došepao" i da nije on već neko mlađi.
Korisnikov avatar
By Madonna
Da li bi? DA LI BI
DA L I
B
I
.

.

.
Korisnikov avatar
By 7Hz
Beh, ode cijeli topik u wc šolju, a vel boy je bio jedini na ovom forumu koji je htio pričati sa mnom.... :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!