Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558926#p2558926]Vel boy napisao:[/url]popeye, informiraj se činjenično.
ma otkud tebi ideja da ti o icemu, osim o guranju dilda u uljem podmazan supak, znas vise od mene?! :krezavi:

bas zato sto sam informiran i znam, znam da ne znas.

OT> evo jedan zanimljiv intervju:
http://www.spiegel.de/international/wor ... 13166.html" target="_blank
pa neću ja irelevantnoj budali dokazivat da je irelevantna budala. to svi jasno vide osim irelevantne budale. :)

da si netko s minimumom utjecaja, kredibiliteta i bilo cega relevantnog, onda bih te isao zgaziti argumentima. no, kako si ti potpuno nevazna pojava u svakom smislu i kontekstu ovog planeta i svakog njegovog djelica, nemastovito vrijedjanje je sve sto ces dobiti od mene. :balerina:
ako sam sve to, zašto onda stupaš u bilo kakav kontakt samnom? citirao si me, rekao u smislu crno je bijelo (ili obratno), nisi potkrijepio kako to, i sada, počev od juče naovamo, svjesno nastojiš samo da vrijeđaš što si i sam naglasio. kakav je to modus operandi? točno šta si time postigao? ko to svi jasno vide ovo "pa neću ja irelevantnoj budali dokazivat da je irelevantna budala. to svi jasno vide osim irelevantne budale."? ko su to "svi", gdje su, koji su, kada su? :shrug:
a Gordan Duhaček je osoba s utjecajem, kredibilitetom i sve relevantnim.... zato jer.... šta.... radi pri Tportalu.Hr ili .... još nešto što ja ne znam.... :smeh: ne boj se, ne pitam za tvoj curriculum vitae, samo me zanimaju ti parametri po kojima je neko sav s utjecajem, kredibilitetom i sve relevantnim, a neko to nikako nije a "jeste potpuno nevazna pojava u svakom smislu i kontekstu ovog planeta i svakog njegovog djelica"...........

zanimljivo. hint za moju narednu skoru temu. ^^
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561521#p2561521]Vel boy napisao:[/url]ako sam sve to, zašto onda stupaš u bilo kakav kontakt samnom?
to se valjda pita i komarac kojeg sam sinoc mlatnuo novinama.
samo me zanimaju ti parametri po kojima je neko sav s utjecajem, kredibilitetom i sve relevantnim, a neko to nikako nije a "jeste potpuno nevazna pojava u svakom smislu i kontekstu ovog planeta i svakog njegovog djelica"...........
cim ne znas parametre, znaci da si glup.
e da, zaboravih jasno reci da si glup. ono, bas si neinteligentan. al si i naporan. no, ne moze izostanak pameti i znanja nadoknaditi to sto si naporan i dosadan.

kud si bas ti uspio prrezivjeti rat u mostaru, a srusise stari most... :gotika:
i da, osim sto si glup, neobrazovan i jadan, ti si i kukavica. bas si hrpa ničega. nisi čak ni zloban, ni dobar, ni duhovit, ni zanimljiv, ma jednostavno si ništa. kao nekakav bizarni bot koji stanca redikulozne postove i izbacuje kretenske ideje.
da sutra umreš, nitko suzu ne bi pustio za tobom, vjerojatno najmanje oni roditelji kojima se ne smiješ autati a imaš 40 godina.
a vrhunac tvoje psihoze i manije proganjanja je sto mislis da bi ikoga u mostaru bilo briga da se tamo opet pojavis. :lol: kao, ugrozen si! :lol: pa ne bi te ni bajatim somunom vrijedilo spicit u facu, bolje nahranit golubove, njihova govna imaju vecu vrijednost od tebe.
ali, ne možeš ni hipotetski uspoređivati komarca i ljudsku osobu. stoga, usporedba failed. :shrug:

dalje, :pucaodsmeha: aaaa, to, đe me ne ubi ona granata-mode-opet :rotflmao:

dobro, sad si se posrao na tvoje skorije osobno odbijanje da priznaš da si mi to već bio rekao davno, odbijanje da priznaš a što sam bio shvatio kao neki tip popajevske isprike, budući da u to skorije vrijeme nisi htio da ponoviš onu davniju žalopojku za mojom smrću. sada si ju ponovio, pa si ako ništa drugo, dakle, nedoslijedan. make up your mind if u can. cause if u can not make up your mind u are not really all that u claim u are.

dakle, i dalje nema odgovora, ako sam tako bez utjecaja, kredibiliteta i ičeg relevantnog, potpuno nevazna pojava u svakom smislu i kontekstu ovog planeta i svakog njegovog djelica, zašto si osjetio potrebu da stupiš u bilo kakav kontakt samnom........... :trep:

a te kvalifikacije da sam "dosadan i naporan" su opet tvoje osobne subjektivne percepcije koje ne znam zašto osjećaš potrebu da iznosiš i ponavljaš :neznam:
ok, neka tvoja bude zadnja. ^^

inače, ja se ne sjecam toga s granatom. ne zato sto to nisam napisao (vjerojatno jesam ^^), nego jer nije bilo dovoljno vazno da zapamtim. enivej, ako sam se ispricao, povlacim ispriku!

velibor >>> :giljotina: <<< Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561525#p2561525]Srklet napisao:[/url]i da, osim sto si glup, neobrazovan i jadan, ti si i kukavica. bas si hrpa ničega. nisi čak ni zloban, ni dobar, ni duhovit, ni zanimljiv, ma jednostavno si ništa. kao nekakav bizarni bot koji stanca redikulozne postove i izbacuje kretenske ideje.
da sutra umreš, nitko suzu ne bi pustio za tobom, vjerojatno najmanje oni roditelji kojima se ne smiješ autati a imaš 40 godina.
a vrhunac tvoje psihoze i manije proganjanja je sto mislis da bi ikoga u mostaru bilo briga da se tamo opet pojavis. :lol: kao, ugrozen si! :lol: pa ne bi te ni bajatim somunom vrijedilo spicit u facu, bolje nahranit golubove, njihova govna imaju vecu vrijednost od tebe.
ali zašto osjećaš potrebu da iznosiš tvoje osobne subjektivne percepcije i ponavljaš ih do besvijesti? ako sam sve to, čemu onda to insistiranje da o meni razmišljaš i presuđuješ? dakle, već si više puta totalno proturječio sam sebi, Gordane Duhačeku. čemu i otkud tvoja opsesija mojom smrću, mostarom, životom? je li ti STVARNO misliš da si me iznenadio, šokirao, uvrijedio, ozlojedio svojom mržnjom i negativnom energijom? :rotflmao: nope! pa, ti si meni jasan bio prvog dana kada sam te sreo na netu, ima 8 godina, najmanje. totalno tipičan Gordan Duhaček :pokazuje: (i dalje velikim slovima, ne boj se :giggle: ) koji samo transportira tretmane, koje je dobivao i primao od drugih cijeli život, na odabranu metu. i preokreće uloge. ali, ako ti misliš da taj opus moderandi valja, tebi na život i savjest.....
namjerno, da se imaš za nešta ufatit (sic!) kada primijetiš, pošto si fulao u svem drugom ovdje. :yes: mislim ja na tebe da ne bude da si se 100% strovalio, da imaš bar taj štos kao "educiranja" mene, jadniče.
ej, pozdravi laerema serema! :wundy:
pošizio si popaje najviše baš zato što sam "tvoj nenadjebivi gej aktivizam" sveo tamo gdje i jeste- na vlast u Hrvatskoj koja ga je i omogućila i podržala. da nije bilo toga, ti bi sada bio ništa drugo do pobjegulja po svijetu. i to ona bezdušna, mizerna, gadna, odvratna, prezrena. hell hath no fury like a Gordan Duhaček scorned! bez asistencije i potpore vlasti u Hrvatskoj, ti bi bio sve što želiš meni i lažeš da sam ja.
:smeh: ma, DA. čime drugim stalno prdiš do tvojim nenadjebivim aktivizmom i kao uspješnosti toga? pa kad ti se istina pljune u lice da ti je vlast u Hrvatskoj (inače, sve što žustro pobijaš) i omogućila i dozvolila sve što radiš i da o njojzi totalno ovisiš kao malo mačeta na tankom koncu i kako koji vjetrić zapuše, pošizio si. :lol:
otkud tebi lažni podatak da nisam autovan roditeljima, please do tell! :molise:
a glede opusa moderandija, pa, zapravo i jeste to u tvom slučaju, kad se bolje razmisli, bio ono typo ili ne. moderiraš opus tj. rad tretmana, kojeg si primao od drugih očito čitav život, na odabranu metu, pri tom samo obrćući uloge.
providno i mizerno do bola.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561562#p2561562]Srklet napisao:[/url]nije. ali ja sebe ne objasnjavam kretenima. ;)
što, dabome, ne stoji jer si se čak još i ovdje, citiram te " ma ne, samo si jako glup i neobrazovan a mislis da nisi, pa me to nervira. that's all. ^^ " (zatvoren citat) kao objasnio .... dakle, ne možeš ni u petnaestak minuta biti doslijedan šta govoriš a šta ne, mizerijo! ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!