Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558912#p2558912]*deni* napisao:[/url]Koliko su mi zla naneli, nije mi žao što izumiru. Prost, lenj, beskoristan,nevaspitan, bezobrazan, oduran i NEMORALAN jedan narod. Nek' ih ne bude !
:kosach:
Deni kom narodu ti pripadas nikako da te pitam?

OT

Jasno je zasto imamo vise starih ljudi nego mladih, mladi odlaze iz Srbije vec 20 godina, jasno je zasto vise ljudi umire nego li se radja, jer su stari ostali a mladi koji su otisli radjaju decu van Srbije...
Od kada je pocela svetska ekonomska kriza oko 400.000 mladih ljudi je napustilo Srbiju zbog posla.Za vreme Milosevica jos vise.
Posle II svetskog rata u Srbiji (sa Kosovom) je zivelo nesto manje od 7 milona ljudi od toga oko 5 miliona se izjasnilo kao Srbi.
Po poslednjem popisu stanovnika u Srbiji(bez Kosova)ima oko 7,5 miliona od toga oko 6 miliona izjasnjenih Srba.
Dodaj na to oko 5 miliona Srba u dijaspori i jasno je da Srbi kao narod ne izumiru...ima ih oko 12 miliona.
To se jasno i vidi iz statistike da na jednog sanovnika Srbije ide vlasnistvo nad dve nekretnine.To skoro pa da nema nigde u svetu.
Izumire stanovnistvo u Srbiji, stari ljudi umiru(logicno).
Bebe se radjaju ali u drugim zemljama.Kao sto se Kineska deca radjaju u Srbiji pa su i dalje Kinezi a ne Srbi(logicno).
Imanje Nemackog pasosa ne cini te Nemcom sem ako se ti tako osecas ali to je vec druga prica.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ne pripadam sigurno narodu u kojem se praktikuje da pederi izigravaju da su strejteri, ljube u porodičnoj atmosferi u čelo ženu i decu, pa kroz 15 minuta od toga stižu na tajni sastanak da puše kitu i ližu muška jaja i podržavaju Crkvu koja njihovo duhovno, pedersko biće proglašava za Sodomu i Gomoru. :bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ne pripadam niti jednom narodu. Čak mislim da taj skupni pojam više postoji iz političkih, nego iz nekih drugih razloga. Ali, ako već insistiraš na tome '' narod '', onda eto ti - Narod je jedna bezlična stoka, marva, statistički podatak, mašina za reprodukciju novih poreskih obveznika i predmet sprdnje vladajuće elite na njenim luksuznim proslavama.
ja tebe pitam koliko je 2+2 a ti mi odgovaras da znas i koliko je 2x2...i dajes mi odgovor 4 i tako bezis od onoga sto si sam napisao...

....pitao sam te za narodnu pripadnost jer sam pre neki dan zakljucio da nisi Srbin(pisao si o pasosu i tebi stranom srpskom narodu, voleo bih znati kojoj dobronamernoj, vrednoj, korisnoj, vaspitanoj, moralnoj i kulturnoj kulturi ti pripadas.

vise nego jasno je da imas neku pripadnost cim toliko ne volis srpsku

ako zelis reci ako ne zelis, reci ne zelim...nije pod moranje...znatizelja
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, koja crna srpska ? Ko je još ovde Srbin, posle onih 500 godina ( pola milenijuma ) pod Turcima ? Ko ?
Ja sam, pre svega, dete ljubavi i ne priznajem neophodnost pripadanja niti jednoj datoj zajednici, osim najuže porodične.
I nikakvo isleđivanje, barni, ovog momenta ne dolazi u obzir, nisam raspoložan za to . :neto:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558939#p2558939]Vel boy napisao:[/url]baš denika, što ti je teško već jednom za sve ove godine reći koje si etnonacionalnosti po datosti socijalnog konstrukta istih? :novinar: samo pitam/o.....
Nije mi teško, nego ne znam. Niti me je to ikada interesovalo. Jebe mi se baš za moje askurđele, sigurno su bili neki obični jebivetri, jer da nisu, za njih bi se znalo, bez da se ja raspitujem. Da su zaprimili neku Nobelovu nagradu, ili tako na neki drugi način zadužili svet.
A to što vi širite vaša porodična stabla i znate ko je kad preplivao koju reku bežeći od okupatora i ko je koga naguzio u kukuruzištu, pa su se izmetle vaše dede i babe, a za njima i vi, to niti je važno, niti mora da odgovara istini. Istoriju piše onaj koji je piše, a piše je kako hoće. I zato šlus. :odbij:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nego šta, nego je vređam. Vređa i ona mene, pa nikom ništa. Verbalni delikt više nije predviđen kao kazneno delo.
Vredjas i ti mene, zasto mislis da si drugaciji od onih sto vredjaju tebe...mislis da je tvoja pripadnost LGBT zajednici bitnija nego moja nekoj drugoj zajednici?

ili se ne osecas ni kao pripadnik LGBT zajednice?

kako si napisao,

"Ja sam, pre svega, dete ljubavi i ne priznajem neophodnost pripadanja niti jednoj datoj zajednici, osim najuže porodične."
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558941#p2558941]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558939#p2558939]Vel boy napisao:[/url]baš denika, što ti je teško već jednom za sve ove godine reći koje si etnonacionalnosti po datosti socijalnog konstrukta istih? :novinar: samo pitam/o.....
Nije mi teško, nego ne znam. Niti me je to ikada interesovalo. Jebe mi se baš za moje askurđele, sigurno su bili neki obični jebivetri, jer da nisu, za njih bi se znalo, bez da se ja raspitujem. Da su zaprimili neku Nobelovu nagradu, ili tako na neki drugi način zadužili svet.
A to što vi širite vaša porodična stabla i znate ko je kad preplivao koju reku bežeći od okupatora i ko je koga naguzio u kukuruzištu, pa su se izmetle vaše dede i babe, a za njima i vi, to niti je važno, niti mora da odgovara istini. Istoriju piše onaj koji je piše, a piše je kako hoće. I zato šlus. :odbij:
:roll: kakva patetika i drama oko jednog običnog pitanja o datosti socijalnog konstrukta :hypno: :odbij:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste, to sam napisao i to je tačno.
Nego da ja tebe pitam, kako je moguće da se ti ponosiš pripadanjem jednom narodu, koji nema ni časti, ni obrazovanja,ni stabilnih političkih uverenja, ni opredeljenja, koji je toliko ponizan i minoran, da je iz građanskog društva preko noći uleteo pravo u komunističku diktaturu, iz te diktature opet preko noći u veliko pravoslavlje, sve ne trepnuvši ? Jedan narod koji je klicao kukavičkim ubicama kralja Aleksandra i kraljice Drage, jednom krvožednom, nečasnom narodu da pripadaš, koji kušuje pred nametnutim autoritetima kao bela lala, savija rep i piški u gaće, slavi živog i pljuje mrtvog kralja,ljubi ruke nemoralnim popovima lopovima, a busa se nad slabijima od sebe ? Mene bi bilo sramota da tvrdim da pripadam takvom narodu. :bljak:
...sad mi govoris da je 2/2 jednako 1
ja mislim da nema smisla da me ista pitas ako cemo tamo piskarati...mene zamara to

inace rad sam odgovoriti na svako pitanje u korektnim okolnostima
Korisnikov avatar
By *deni*
:waldorf:
Pa dobro, koliki ti je polni organ ?
Korisnikov avatar
By *deni*
:klap: :klap:
To, barni ! To su teme oko kojih treba da vodimo raspravu, to treba da nas zanima, a ne ko je koje nacionalnosti. :klap:
I ima sve da štima k'o podmazano. :B
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558940#p2558940]*deni* napisao:[/url]Ma, koja crna srpska ? Ko je još ovde Srbin, posle onih 500 godina ( pola milenijuma ) pod Turcima ? Ko ?
Ja sam, pre svega, dete ljubavi i ne priznajem neophodnost pripadanja niti jednoj datoj zajednici, osim najuže porodične.
I nikakvo isleđivanje, barni, ovog momenta ne dolazi u obzir, nisam raspoložan za to . :neto:
:lol:

:up:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2559503#p2559503]Srklet napisao:[/url]

no, poznavajući srbiju i njemačku, sve mi se čini da će nijemci svoj demografski problem nekako riješiti, dok će srbi naricati još koje desetljeće nad strašnom sudbinom, te u tom procesu izvršiti još jedno samoubistvo iz zasjede.
jer, i dalje je misterij (it's a figure of speech; eksli je skroz jasno ^^) kako to da srbija nije vodeća država balkana, ć.
jel ti to priznajes da se i Hrvatska nalazi na Balkanskom poluostrvu i da je postala lider istoga?
:tapse:
kako za koga

recimo ja za ovih 1,5 godinu nisam procitao ni jedan autorski post tvoga mozga, sve se svodi na lajkovanje i hejtovanje tudjih postova

slicno kao i NSC

da me pogresno ne shvatis, meni to ne smeta, samo konstatujem tvoje odsustvo inercije kod mase mozga

nije mi namera da te uvredim, ali morao sam ti objasniti ono prvo sto sam napisao KAKO ZA KOGA
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!