Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mrtvak
Možda niste znali, ali čovek prema čarobnjacima, ima levu i desnu svest. Desna svest ljudima je uglavnom poznata ali leva svest im je totalno nepoznata.
Čarobnjaštvo je ona magija kada se iz desne svesti, centriraju zračenja unutar aure u levu svest.
Čarobnjaci takođe mogu uzeti bilo koji oblik postojanja, što znači da mogu promeniti i sopstveni pol, samo ako poseduju "nepokolebljivu nameru".
Čarobnjaštvo je čin nameravanja.
Čarobnjaci nemaju ljudski oblik, što znači da nemaju uobičajeni um.
Čarobnjaci imaju svrhu postojanja a to je, da je čovek zapravo energija i da je ceo svemir energija, te prema tome njihov život je gotovo večan.
Čarobnjak ne može biti bilo ko, već onaj koga duh izabere. Duh je svuda oko nas ali nije vidljiv golim okom.
Svako može da se oproba u čarobnjaštvu ali na svoju odgovornost onoga čega prihvata.
Osnovni cilj čarobnjaka je dosezanje "totalne slobode".
Korisnikov avatar
By Madonna
ahahahahahhahahahahahahah

KAKVA ČAROLIJA!!!!!!!!!!!! :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Castaneda je umro od ciroze jetre kao bilo koji drugi nekontrolirani pijanac. Živio je i umro bez ikakva čarobnjaštva. Čarobnjaštvo mu je prisutno samo u knjigama. :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
Šta li radi onaj naš forumski čarobnjak/veštica...dal je još na zemlji ili se vozneo ili tako nešto.

Bio je u ljubavno/emotivno/seksualnoj vezi sa jednim forumašem ali nemam dozvolu da otkrijem s kim.

Deni, da li možda ti znaš na koga mislim? Zaboravio sam mu ime.
Korisnikov avatar
By mrtvak
U nastavku priče o čarobnjaštvu, najpre moram reći da nemam nameru da ga propovedam već da ga se oslobodim pričom u vidu rekapitulacije.
Rekapitulacija je tehnika u čarobnjaštvu kojom se obogaćena svest iskustvima predaje preko zračenja Orlu.
Orao tj tamno more svesti tj duh, prihvata iskustva i oslobađa čarobnjaka dajući mu dodatnu energiju.
Svako se može baviti rekapitulacijom jer duh je znatiželjan zašto smo tajanstveni. Pošto Orao takvu tajanstvenost na kraju ljudskog života tumači kao sebičnost, on proždere ljudsku svest.
Sve što je potrebno za rekapitulaciju je naći mirno i tamno mesto i prizvati u sećanju ljude iz života koje smo sretali. To što se prizove samo se promatra bez emocija, jer te emocije su energija koja nam se treba vratiti.
Najviše energije možemo prikupiti u nemilim iskustvima poput krivica, ili brutalnosti, ili sažaljenja, ili ... jednostavno svaki odnos koji je izgrađen emocijama i time vezuje za pojam objektivne stvarnosti.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525475#p2525475]mrtvak napisao:[/url]
Čarobnjaci takođe mogu uzeti bilo koji oblik postojanja, što znači da mogu promeniti i sopstveni pol, samo ako poseduju "nepokolebljivu nameru".
Čarobnjaštvo je čin nameravanja.
Čarobnjaci nemaju ljudski oblik, što znači da nemaju uobičajeni um.
Čarobnjaci imaju svrhu postojanja a to je, da je čovek zapravo energija i da je ceo svemir energija, te prema tome njihov život je gotovo večan.
Čarobnjak ne može biti bilo ko, već onaj koga duh izabere. Duh je svuda oko nas ali nije vidljiv golim okom.
Svako može da se oproba u čarobnjaštvu ali na svoju odgovornost onoga čega prihvata.
Osnovni cilj čarobnjaka je dosezanje "totalne slobode".
Ova tvoja prica me pomalo podseca na serijal Zvezdana kapija gde su tvoji crobnjaci "drevni" :)
By barni
Mene ova tvoja prica o carobnjacima asocira na serijal Zvezdana kapija gde su tvoji carobnjaci "drevni" :)
Korisnikov avatar
By Delete
Meni se nekako cini da cilj carobnjaka nije dostizanje slobode nego ukalupljavanje u nekakve dogme.
By Sixto
WTF!?!

DAJ MALO,MA STA BILO TO NA CEMU SI? :-D
Korisnikov avatar
By bern
haha. armchair magician, google it.

copy/paste trol.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525663#p2525663]Mars napisao:[/url]Šta li radi onaj naš forumski čarobnjak/veštica...dal je još na zemlji ili se vozneo ili tako nešto.

Bio je u ljubavno/emotivno/seksualnoj vezi sa jednim forumašem ali nemam dozvolu da otkrijem s kim.

Deni, da li možda ti znaš na koga mislim? Zaboravio sam mu ime.
Znam, naravno. O njemu ništa čuo već preko 2 godine, k'o da je u zemlju propao. Možda je stvarno čarobnjak. :napitak:
Korisnikov avatar
By *deni*
A, pored '' Čarobnjakovog sina '', koju pesmu ste već emitovali ovde, ima još jedna prigodna istog žanra :

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!