Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sheytan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372940#p2372940]Stripi napisao:[/url]Čudno je to, kako je samo prikaz nekih drugih žrtava neukusna predstava. Sve ostalo nije.
I, naravno, kada su druge žrtve u pitanju jedino što je bitno jest da se umanji njihov broj, kao da će zločin time biti manji a san lakši.
Jadno do bola.
Zašto tebe Stripi uvek boli kada bneko pokuša da ti dokumentovano ukaže na tvoje zablude ili mržnju prema svemu što je srpsko!?

Kada je reč o "crvenim stoliocama", kojima je otvorena ova tema, protivnici samo ukazuju na teške zloupotrebe organizatora!!!

A, one se, u najkrašem sastoje u tome što je prikazan broj žrtava veći nego što jeste, zato što se u žrtve ubrajaju i Srbi a to ne naglašava... zato što se jednosstavno ta manifestacija uklopila u još jednu osudu Srba za sva zla, kao jedine krivce...

Posle 20 godina, ipak se zna mnogo više nego što je antisrpska propaganda pričala za vreme rata u BiH.
To što ti i mnogi drugi nećete da priznate to, što ne uvažavate ime i prezime, dokaze i činjenice, govori o vama, a ne onima koji se bore za istinu.

A istina je daleko od onoga kasko je ti predstavljaš i želiš i drugima ovde da je nametneš. To ne ide, nervozan si pa već pretiš i opomenama, banovima...

Tako ne bi trebalo da postupa ni jedan moderator, akamo li ti koji pretenduješ i predstavljaš se kao "pravednik medju narodima"! No, očigledno je da ti se tako može, jer te trpimo ne samo mi već i vlasnici ovog sajta i foruma.
Korisnikov avatar
By Stripi
Sheytan napisao:
Zašto tebe Stripi uvek boli kada bneko pokuša da ti dokumentovano ukaže na tvoje zablude ili mržnju prema svemu što je srpsko!?
Zadnji put - ja nemam mržnju prema "svemu što je srpsko". Još jedna optužba tog tipa - opomena.
Mi ovdje raspravljamo, bili mi Srbi, Bošnjaci, Slovenci, Hrvati ili nešto deseto. Svaka generalizacija ne em bespotrebna, em uvredljiva.
A generalizacije su tvoj jedini argument.
Dakle, još jedna neargumentirana uvreda - ide opomena.
Žao mi je, nema druge. Ja sam bio jedini koji je zagovarao tvoj opstanak ovdje ali čini se da sam ja bio u krivu a svi ostali u pravu.
Kada je reč o "crvenim stoliocama", kojima je otvorena ova tema, protivnici samo ukazuju na teške zloupotrebe organizatora!!!
Crvene stolice nemaju naciju, niti je itko od organizatora pokušao bilo koju od tih stolica dovesti u vezu sa bilo kojom nacijom. Pokušao je to jedino Emir Kusturica koji je naglasio da su stolice proizvedene u Staroj Pazovi.
A, one se, u najkrašem sastoje u tome što je prikazan broj žrtava veći nego što jeste, zato što se u žrtve ubrajaju i Srbi a to ne naglašava... zato što se jednosstavno ta manifestacija uklopila u još jednu osudu Srba za sva zla, kao jedine krivce...
Već sam napomenuo da smanjinjanje broja žrtava ne znači da je zločin manji.

Posle 20 godina, ipak se zna mnogo više nego što je antisrpska propaganda pričala za vreme rata u BiH.
Ma daj? Zna se više šta srpska propaganda priča danas?
To što ti i mnogi drugi nećete da priznate to, što ne uvažavate ime i prezime, dokaze i činjenice, govori o vama, a ne onima koji se bore za istinu.
Ne laskaj si, ti nisi jedan od onih koji se bori za istinu. Čak dapače.
A istina je daleko od onoga kasko je ti predstavljaš i želiš i drugima ovde da je nametneš. To ne ide, nervozan si pa već pretiš i opomenama, banovima...
Opomena gratis. Još ti sene ubraja.
Tako ne bi trebalo da postupa ni jedan moderator, akamo li ti koji pretenduješ i predstavljaš se kao "pravednik medju narodima"! No, očigledno je da ti se tako može, jer te trpimo ne samo mi već i vlasnici ovog sajta i foruma.
Još jedna opomena gratis :kiss: Nakon ovog nema zajebancije.
Inače, na drugim forumima nema rapsrave sa modovima a mi smo baš ono prakticirali demokraciju. Od sada ćeš demokraciju tražiti na stormfront forumu.
Korisnikov avatar
By Sheytan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373248#p2373248]Stripi napisao:[/url]
Sheytan napisao:
Zadnji put - ja nemam mržnju prema "svemu što je srpsko". Još jedna optužba tog tipa - opomena.
Mi ovdje raspravljamo, bili mi Srbi, Bošnjaci, Slovenci, Hrvati ili nešto deseto. Svaka generalizacija ne em bespotrebna, em uvredljiva.
A generalizacije su tvoj jedini argument.
Dakle, još jedna neargumentirana uvreda - ide opomena.
Žao mi je, nema druge. Ja sam bio jedini koji je zagovarao tvoj opstanak ovdje ali čini se da sam ja bio u krivu a svi ostali u pravu.
Crvene stolice nemaju naciju, niti je itko od organizatora pokušao bilo koju od tih stolica dovesti u vezu sa bilo kojom nacijom. Pokušao je to jedino Emir Kusturica koji je naglasio da su stolice proizvedene u Staroj Pazovi.
Već sam napomenuo da smanjinjanje broja žrtava ne znači da je zločin manji.

Ma daj? Zna se više šta srpska propaganda priča danas?
Ne laskaj si, ti nisi jedan od onih koji se bori za istinu. Čak dapače.
Opomena gratis. Još ti sene ubraja.
Još jedna opomena gratis :kiss: Nakon ovog nema zajebancije.
Inače, na drugim forumima nema rapsrave sa modovima a mi smo baš ono prakticirali demokraciju. Od sada ćeš demokraciju tražiti na stormfront forumu.
Što gubiš živce!?

Pretiš!!!

Pa, istina boli. Jako.

A, pretnje opomenama i banovanjem su poznati "demokratski" metodi upravo tebe i tebi sličnih na ovom forumu.

Slobodno šalji opomene i banove, od tebe se drugo i ne očekuje protiv političkih neistomišljenika i onih koji ukazuju na tvoje proustaške stavove prema Srbima u Hrvatskoj!

To si dokazao bezbroj puta. Tako da ne samo da mrziš Srbe i Srbiju već ovaj forum koristiš da i deluješ protiv nacionalnih i državnih interesa mog naroda i moje države, a tvoje ex-države.

Samo ti uživaj i "tvojoj lijepoj" i dalje ruke od Srba i Srbije.

Već si dovoljno unazadio ovaj forum, posebno folder Društvo i politika. Tvoj nazovi nastup pod firmom "pravednik medju narodima" odavno je pročitan.

Na tvoje ovdašnje neprihvatljivo delovanje ukazivali su mnogi, ne samo ja. Ali su oni bili pametniji pa su otišli, ako ne sa foruma onda sa ovog foldera, tako da nije nikakav problem da me banuješ. Učinićeš mi uslugu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Sheytan napisao:
Što gubiš živce!?

Pretiš!!!

Pa, istina boli. Jako.

A, pretnje opomenama i banovanjem su poznati "demokratski" metodi upravo tebe i tebi sličnih na ovom forumu.

Slobodno šalji opomene i banove, od tebe se drugo i ne očekuje protiv političkih neistomišljenika i onih koji ukazuju na tvoje proustaške stavove prema Srbima u Hrvatskoj!

To si dokazao bezbroj puta. Tako da ne samo da mrziš Srbe i Srbiju već ovaj forum koristiš da i deluješ protiv nacionalnih i državnih interesa mog naroda i moje države, a tvoje ex-države.

Već si dovoljno unazadio ovaj forum, posebno folder Društvo i politika. Tvoj nazovi nastup pod firmom "pravednik medju narodima" odavno je pročitan.

Na tvoje ovdašnje neprihvatljivo delovanje ukazivali su mnogi, ne samo ja. Ali su oni bili pametniji pa su otišli, ako ne sa foruma onda sa ovog foldera, tako da nije nikakav problem da me banuješ. Učinićeš mi uslugu.
Evo prve opomene :yes:
Nije da nisam upozorio :bye:
Korisnikov avatar
By Sheytan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373283#p2373283]Stripi napisao:[/url]
Sheytan napisao:
Što gubiš živce!?

Pretiš!!!

Pa, istina boli. Jako.

Evo prve opomene :yes:
Nije da nisam upozorio :bye:
Samo potvrdjuješ ono što odavno vidim ne samo ja već i većina učesnika ovog foldera.

Ne podnosiš istinu i činjenice.

Tvrdoglavo sprovodiš jednoumlje, odnosno banuješ sve one koji drugačije misle od tebe povodom odnosa prema Srbima u Hrvatskoj.

Još jednom jasno pokazuješ da si najobičnije hrvatsko govno - ustaša!

Kao što oni tvrde da je Jasenovac bio radni, a ne logor smrti, tako i ti tvrdiš da si "pravednik medju narodima", a zapravo se žestoko i beskompromisno kao moderator ovog foldera obrčunavaš prema onima koji ukazuju na tvoje nedopustivo delovanje protiv interesa Srba u Hrvatskoj, Srbije, Republike Srpske i svega što je srpsko.

Nastavi svoje delovanje protiv neistomišljenika. To jedino i znaš da radiš. Za ostalo si nesposoban, bez argumenata i minimalne tolerancije za drugačije mišljenje od tvog.
Korisnikov avatar
By Delete

Još jednom jasno pokazuješ da si najobičnije hrvatsko govno - ustaša!
Pa, dobro, jebote, imas li ti meru i granicu, u kom veku zivis? Davno je proslo vreme utopistickih nacionalista i ratova o kojima permanentno tupis! Stidi se!
Korisnikov avatar
By spliff
daj banuj ga vishe...
zashto ja moram da chitam ove gluposti svakog dana?
Korisnikov avatar
By Herald
Banuj banuj banuj gaaa, banuj gaaa, banuj gaa. Stripi, stipi, stripi shekijaaa shekijaaa. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!