Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Zar vi i dalje ne primecujete koliki je barni troll, ili primecujete..? :lol:
ZlatnaPtica napisao:O, ne mogu trositi zivce vise. :zeva:
alexandermagic napisao:Ne spočitavaj mi stvari koje nigdje ne napisah. :shamar:

Jebote.
Korisnikov avatar
By barni011
Blady napisao:Zar vi i dalje ne primecujete koliki je barni troll, ili primecujete..? :lol:
Niko nije toliko sa foruma opcinjen mnome kao ti, ti si moj najverniji citalac i tebi posvecujem stoga posebnu paznju :kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
^ Nisam opcinjena, cak ni ne citam tvoje postove, vec komentare drugih ;)
Tvoja ogranicenost me ne privlaci :)
Korisnikov avatar
By barni011
Blady napisao:^ Nisam opcinjena, cak ni ne citam tvoje postove, vec komentare drugih ;)
A jel mozes da napises onako hladne glave gde sam ja to ogranicen?
Kako bi nazvala osobinu osobe koja ne cita sta neko pise, ne poznaje ga a sudi mu?I gde sam ja to tebe povredio, ugrozio ili uvredio da me u svakom svom drugom postu na temama gde ja pisem vredjas i nipodstavas?Zanima me zasto je to tako sa tvoje strane ka meni.
Korisnikov avatar
By Srklet
barni011 napisao:
Blady napisao:^ Nisam opcinjena, cak ni ne citam tvoje postove, vec komentare drugih ;)
pa sam se hvalis kako si neobrazovan, te jos kazes da se time i ponosis.
ako to nije ogranicenost, sto jest? :sveca:
Korisnikov avatar
By Blady
barni011 napisao:
Kako bi nazvala osobinu osobe koja ne cita sta neko pise, ne poznaje ga a sudi mu?I gde sam ja to tebe povredio, ugrozio ili uvredio da me u svakom svom drugom postu na temama gde ja pisem vredjas i nipodstavas?Zanima me zasto je to tako sa tvoje strane ka meni.
edit
Korisnikov avatar
By barni011
Popeye napisao:
barni011 napisao:
pa sam se hvalis kako si neobrazovan, te jos kazes da se time i ponosis.
ako to nije ogranicenost, sto jest? :sveca:
Ja sam to naveo u jednom postu jer sam bio prozvan, nisam se hvalio, a da se ponosim time rekao sam u jednom postu a odnosilo se na tebe, jer ti istices svoju obrazovanost kroz pravopis u svojim postovima i nekoliko puta si reagovao na moje pravopisne greske
Dragi moj to znaci da se ja ne stidim sebe i da je istina bitnija od ostavljanja utiska.
Ja necu govoriti o vama, vi to najbolje pokazete u svojim postovima.

@Blady
Ja nikoga ne vredjam, tebe pogadja nesto drugo, al o tome mozemo da pricamo nasamo.
Korisnikov avatar
By Blady
^Vidi se to po tvojim postovima, da ih ne citiram sada ovde.
Pravi se ti lud i izvrci ono sto napisem, to je dokazano da radis.
Nikako nemoj da shvatis sta sam napisala u prethodnom postu, jer tvoj mozak to ne moze da registruje, tacnije, on ODBIJA da registruje, jer ne vidis dalje od svog nosa i svojih nekih ubedjenja.
Korisnikov avatar
By barni011
Blady napisao:^Vidi se to po tvojim postovima, da ih ne citiram sada ovde.
Pravi se ti lud i izvrci ono sto napisem, to je dokazano da radis.
Nikako nemoj da shvatis sta sam napisala u prethodnom postu, jer tvoj mozak to ne moze da registruje, tacnije, on ODBIJA da registruje, jer ne vidis dalje od svog nosa i svojih nekih ubedjenja.
Ne moras da me citiras, mesto sto me vredjas napisi jasno u cemu ja to ugrozavam bilo koga i cime vredjam, ne postujem itd.To moze u par recenica, znaci svoj utisak na osnovu koga me vredjas i ne postujes napisi u par recenica.I molim te pisi u svoje ime a ostavi druge da kazu sta misle, jer ovde ima nekoliko hiljada registrovanih ljudi.Ne verujem da bi svi ovde mene na vesala kao ti.
Voleo bi da zavrsimo sa ovim ako ima potrebe da ti se izvinim za nesto i da se ne svodi ovo na neku pisaniju ko na pijaci.
Korisnikov avatar
By Blady
^Napisala sam ti sta mislim, i to vise puta, ma skoro svaki put kada sam ti se obratila.
Shvati kao uvredu, (kada nista drugo nemas da napises) da ti objasnjavam- necu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!