Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
zasto bi drogiranje bilo nesto diskvalificirajuce? :odbij: i ja se drogiram pa opet razmisljam suvislije od tebe. :jezik:

hanse hanse, koji si ti ivica kičmanović!
Korisnikov avatar
By Misfit
drogiram se, Hanse, ali to je beside the point sada!
Popeye napisao:zasto bi drogiranje bilo nesto diskvalificirajuce? :odbij: i ja se drogiram pa opet razmisljam suvislije od tebe. :jezik:

hanse hanse, ti ivico kičmanoviću!
Zato što kad ste high ne vidite stvari kako bi trebalo. A kad ti Oliva kažeš da se drogiraš to više zvuči onako...hm, kao kad bi Paris Hilton upisala književnost. :bljak:

Rekao sam ti već da tebi nema spasa. :sesir:
Popeye napisao:
Hans napisao:[ A kad ti Oliva kažeš da se drogiraš to više zvuči onako...hm, kao kad bi Paris Hilton upisala književnost. :bljak:
o bože, imaš provincijske predrasude prema svemu mogućem. :roll:
fat people can do drugs too. :smug:
Hm, ne?
Možda me nisi najbolje razumeo. Hoće to od hipertenzije.

Vidi...to znači da ti iako se drogiraš to radiš da bi bio in a ne zato što si ti neshvaćena poročna pesnička duša. Jer to nikad nećeš biti. Fuck, pa ti i nemaš dušu! :omg:
Hans napisao: Naravno da je irelevantno. Bitnije je držati sveću onima koji žive od oktobra do oktobra.
Niko ovde ne spominje promenu npr. konkretnog programa i studijskih predmeta jer to nikoga ne zanima. Svi govore o parama. Poštedi me. :hand:
Hanse, kako si se ti tako ćorav dogegao do doktorskih studija? Šta ćeš bolji dokaz od toga da sistem ne funkcioniše.

Šta misliš, gde idu te pare? Na šta? Da li je tebi u redu da plaćaš silne pare za nešto što je bušno, zastarelo i skarabudženo? Zbog čega i protiv čega svih ovih godina protestuju studenti? Da si se makar jednom prošetao ulicom, dovoljno bi ti bilo da baciš pogled na transparente, i oslušneš šta tvoje lenje kolege uzvikuju.
speedygonsales napisao:
Али, са захтевом да се укине рангирање се никако не могу сложити. Зашто да добри студенти не буду награђени већ да се насумичним редоследом уписа одређује ко иде на буџет. Ранг треба да постоји. Прво према просеку а онда и по времену давања испита...

Али, са њиховим захтевом да се свима са просеком преко 8,5 омогући мастер о трошку државе се апсолутно слажем!
Нама висококвалификовани кадар све више треба. У то се мора улагати а људи са просеком преко 8,5 спадају у ранг најбољих и треба их спонзорисати и стимулисати, не само овако већ и стипендирањем и обезбеђивањем радних места.
Zašto da budu nagrađeni?
Da bi ih hipici u pokušaju tipa TheMisfit i Popeye nazivali maminim i tatinim sinovima. Ta frigidna stvorenja mi nikad neće biti jasna.

Zašto jednostavno ne odu u neki manastir... :sigh:
Popeye napisao:
Hans napisao: Da bi ih hipici u pokušaju tipa TheMisfit i Popeye nazivali maminim i tatinim sinovima.
:lol:
o boze, pa ni moja 82-godisnja baka više ne priča o "hipicima". :lol: wake up to the 21st century, maaaan. :spliff:
Кад се нема аргумената, наравно, прибегава се овоме...
Popeye napisao:
Hans napisao: Da bi ih hipici u pokušaju tipa TheMisfit i Popeye nazivali maminim i tatinim sinovima.
:lol:
o boze, pa ni moja 82-godisnja baka više ne priča o "hipicima". :lol: wake up to the 21st century, maaaan. :spliff:
Gde se gasiš, hiPIČE malo? :giggle:

Ma ima on argumente, ali čuva nešto i za Pride, tada zablista za svih 365 dana u godini.
Popeye napisao: uostalom, naslov topica govori o pokusaju paleza zgrade fakulteta i studenata koji su u njemu, od strane neofašista. kako da to kod tebe i hansića izaziva manje zgrazanja od navodno nadrogiranih hipi-studenata? :roll:
Ништа мање... Од тих што су провалили у факултет ми се повраћа...
То је био само мали офтопик пошто се студенти заносе са захтевима!
Marx knew very well that capitalism, by its nature, breeds and fosters social isolation. Such a system, he wrote, “leaves no other nexus between man and man than naked self-interest, than callous ‘cash payment.’” Indeed, capitalism leaves societies mired “in the icy water of egotistical calculation.”

http://www.foreignpolicy.com/story/cms. ... 56&print=1

eto, to je naš dragi hans. :(
Pa vidim ja da ću morati da menjam stil pisanja kako bi on bio prijemčiviji vašem sistemu vrednosti i poimanja stvari.
To ako bi ti Misfite da sprovodiš anarhiju, kupi si livadu pa orgijaj. Bez dugoročnog rešavanja problema nema konačnog kraja problemima ovde. Uostalom, ako si već tako pametan, preduzmi nešto napolju i nemoj me daviti kvazirevolucionarnom retorikom u cilju podizanja borbenog duha kako mi moramo ovo ili ono. Ok? Znam ja jako dobro i šta treba i kako treba i dosad se tako radilo pa evo gde smo.
No, ljudski otpadi ovde uglavnom koriste priliku da ponize i izvredjaju a onda se meni osladi pa vredjam još više.
Popeye napisao:ma misfite, što čovjek više apelira na hansovu ljudskost on ti se više smije u facu. nema tu pomoći, nekad je nešto umrlo u tom mladiću i to je to. :shrug:
Hajde malo na Savu u šetnju, hajde. Dosadila si, frigidna ženturačo!
Korisnikov avatar
By Vel boy
The Misfit napisao:drogiram se, Hanse, ali to je beside the point sada!

ja se ne drogiram niti sam ikada niti cu ali se sasvim slazem s onim shto govore The Misfit i olga_diktator.

u ovakvim temama se tachno vide sve boje pojedinih forumasha poput SnakeCahrmer, blenta (nash novopecheni kapitalista ajmerikanac), Hans.....
Korisnikov avatar
By blenta
blenta uopste nije novopeceni kapitalist
a nije ni amerikanac
samo je u poseti, kao sto je bio i u par drugih zemalja
gde je imao iste stavove iako je sistem drugaciji
Korisnikov avatar
By Vel boy
mirth napisao:SnakeCharmer, upravo zbog toga o cemu ti pricas, NOVAC nikada NE BI SMEO biti taj krug eliminacije... NIKAD
Upravo! :up:

studenata-neznalica, studenata- lenjivaca i zafrkanata, profesora isto takvih, korupcije, gadosti, nepripremljenosti edukativne ustanove tj. fakulteta, univerziteta, koledza, privatne shkole (ovih pogotovo).... potrebama i zahtevima uspeshne edukacije- svega toga ima upravo najvishe tamo gde je NOVAC i business-mindset najvaznije merilo svega umesto ZNANJE i veshtine za dobrobit chovechanstva.

npr. u Americi se konachno, konachno obraca kritichna paznja prema tzv. business-career fast-training privatnim shkolama koje upravo deluju s matricom "znanje i edukacija su roba na konkuretnom trzishtu" i koje ne samo da pljachkaju studente vec i krshe zakone poslovanja, chak krsheci i ovako krupno-kapitalistichki naherene i favorizovane zakone ajmerichkog kapitalizma, a nek'moli zakone ljudske etike, univerzalnog morala i socijalne pravde.

tako da, znate li vi pojedini kapitalistichki-wannabe-ici u formi SnakeCharmer-a, Hansa-a, blente..... da jedan od glavnih zahteva Occupy Wall Street progresivnih demonstracija je- forgive student loans to stimulate economy! :yes:
ne zelim par vas ni da upitam da li vam i to smeta te biste li ste se pridruzili suprotnoj strani udarajuci i tukuci OWS demonstrante k'o shto rade ili bi radili vashi tea-party-jashki istomishljenici iliti prevedeno na srpski bezobraz-dveri-nashi teroristi......
Korisnikov avatar
By blenta
vel boy,
sta si ti studirao?
gde?
koji ti je prosek?
imas neke sertifikate i priznanja?

oprastanje zajmova u svrhu stimulisanja ekonomije? ha!
ne bih nikad tukao demonstrante bez obzira zarad cega demonstriraju
ukoliko nisu opasni i agresivni

zasto pretpostavljas da sam istomisljenik tea partije
zasto vuces paralele izmedju tea party i obraza i dveri

ne tvrdim ja da je kapitalizam apsolutno sjajan, efikasan, fer i super
no da do sada nismo smislili nesto sto funkcionise bolje
evo jedva chekam da se tebi ispovedam i poveravam kako je meni kao izbeglici/imigrantu bilo ovde i kakva sve iskustva sam imao punih 14 godina ovde... tebi koji su dovukao svoju guzicu ovde kao wannabe-turista, u posetu (whatever is that supposed to mean...) pre par godinica najvishe.

bezi, blento, bezi, bogati. samo pokazujesh ovih dana kako si zapravo plitak chovek. :odbij:
Korisnikov avatar
By blenta
ne zanima mi se da mi se ispovedas
no me zanima sa koje pozicije imas misljenja koja imas
i odakle crpis informacije
jer je practice oriented track sve jaci trend, nikako slabiji
i eu skole ga polako prepisuju malo po malo
i da se ne udubljujem dalje jer ne znas o cemu pricas vezano za edukativni sistem
a mislis da ce oprastanje studentskih zajmova stimulisati ekonomiju
pa me zato zanimalo sta citas, sta cujes, vidis i na kojim mestima

u poseti znaci kao visiting scholar
i moja guzica je dovucena sa svim placenim troskovima do zadnjeg dolara, nisam je sam dovukao
@blenta, kao prvo, ti imash negativan pristup temi i onom o chem npr. ja govorim pa nisam glup da ti ja dajem shtogod kazem tebi kao materijala da me izvrnesh i krivo protumachish na tebi svojstven nachin. blento nisi od juche a bogme nisam ni ja. ti si blento jedan nepopravljivi cinik i selektivni sadista u komunikacijama na forumu.

pitash shta chitam, shta chujem i na kojim mestima? pa, sigurno ne na sebichnim ni eksploatatorskim, korporacijskim i izrabljivachkim vec na onim gde se vrednuje ideja socijalne pravde (znam da je to tebi teshko i nevazno gradivo za skontati, why do you bother then....). dakle, da si se s interesovanjem i podrshkom informisao oko OWS znao bi npr. za ovo http://www.forgivestudentloandebt.com/ te sve linkove i njihovo/nashe prisustvo u OWS-u. prochitao bi stotine hiljada + stories o zivotnim iskustvima obichnih americhkih ljudi koji su opljachkani od strane mnogih segmenata ajmerichkog obrazovnog sistema, ljudi chiji je zivot PARALIZOVAN od strane predatorskih shkola u Americi.

samo isechak sa aktivistichkog imejla poslatog meni josh 27.09.11, dakle pre skoro mesec dana:
As the "Occupy Wall Street" movements continue to spread all across the country, one of the most common "demands" we've heard from the protesters has to do with the issue of exorbitant student debt. Although certainly not the only issue that has them fired up, calls for student loan forgiveness are starting to reach a fever pitch and that's largely thanks to you! As of today, over 437,000 people have signed the petition for student loan forgiveness as a means of economic stimulus and we're well on our way to the half-million mark!

As you may have noticed, the mainstream media has been somewhat dismissive of the ever-growing crowds of people from all walks of life, demanding fundamental change to the way we do business here in America. Therefore, it is incumbent upon all of us who are interested in rescuing our futures from the grips of the top 1% to keep the pressure mounting.

That is why, today, I'm writing to ask you to help me in taking our campaign for student loan forgiveness to the next level by asking you to write letters to the editor of your local newspapers.

To join me in this endeavor, please follow these simple instructions:

Click here to send a letter to the editor of your local newspaper

Feel free to use any of the following talking points to help get your message across:
•Student loan debt now exceeds total credit card debt in America to the tune of $946 BILLION, with no signs of it slowing down.
•Student loan debt is on track to exceed $1 TRILLION within the year.
•Burying entire generations of Americans under so much student debt comes with it a great opportunity cost: because of these debts, millions of Americans are putting off starting businesses, getting married, having children and buying homes.
•Because of all of this, the so-called "American Dream" has never been more threatened than it is today.
•The American taxpayers bailed out the financial industry when their house of cards inevitably came tumbling down, it's now well past time that they do right by the American people who've done nothing wrong, but feel punished every day.

Thank you, once again, for all of your help in making this campaign the incredible success it's become in just one short month! I firmly believe that your voices have served as one of the major catalysts behind the Occupy Wall Street movements and, as such, this moment in history belongs to each and every one of us, whether we're physically at the protests or not. Let's keep the pressure mounting and the momentum building!

ali kome i shta ja ovo objashnjavam..... :zid:

btw. i moja guzica je otplatila svaki dolar down to the pennies za moje useljenje ovde. a ja sam bezao iz ratom sjebane BiH, bezao da prezivim a ne k'o turista ni u posetu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!