Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Stripi napisao:ne znam samo kako je Gotovina došao u ovu priču, ali ajde de.
Ja znam nekoliko pedera u Srbiji koji su žešći nacionalisti i podržavaju bilo koga od tih opskurnih likova. I šta sad? Kakve to veze ima sa aktivizmom.
Pederi se ne spajaju na jedan mozak pa da isto razmišljaju, naime, ima nas različitih.
Tvoja ideja o unificiranim pederima (jesu estete, nisu nacionalisti) je malo...ah well, pa možda pomalo i fašistička.
Da parafraziram 'Arsenik i stare cipke': i na vrh, vrh noza malo fasizma.
Secret but omnipresent ingredient...
Korisnikov avatar
By Stripi
Nije tebi dosadno. Samo si naporan.
Za točku jedan sam ti već pojasnio.
Nemoj da moram rabiti termin poput "govnjava motka".
Već sam i uporabom riječi "skučen" bio dovoljno pristojan.
By Hans
Popeye napisao:
Hans napisao:Nisu ni svi Srbi agresori.
Zna se ko su agresori, ko su nacionalisti a ko su oni koji žele čiste račune.
da? :trep:
Da nećeš možda i ti na širenje? :roflmao:
Gosh, Hans idesh u pravcu potrebe da ti sagovornici budu ALBION i mita-mythe (koji je zaposeo, kako videh kad navratih tamo, Gay.hr) umesto Stripija i Popaja. :giggle:

edit: p.s. shto se tiche ideje slanja humanitarne pomoci od strane gejeva Srbije za Srbe u enklavama na Kosovu- to sasvim podrzavam i verujem i ja da bi vishe Srba in general bilo gej-razumevajucih nego shto ih je do sada. svakako, taj gest ne bi trebao da se postavlja kao uslov gejevima samo da bi im/vam/nam se poshtovalo Zakonom predvidjeno pravo miroljubivog, bezbednog javnog okupljanja tj. Prajd, vec da se zna da je to gest gejeva dobre volje, human te edukativni chin neznalicama i diskriminatorima u srpskom drushtvu tj. da se pokaze da su gejevi humani ljudi, ne misle samo iskljuchivo na sebe te da se homomrziocima pobiju "argumenti".
By Hans
:lol:

Popeye, tebi je potreban dečko.

Ili nagrada za životno delo in advance.

Potrebno ti je da se malo socijalizuješ umesto da pejstuješ tuđe izjave i živiš od tuđih citata i toga da neko ne kaže nešto 'homofobično'. Kada si pak pokušao nešto sam da iznedriš, desio se vulgaran pokušaj književnosti.

@Stripi...joj, tebi stvarno nemam šta da kažem. Izvini. :sigh:
Vel boy napisao:
edit: p.s. shto se tiche ideje slanja humanitarne pomoci od strane gejeva Srbije za Srbe u enklavama na Kosovu- to sasvim podrzavam i verujem i ja da bi vishe Srba in general bilo gej-razumevajucih nego shto ih je do sada. svakako, taj gest ne bi trebao da se postavlja kao uslov gejevima samo da bi im/vam/nam se poshtovalo Zakonom predvidjeno pravo miroljubivog, bezbednog javnog okupljanja tj. Prajd, vec da se zna da je to gest gejeva dobre volje, human te edukativni chin neznalicama i diskriminatorima u srpskom drushtvu tj. da se pokaze da su gejevi humani ljudi, ne misle samo iskljuchivo na sebe te da se homomrziocima pobiju "argumenti".
Yeah, right.
Hans napisao: @Stripi...joj, tebi stvarno nemam šta da kažem. Izvini. :sigh:
To nije ništa novo. U biti, bolje bi ti bilo da nisi ništa ni govorio.
Stripi napisao:
Vel boy napisao:
Yeah, right.
it's worth trying :neznam:
zmeu napisao:Nemoj zaboravit da je u Hrvakistanu postojao 2 godine openly neonazi-peder, potpredsjednik nekoć glavne udruge, kojeg je na izborima (na kojima je osvojio 112 glasa), podržao tada "glavni" peder u Hrvata.

:lol:
Dragi Marko Jurčiću evo ti jedna razglednica sa ovogodišnjeg splitskog Pridea od "neonazi-pedera" ;)
I ne zaboravi da ćemo se mi dva jednog dana vidit face to face, a onda ću ti ja objasnit sve ono što ovih 5-6 godina kakaš za mnom ;)

Slika
Oh it is you. I didn't recognize you. You put on some weight. ;)

Vinko Kalinić opet prijeti bombom, kao u slučaju kad je tijelom branio spomen ploču "hrvatskom vojniku" Juri Francetiću.

Nema problema, zna gdje sam.

:crveni:
Popeye napisao:doista slika govori tisucu rijeci :party: a tek dvije :lol:
Popeye napisao:doista slika govori tisucu rijeci :party: a tek dvije :lol:
naravno da slike govore tisuću riječi, zato su i slikane!

uz "jednu sitnicu", samo što uz slike, u reportažama u kojima su objavljene, ide i tekst ispod njih i kontekst, kojeg gle mudraca, uvijek zaboravite :)

a ovo što ti radiš ovdje i na drugim forumima, to isto su radili Smiljko Šagolj i Aleksandar Tijanić, koji su 90-tih pucali od istinoljubivosti i antifašizma na HTV-u i RTS-u, šaljući ljude u srmrt bez i trunke grižnje savjesti :love:

Stvarno, što bi ovaj svijet bez vas "istinoljubaca"???
[quote="zmeu"][/quote]

za 180 %
no nisam ja taj koji ima namjeru a ni potrebu bavit se tvojim moždanim vijugama
slobodno ti misli da sam ja i Bill Clinton, ako te to pali :))

ali nisi odgovorio na ono jednostavno pitanje iz prethodnog posta: gdje i kada?

dakle LAŽEŠ
a tko laže taj i krade, ko krade taj i ubija...

sram te bilo Marko Jurčiću!
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ja moram da napisem koliko mi je preprepreslatka ona jovanka iz organizacionog odbora.
Dellfino napisao:
naravno da slike govore tisuću riječi, zato su i slikane!

uz "jednu sitnicu", samo što uz slike, u reportažama u kojima su objavljene, ide i tekst ispod njih i kontekst, kojeg gle mudraca, uvijek zaboravite :)

a ovo što ti radiš ovdje i na drugim forumima, to isto su radili Smiljko Šagolj i Aleksandar Tijanić, koji su 90-tih pucali od istinoljubivosti i antifašizma na HTV-u i RTS-u, šaljući ljude u srmrt bez i trunke grižnje savjesti :love:

Stvarno, što bi ovaj svijet bez vas "istinoljubaca"???
dirljivo je kako pokusavas prefarbati vlastiti zivot u malo veselije boje od crne. no cinjenica ostaje da si bio dugogodisnji clan pa onda i visoki duznosnik HČSP-a, jedne odvratne neoustaške stranke. to je tako i to se ne moze nikako uljepsati.

ps
bolje je da ne spominjemo konktekst fotki, samo ce ispasti jos gore. ;)
Popeye napisao:
dirljivo je kako pokusavas prefarbati vlastiti zivot u malo veselije boje od crne. no cinjenica ostaje da si bio dugogodisnji clan pa onda i visoki duznosnik HČSP-a, jedne odvratne neoustaške stranke. to je tako i to se ne moze nikako uljepsati.

ps
bolje je da ne spominjemo konktekst fotki, samo ce ispasti jos gore. ;)
s mojim životom i njegovim bojama, Bogu hvala, ti nemaš ama baš ništa i ne pada mi na pamet jednom debilu polagati račune. no red je kad izvadiš jednu fotku iz neke reportaže da i navedeš što piše ispod nje. jer po istoj logici bi mogao izvaditi i ja tvoju fotku s gospođom Anom Lučić i pričat iste nebuloze kao ti.samo nas dvoje pripadamo sasvim drugim svijetovima, i ta činjenica ostaje nepromjenjiva.

Ivo Andrić je potpisao pakt između Jugoslavije i Trećeg Raiha, pa samo luđak može tvrditi da je cijenjeni književnik bio nacista. Otprilike na tom nivou su i tvoji "argumenti".

Dečko dragi, trebaš ti još puno puno kruha pojesti da bi sa mnom mogao razgovarati. A do tad me se samo kloni i ništa više!
HČSP, ljudino! bio si glavni tajnik te neoustaške stranke!

a ovaj spin s reportažama nije baš uvjerljiv. znaš, pravi novinari koji rade reportažu o ustašama, ne moraju s istima da se grle. ;)

ps
ako se forumska javnost pita što je to HČSP, evo njihova sluzbena stranica: http://www.hcsp.hr/

:party:
Popeye napisao:HČSP, ljudino! bio sam glavni tajnik te neoustaške stranke!

a ti si ostao isti nitkov koji si i bio
i šta ćemo sad?

ljudi odrastaju, sanjaju, žive u nekakvom okruženju, neki pokušavaju mijenjati svijet, nekad i pogriješe nešto... HČSP je danas zaista nešto najružnije na političkoj sceni u Hrvatskoj, ali nije uvijek bilo tako, a možda je moglo biti i sasvim drukčije... tko to zna?! Ja se svojih grešaka ne stidim, naprotiv, kroz njih sam naučio gledati svijet u bojama, i razlikovati ljudsko biće od deklaracije, etikete, partijske knjižice, šuplje poze... za razliku od tebe, kod kojeg je ama baš sve šuplje.

HČSP je samo jedna mala naivna epizodica u mom životu, ispred i iza koje ima puno puno lipih stvari. Ali fora je u tome, da sam ja i kad sam bio u najgorem društvu radio najbolje stvari, za razliku od tebe koji se kitiš silnim aktivizmom za ljudska prava, a ni među najgorim fašistima nisam sreo biće s toliko puno najsirovije ljudske zlobe.

Gadiš mi se, razumiš? U HČSP-u ima puno boljih ljudi od tebe! Jer onaj tko ima malo mozga, taj je i malo kriv. Prema jadnom zaostalom čoviku mogu imat samilosti. Ali onaj tko zna što govori i radi, i namjerno čini zlo, e tom nema opravdanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!