Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Elena
Ovo nije tema ni o kakvim vođama, po najmanje mojim jer smatram da ih nemam, osim što sam sama sebi vođa :)

Još manje je moguće porediti nekoga ko se profesionalno bavi politikom i nekoga ko je profesor engleskog jezika i mlati praznu slamu. Taj kog spominješ gore jeste u više navrata imao dugačak jezik zbog čega će verovatno snositi posledice (kolika je njegova krivica zbog toga što je pričao ćemo znati za par meseci) ali je isto tako u milion navrata obrazložio to što misli krajnje argumentovano - ako ti se čita rado ću te uputiti.

Ima nekih stvari u kojima se ja sa njim slažem i zbog kojih podržavam SRS. Ima naravno i toga sa čim se ne slažem ali to nije tema za forum. Nisam dužna da svaki svoj stav usklađujem sa njegovim a nisam mu, Bogu hvala, ni žena ni advokat pa da se ovde bavim njim :)

P.S. Ne, nije mu umro muž ali mu se nešto izdešavalo sa ženom, onom prošlom, što ga je donekle navelo da ponekad pretera. Ali to stvarno nije za forum ;)
Korisnikov avatar
By smaug
Elena napisao:Ovo nije tema ni o kakvim vođama, po najmanje mojim jer smatram da ih nemam, osim što sam sama sebi vođa :)

Još manje je moguće porediti nekoga ko se profesionalno bavi politikom i nekoga ko je profesor engleskog jezika i mlati praznu slamu. Taj kog spominješ gore jeste u više navrata imao dugačak jezik zbog čega će verovatno snositi posledice (kolika je njegova krivica zbog toga što je pričao ćemo znati za par meseci) ali je isto tako u milion navrata obrazložio to što misli krajnje argumentovano - ako ti se čita rado ću te uputiti.

Ima nekih stvari u kojima se ja sa njim slažem i zbog kojih podržavam SRS. Ima naravno i toga sa čim se ne slažem ali to nije tema za forum. Nisam dužna da svaki svoj stav usklađujem sa njegovim a nisam mu, Bogu hvala, ni žena ni advokat pa da se ovde bavim njim :)
:lol:

Evo ti Heralde jednog primerka nacosa i fasiste. Ovo spada u 'nisam ja al mi simpaticno'.
Samo za tebe - trazio si:

Jeste, jeste ovde rec o vodjama. Jer da je tvoj vodja zavrsio u apsani tad kad je srao sto je srao sad niko ne bi smo moralo da moli policiju da ga stiti od ubica dok seta gradom ili se okuplja ( sto je jedno od osnovnih ljudskih prava).
Ali nisi ti ocito duzna ni da mislis sta pises niti da nemas dvostruke arsine.
Rekoh ti da razumem da ti je lova bitnija od svega. Samo onda nema potrebe da nas razuveravas da nije tako.
I nema potrebe da se cudis jednom nasilju a da podrzavas drugo. To se zove demagogija i odvratno je i onda onom ko tako zbori prilicno bazdi iz usta.
E i jos nesto - jedva cekam da se stvari u Srbiji urede ( a hoce, vrlo uskoro)a pa da vas, sve vas, stoku genocidnu fasisticku sve zajedno sa ovo 'profesorkom' onako listom pohapse.
Korisnikov avatar
By Galateja
smaug napisao:
Elena napisao:Ovo nije tema ni o kakvim vođama, po najmanje mojim jer smatram da ih nemam, osim što sam sama sebi vođa :)

E i jos nesto - jedva cekam da se stvari u Srbiji urede ( a hoce, vrlo uskoro)a pa da vas, sve vas, stoku genocidnu fasisticku sve zajedno sa ovo 'profesorkom' onako listom pohapse.
Kapiram ja da se ne slažeš sa Elenom oko politike, ali nije ok da uvrštavaš ženu u stoku genocidnu i fašističku. Nije ti ništa uradila ona kao ona pa da se tako obrušiš na nju. Postoji milion lepših i uljudnijih načina da izraziš neslaganje.
Korisnikov avatar
By smaug
A evo i tebe.
Pa gde da je drugo uvrstim kad jeste stoka genocidna fasisticka. Jeste mi uradila. I ona i njena partija.

No ti to ne mozes znati.
Aj cao.
Korisnikov avatar
By Herald
U pravu je smaug, stoku genocidnu fasisticku kao sto je "profesorka" treba pohapsiti.

I dobar joj je primer individua "nisam ja al mi simpaticno", koje treba
ograniciti, ucutkivati i ignorisati. ;)
Korisnikov avatar
By Herald
Pa mora i na nju kad podrzava stavove genocidne, nacisticke stranke.

Morbidno je na LGBT forumu podrzavati SRS.
Korisnikov avatar
By Srklet
Galateja napisao:
Kapiram ja da se ne slažeš sa Elenom oko politike, ali nije ok da uvrštavaš ženu u stoku genocidnu i fašističku.
pitanje je koja je granica preko koje više nema tolerancije za netolerantne.

primjerice, ako netko jako pristojno objašnjava da je u redu silovati žene, koja je odgovarajuća reakcija na to? ili ako je netko dugogodišnji sljedbenik vojislava šešelja, po čemu ta osoba nije fašist?

ono što je meni u kontekstu ekstremne i fašistoidne balkanske desnice uvijek bilo loodilo jest njihovo sustavno izbjegavanje da se kao takvi i izjasne. susretao sam notorne neoustaše koji su pričali da su konzervativci ili politički centristi. :lol: i bili jako šokirani i povrijeđeni kad bih im rekao da su ustaše. :lol:

sa srpskom radikalnom strankom, doduše, nema takvih problema. ljudi se ponose svojim fašizmom. :party:
Najlakše je nekoga optužiti i uprostiti. Malo je teže razumeti. I pokušati sagledati činjenicu da i iza iza ima iza. Ko zna koja je muka ili okolnost nekoga naterala da bude baš takav kakav je. Pokušavam za svakoga naći opravdanje bez obzira što je taj neko ideološki veoma udaljen od mene ako ne čini zlo i ako ne podržava direktno zlo.

EDIT: Setila sam se filma Šindlerova lista.
Korisnikov avatar
By Blady
Herald napisao:Pa mora i na nju kad podrzava stavove genocidne, nacisticke stranke.

:up:

Smaug :*
By Kragi
Herald napisao:Pa mora i na nju kad podrzava stavove genocidne, nacisticke stranke.

a koji ce ti qrac ovo boldovano? kao da lgbt forum ili bilo koje drugo mesto podrzavanje srs-a cini smislenim(?)
Jos malo pa ce biti zabranjeno :grouphug:
Galateja napisao:Pokušavam za svakoga naći opravdanje bez obzira što je taj neko ideološki veoma udaljen od mene ako ne čini zlo i ako ne podržava direktno zlo.
well, jel vojislav šešelj ikad činio ili direktno podržavao zlo? :D

što se mene tiče, smatram da psihologija u politici goes only so far. odnosno, siguran sam da svatko ima neku svoju specifičnu priču i da su postojali neki trenuci kad čovjek, možda i nesvjesno, skrene prema fašizmu, ali sve to je u konačnici nevažno. jer osoba djeluje, misli i istupa kao fašist. trauma iz djetinjstva to nimalo ne mijenja ili ublažuje.
Popeye napisao:
Galateja napisao:Pokušavam za svakoga naći opravdanje bez obzira što je taj neko ideološki veoma udaljen od mene ako ne čini zlo i ako ne podržava direktno zlo.
well, jel vojislav šešelj ikad činio ili direktno podržavao zlo? :D

što se mene tiče, smatram da psihologija u politici goes only so far. odnosno, siguran sam da svatko ima neku svoju specifičnu priču i da su postojali neki trenuci kad čovjek, možda i nesvjesno, skrene prema fašizmu, ali sve to je u konačnici nevažno. jer osoba djeluje, misli i istupa kao fašist. trauma iz djetinjstva to nimalo ne mijenja ili ublažuje.
Slažem se ja sve sa tobom. Samo mislim da je Elena naša i da ne treba da je šikaniramo. Vidiš da pokušava da se integriše u zajednicu. Samo ona zna zašto ima takve stavove kakve ima. Možda ih promeni, a možda i ne. Važno je da ona nije nikom nanela zla kao individua. Pogledaj naše političare, juče je X u SPO, danas u DS-u prekosutra u LDP-u. Većini su stavovi fluidni i gravitiraju u zavisnosti od trenutnih saznanja. Možda baš Elena sutra istupi u nekoj emisiji o lgbt pravima. Zamisli kakva bi to bila senzacija i flaster na usta homofobima: radikalka lezbejka. :giggle:
pa neka istupi, bas me zanima sto bi rekla. :hmm:

ipak, ne bih tako suzio kategoriju 'nanijeti zlo'. moguće je proći kroz cijeli život da nikog ne ubiješ, ni siluješ, ma ni opsuješ, a da opet naneseš mnogo zla.
By Hans
smaug napisao:A evo i tebe.
Pa gde da je drugo uvrstim kad jeste stoka genocidna fasisticka. Jeste mi uradila. I ona i njena partija.

No ti to ne mozes znati.
Aj cao.
Ti moraš da se lečiš. Ok?

Dakle, moraš da se lečiš.
I tvoje ponašanje ovde je poprilično fašističko jer etiketiraš ljude čim prozbore nešto što tebi ne odgovara.

Zbog takvih žena kao što si ti mi je drago što ću biti s muškarcima ceo život.
Kako si samo frigidna i frustrirana.

Fuck, toliko mi je sve ovo gadno da te zamišljam kako briješ noge sa DDR žiletima. :bljak:
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao:

ah, vjerujem da je tvoja keva ponosna što je odgojila takvog sina. :party:
By Hans
Popeye napisao:
Hans napisao:

ah, vjerujem da je tvoja keva ponosna što je odgojila takvog sina. :party:
Vjerujem da bi trijebalo da ne miješaš svoj nijeos gdje mju nije mijesto.

Da, ma maman ima puno pravo da bude ponosna na mene u svakom smislu.
Lep, zdrav, pametan, dobar, posvećen, vredan, I give a great bj.

Šta ćemo sad?
By Hans
Popeye napisao:
Hans napisao: ma maman

koji skorojević. :wow:
:puzzle:

Ti si takođe jedno frigidno stvorenje koje od parade do parade gura nos gde mu nije mesto i stalno se oseća pozvanim i prozvanim i mora da kaže svoju iako ona često nema poentu već predstavlja iznošenje univerzalnih istina kojih su više ili manje svi svesni. I to me je udavilo. Umorio sam se od tebe.

Please, trebalo bi da organizuješ neke mikroprajdove u svom kraju. Možda i u Bosni.
Tako ćeš se odvojiti od kompjutera i biti malo više na vazduhu.
I nema potrebe da se cudis jednom nasilju a da podrzavas drugo. To se zove demagogija i odvratno je i onda onom ko tako zbori prilicno bazdi iz usta.
:smeh: Не девојко, то се не зове демагогија. То се у најбољем случају може окарактерисати као лицемерство (дволичност). Демагогија је метод обмане путем лагања, замене теза, извртања истине или извођења из контекста.
:smeh: :smeh: :smeh:
Смејем се овом делу - "једва чекам да се ствари у Србији уреде а хоће, врло ускоро".
Неће - чак ни у скорије време!
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao:
Ti si takođe jedno frigidno stvorenje
ok ok, pola beograda je diplomiralo na tebi, stop bragging 4 chrissakes. :drama:
By Hans
Popeye napisao:
Hans napisao:
Ti si takođe jedno frigidno stvorenje
ok ok, pola beograda je diplomiralo na tebi, stop bragging 4 chrissakes. :drama:
Ne, nije.
Ali si ti i dalje monstrum.

I umrećeš kao monstrum, pun zla obavijenog marcipanskim prelivom 'brige' za nekoga i nečija prava.
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao:
I umrećeš kao monstrum, pun zla obavijenog marcipanskim prelivom 'brige' za nekoga i nečija prava.
i can live with that :smug:
Korisnikov avatar
By smaug
Hans napisao:
smaug napisao:A evo i tebe.

No ti to ne mozes znati.
Aj cao.
Ti moraš da se lečiš. Ok?

Dakle, moraš da se lečiš.
I tvoje ponašanje ovde je poprilično fašističko jer etiketiraš ljude čim prozbore nešto što tebi ne odgovara.

Fuck, toliko mi je sve ovo gadno da te zamišljam kako briješ noge sa DDR žiletima. :bljak:
Eee de si Hanse.
Smo se opet nesto malo ljutili...
A ti si homoseksualac iz protesta. 'Sve od derta i sevdaha od tuge i zalosti.' I see.
:kiss:

E, da zaboravila sam da ti kazem, kad se budes autovao javi se da popricamo. Nema veze da l' cemo da se saglasimo ili ne. Do tad zaista ne mogu da te shvatim ozbiljno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Slazem sa svim ovim sto je smaug rekla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!