- 22 Sep 2011, 20:42
Ovo nije tema ni o kakvim vođama, po najmanje mojim jer smatram da ih nemam, osim što sam sama sebi vođa
Još manje je moguće porediti nekoga ko se profesionalno bavi politikom i nekoga ko je profesor engleskog jezika i mlati praznu slamu. Taj kog spominješ gore jeste u više navrata imao dugačak jezik zbog čega će verovatno snositi posledice (kolika je njegova krivica zbog toga što je pričao ćemo znati za par meseci) ali je isto tako u milion navrata obrazložio to što misli krajnje argumentovano - ako ti se čita rado ću te uputiti.
Ima nekih stvari u kojima se ja sa njim slažem i zbog kojih podržavam SRS. Ima naravno i toga sa čim se ne slažem ali to nije tema za forum. Nisam dužna da svaki svoj stav usklađujem sa njegovim a nisam mu, Bogu hvala, ni žena ni advokat pa da se ovde bavim njim![:)](./images/smilies/smile.gif)
P.S. Ne, nije mu umro muž ali mu se nešto izdešavalo sa ženom, onom prošlom, što ga je donekle navelo da ponekad pretera. Ali to stvarno nije za forum![;)](./images/smilies/wink.gif)
![:)](./images/smilies/smile.gif)
Još manje je moguće porediti nekoga ko se profesionalno bavi politikom i nekoga ko je profesor engleskog jezika i mlati praznu slamu. Taj kog spominješ gore jeste u više navrata imao dugačak jezik zbog čega će verovatno snositi posledice (kolika je njegova krivica zbog toga što je pričao ćemo znati za par meseci) ali je isto tako u milion navrata obrazložio to što misli krajnje argumentovano - ako ti se čita rado ću te uputiti.
Ima nekih stvari u kojima se ja sa njim slažem i zbog kojih podržavam SRS. Ima naravno i toga sa čim se ne slažem ali to nije tema za forum. Nisam dužna da svaki svoj stav usklađujem sa njegovim a nisam mu, Bogu hvala, ni žena ni advokat pa da se ovde bavim njim
![:)](./images/smilies/smile.gif)
P.S. Ne, nije mu umro muž ali mu se nešto izdešavalo sa ženom, onom prošlom, što ga je donekle navelo da ponekad pretera. Ali to stvarno nije za forum
![;)](./images/smilies/wink.gif)