Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By lav
ma ja bi se obracunao s njima, nije problem, al treba mi pomoc :D
ja sam napisao i poslao ovaj komentar na B92 najnoviju vest o ovom tj. oglashavanje tzv. nezavisnog policijskog sindikata Srbije

Ovaj Vidojevic i svi policajci koji razmishljaju i govore kao on ili josh i gore i od njega samo pokazuju da su istomishljenici huligana i homomrzilachkih terorista eto tek sa neshto kulturnijim izrazavanjem. Ovo je uzas da su ovoliko drzavni organi u Srbiji tako providno homofobichni.
A Vidojevicu treba odgovoriti da gradjani koji krshe Zakone i prete ili vrshe silu i terorizam protiv odredjene populacije, takvi "gradjani" vishe nisu u kategoriji gradjana vec KRSHILACA Zakona pa su u kriminalnoj kategoriji, stoga nisu uopshte u istoj kategoriji kao pripadnici gej populacije koji samo hoce da se primeni i poshtuje Zakon o slobodi miroljubivog i bezbednog javnog okupljanja. Ali, Vidojeviceva poenta je da "macho-srpski-mushkarchine" policajci jednostavno nece da shtite neke tamo "pedere" te da se slazu s antigejima shto je i pokazao zadiranjem u politichko pitanje odrzavanja parade (po njemu, to treba zabraniti), pa je tu poentu samo ukalupio u neko kvazi-filosofsko brbljanje, eto tek da ne bude nepristojan.... Takodje, @inspektor i komentator, totalno je neistinito da se ne mogu sprechiti nasilja i terorizam. Da se zeli huliganima i siledzijama stati u kraj, pravosudje i policija bi preventivno delovali prema njima. Ali, nekom je cilj da pokaze da Srbija jednostavno nece da primenjuje ovde EU standarde.
@Nada, nijedna druga populacija u Srbiji se ne tretira s ovoliko neposhtenja i prezira koliko vi heteroseksualna vecina tretirate gej populaciju. Nijednu drugu populacijiu se ovoliko ne prisiljava zabranama da se povinuje i pokori huliganima i siledzijama koliko se to radi gej populaciji u Srbiji. I, onda josh se neko usudjuje da laze kako gejevi u Srbiji nisu ugrozeni? Kamo srece da nisu/mo, da nisu/mo cela ova polemika ne bi ni postojala vec bi se pravo javnog okupljanja gejeva poshtovalo bez ikakvih problema i natezanja."

- videcemo da li ce mi objaviti ovaj komentar. nadam se da hoce :) edit: jesu, objavili su :D
Vel boy napisao:ja sam napisao i poslao ovaj komentar na B92 najnoviju vest o ovom tj. oglashavanje tzv. nezavisnog policijskog sindikata Srbije

Ovaj Vidojevic i svi policajci koji razmishljaju i govore kao on ili josh i gore i od njega samo pokazuju da su istomishljenici huligana i homomrzilachkih terorista eto tek sa neshto kulturnijim izrazavanjem. [...]

- videcemo da li ce mi objaviti ovaj komentar. nadam se da hoce
Ako imaju iole poštovanja prema ortografiji srpskog jezika, neće.
:roll: :pucaodsmeha: got some objections, Samurai? pa, u poredjenju s raznim komentarima komentatora, koji kao da se primitivno dovikuju i/ili mrmljaju po birtijama, a koje objavljuju po medijima, moj komentar je josh kao da je napisan od doktora nauka.:yes:
u ovakvim bitnim stvarima gde emocije prshte, biti sitnichava seka persa u pitanju "ortografije" (na koju se btw. serem u forumsko-komentatorskom kontekstu jer se i drugi josh vishe seru pa im objavljuju) je luzerski znak nemoci. :)
Ulix napisao:
Popeye napisao:
ZvezdasBG napisao:Culi da dolaze Krmeljusa i Indira Shakira, pa ko vele sta ce vam obezbedjenje :lol:
bez obzira sto mi je muzika koju doticne rade grozna, ukoliko te pjevacice dodju na prajd, pokazat ce vecu gradjansku svijest i odgovornost nego 95% srbijanske LGBT zajednice i 2/3 politicke scene. dakle, RESPECT.

a podrugljivi smijeh je rezerviran za autohomofobne ormaruse poput tebe, delijo. :lol:
:up:
Ponekad mi se gadiš iako te ne znam. Izvini.
Vel boy napisao:....biti sitnichava seka persa u pitanju "ortografije" (na koju se btw. serem u forumsko-komentatorskom kontekstu jer se i drugi josh vishe seru pa im objavljuju) je luzerski znak nemoci. :)
U tome je i problem. Ti se sereš na ortografiju, Zvezdaš i Hans se seru Popeyeu na glavu, pa se onda i on isere njima u usta, sve to kako s jedne, tako i s druge strane podrži i određen broj drugih korisnika itd.
Iz ovoga se vidi da je netolerantnost glavni problem našeg društva, jer imamo neizdrživ broj netolerantnih pojedinaca i pojedinki, kako heteroseksualnih, tako i biseksualnih i homoseksualnih.
I sa tim bi se trebalo suočiti.
Popeye napisao:
ZvezdasBG napisao:Culi da dolaze Krmeljusa i Indira Shakira, pa ko vele sta ce vam obezbedjenje :lol:
bez obzira sto mi je muzika koju doticne rade grozna, ukoliko te pjevacice dodju na prajd, pokazat ce vecu gradjansku svijest i odgovornost nego 95% srbijanske LGBT zajednice i 2/3 politicke scene. dakle, RESPECT.

a podrugljivi smijeh je rezerviran za autohomofobne ormaruse poput tebe, delijo. :lol:
Grozan si ti.
Grozna je tvoja pojava.
Grozan je taj stav da ako neko ima dečka i živi srećno i ne želi da pravi senzaciju od svoje seksualnosti da je automatski autohomofobna ormaruša. Otkud ti pravo više da klasifikuješ ljude tako, agramerski ološu?
Grozan je pokušaj tvog romana prvenca. Karleušina muzika je Mahler za ono što ti pišeš. Polupismen si da to boli. Štipa za oči.
Grozno je što ovde prosipaš pamet a zapravo nam samo prenosiš sadržaje onoga čime se inače baviš a beskičmenjaci na forumu ti aplaudiraju, nespremni da makar malo promene sebe pa im onda ni Pride neće biti povod da grupišu ljude.

KO STE VI DA IKOGA OD NAS ETIKETIRATE? ODAKLE VAM PRAVO? VIDELI STE TO OD PLEBSA?

Mislio sam da je gay zajednica malo širi pojam. Postoje gay ljudi koji žive svoje živote van ovog foruma i van prokletih socijalnih mreža i van svih kalupa u koje akutelna LGBT postavka hoće da nas ugura.
Pošto se već ugledate na zapad, ugledajte se npr. na Francusku. To ni po kom osnovu nisu isti gejevi i lezbejke, već imaju širinu i pravo odlučivanja. DRŽAVA je dužna da im to pravo garantuje. I TU SE PRIČA ZAVRŠAVA!

Nemaš ti Popaje pravo da ikoga ovde grupišeš, je l' ti jasno?

KO ŽELI MOŽE DA ŠETA, JA OSTAJEM GAY IAKO NE ŠETAM! U REDU?
*deni* napisao: U tome je i problem. Ti se sereš na ortografiju, Zvezdaš i Hans se seru Popeyeu na glavu, pa se onda i on isere njima u usta, sve to kako s jedne, tako i s druge strane podrži i određen broj drugih korisnika itd.
Popeye se srao mnogima na glavu i na drugim forumima pa je neretko bivao opominjan i banovan ali ga ovde puštate jer bolje poznajete diskografiju Nade Topčagić od bilo čega drugog da biste mogli da mu se na bilo koji način suprotstavite.

Čovek je manipulator i provokator. I to je to.
*deni* napisao:
Vel boy napisao:....biti sitnichava seka persa u pitanju "ortografije" (na koju se btw. serem u forumsko-komentatorskom kontekstu jer se i drugi josh vishe seru pa im objavljuju) je luzerski znak nemoci. :)
U tome je i problem. Ti se sereš na ortografiju, Zvezdaš i Hans se seru Popeyeu na glavu, pa se onda i on isere njima u usta, sve to kako s jedne, tako i s druge strane podrži i određen broj drugih korisnika itd.
Iz ovoga se vidi da je netolerantnost glavni problem našeg društva, jer imamo neizdrživ broj netolerantnih pojedinaca i pojedinki, kako heteroseksualnih, tako i biseksualnih i homoseksualnih.
I sa tim bi se trebalo suočiti.
ako ti ne umesh da vidish razliku u mom gestu sranja na bezumesno potenciranje neke "ortografije" u kontekstu lezernog forumsko-komentatorskog pisanja, na jednoj strani te sranja na ljudsko dostojanstvo jedne zivuce ljudske osobe, na drugoj strani...., onda mi tj. ti i ja nemamo shta dalje da prichamo. :bye:
ZvezdasBG napisao:Ko se tebi obracao purgeru?
Daleko je on od purgera.

Kao i Jergović, rodiš se u Sarajevu a onda iz Zagreba sereš o krivici naroda Jugoslavije za rat. Pa tako spomeneš i 'blatnjavi srpski opanak' et cetera, et cetera...

"Ustaštvo je konstitutivni, istina krajnje negativni i sotonski, element našeg nacionalnog identiteta, kojeg ne možemo prekrižiti, ni poništiti, jer onaj tko to poništi, taj više nije Hrvat. Ne može se Nijemcem biti po Goetheu i Fassbinderu, a ne biti, još više od toga, po Adolfu Hitleru."

Sa Wikipedije.
Hans napisao: Grozan je taj stav da ako neko ima dečka i živi srećno i ne želi da pravi senzaciju od svoje seksualnosti da je automatski autohomofobna ormaruša.
kakva senzacija, pobogu? :roll: ti nikako da uvidis da je samo (auto)homofobima senzacija (i provokacija) biti out.
ormar je nasilje drustva koje nam se namece rodjenjem, na nama je da ga se oslobodimo.
Mislio sam da je gay zajednica malo širi pojam. Postoje gay ljudi koji žive svoje živote van ovog foruma i van prokletih socijalnih mreža i van svih kalupa u koje akutelna LGBT postavka hoće da nas ugura.
prvo, gej zajednica je nesto sto se gradi, a ne nesto sto po defoltu postoji.
drugo, ocito ti nije jasno da ti gej ljudi koje spominjes zive po kalupima heteronormativne vecine, koja homoseksualcima dozvoljava egzistenciju unutar cetiri zida. dakle, zavaravanje je misliti da su oni "izvan svih kalupa"; oni su zapravo u standardnom homofobnom kalupu - u ormaru.
trece, u pravu si u jednom, a to jest da postoji identitetska ideologija na koju se mnogi aktivisti pozivaju, koja ukljucuje coming out i prajd. no, to nije jedina ideologija, plus su vec odavno definirane i opisane njene mane. ali to ne znaci da nije donijela zeljene rezultate i da ju treba odbaciti.
cetvrto, bio bi mnogo uvjerljiviji u svojem pravednickom bijesu da se jednako tako suprotstavljas homofobima, no sve mi se cini da sutis kao zaliven i glumis heteroseksualca. to je licemjerje i kukavicluk, nista drugo.

Pošto se već ugledate na zapad, ugledajte se npr. na Francusku. To ni po kom osnovu nisu isti gejevi i lezbejke, već imaju širinu i pravo odlučivanja.
ma šta ti znaš o položaju LGBT osoba u francuskoj? :lol: mozda si procitao neku knjigu na tu temu? :trep: (ja ekšli jesam :smug: )

tvoju homoseksualnost nitko ne dovodi u pitanje. nije problem sto si ti gej, nego sto se toga stidis. ;)
Hans napisao:
Popeye se srao mnogima na glavu i na drugim forumima pa je neretko bivao opominjan i banovan
u jos jednom dvoboju izmedju cinjenica i hansa - hans je porazen. :lol:
pa bio sam nekoliko puta baniran na ovom forumu. ali to se ne bi uklopilo u izmisljotinu koju zelis prosiriti. :drama:
Hans napisao:
ZvezdasBG napisao:Ko se tebi obracao purgeru?
Daleko je on od purgera.

Kao i Jergović, rodiš se u Sarajevu a onda iz Zagreba sereš o krivici naroda Jugoslavije za rat. Pa tako spomeneš i 'blatnjavi srpski opanak' et cetera, et cetera...
ovo o opanku je mesićev citat, ili? :nesiguran:

enivej, što fali roditi se u sarajevu, pa tamo se rodio i tvoj trenutki predsjednik. i vojislav šešelj, čini mi se. i emir kusturica.
što bi srbija da njih nije bilo? :giggle:
Popeye napisao: oni su zapravo u standardnom homofobnom kalupu - u ormaru.
Ne lupetaj. To se tamo tako i ne gleda, već je to tvoja opsesija. I opsesivno-kompulsivni poremećaj.
no sve mi se cini da sutis kao zaliven i glumis heteroseksualca. to je licemjerje i kukavicluk, nista drugo.
Poznajemo se lično? Ne. Dakle, samo ti se čini.
tvoju homoseksualnost nitko ne dovodi u pitanje. nije problem sto si ti gej, nego sto se toga stidis. ;)
Ovo je ipak pobednička misao ove nedelje! :love:
Popeye napisao: ovo o opanku je mesićev citat, ili? :nesiguran:

enivej, što fali roditi se u sarajevu, pa tamo se rodio i tvoj trenutki predsjednik. i vojislav šešelj, čini mi se. i emir kusturica.
što bi srbija da njih nije bilo? :giggle:
To sa opankom je iz romana 'Ruta Tannenbaum'. Jergović

Ti stavljaš Šešelja i Kusturicu u isti koš sa Tadićem, pritom zaboravljajući činjenicu da ljude ne determiniše gde su rođeni, već šta su radili posle rođenja.
I Andrić je rođen u Travniku, pa?
Hans napisao:
*deni* napisao: U tome je i problem. Ti se sereš na ortografiju, Zvezdaš i Hans se seru Popeyeu na glavu, pa se onda i on isere njima u usta, sve to kako s jedne, tako i s druge strane podrži i određen broj drugih korisnika itd.
Popeye se srao mnogima na glavu i na drugim forumima pa je neretko bivao opominjan i banovan ali ga ovde puštate jer bolje poznajete diskografiju Nade Topčagić od bilo čega drugog da biste mogli da mu se na bilo koji način suprotstavite.

Čovek je manipulator i provokator. I to je to.
Pa bolje mi je da na Forumu kompletiram diskografiju Nade Topčagić, nego da čitam beskrajne reciklaže istog, prežvakanog, ali večitog sukoba između '' ormaruša '' i '' outovanih '' pedera, koji se svodi na uvrede i diskreditacije, a što je najgore, beznadežan je u pogledu mogućnosti da se ikada završi na jedan konstruktivan način. Zato je i besmislen i svodi se na obično mlaćenje prazne slame, koje ne može biti više ni zabavno, kad se ovoliko ponavlja, koliko se ponavlja između tebe i Popeya.
Sve bi to imalo smisla kada biste stavove nastavili da suprotstavljate van ovog virtuelnog mesta, to bi možda donelo neki napredak i rezultat, ali puniti samo ovaj Forum istim i istim raspravama - potpuno je neproduktivno. Ne znam samo kako i vama nije dosadilo.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
IriS napisao:
mirth napisao:Pravda za policajce! :up:

Stvarno se ne sme dozvoliti da budu glineni golubovi. Koliko ih je samo bilo povredjeno prosle godine? Vs. koliko pohapsenih huligana? Koliko vidim ovde, nigde oni nisu zagundjali ni na pedere ni na huligane, vec na onog ko im reze platu i odredjuje ovlascenja. I naravno da treba da pritiskaju vladu i bore se za svoju poziciju u svemu tome, jer je stvarno jezivo sta su im prosle godine uradili.
slažem se sa mirthom.
Hans napisao:
To sa opankom je iz romana 'Ruta Tannenbaum'. Jergović
ah, nisam čitao. jergović je grozan, bljutav i patetičan pisac. :shrug:
Ti stavljaš Šešelja i Kusturicu u isti koš sa Tadićem, pritom zaboravljajući činjenicu da ljude ne determiniše gde su rođeni, već šta su radili posle rođenja.
pa ti si taj koji je spomenuo jergovicevo mjesto rodjenja kao nekakvu odrednicu. :drama: mozes li barem pet minuta izdrzati da si ne skocis u usta? :maji:
Popeye napisao: pa ti si taj koji je spomenuo jergovicevo mjesto rodjenja kao nekakvu odrednicu. :drama: mozes li barem pet minuta izdrzati da si ne skocis u usta? :maji:
Hahahahah, opet manipulacija.
Ali ovaj put ti neću ništa reći. Nisi dobar. Ne znam šta ćeš kad Deda Mraz bude dolazio.

Ne valja ti to.
Popeye napisao:kakva senzacija, pobogu? :roll: ti nikako da uvidis da je samo (auto)homofobima senzacija (i provokacija) biti out.
ormar je nasilje drustva koje nam se namece rodjenjem, na nama je da ga se oslobodimo.

prvo, gej zajednica je nesto sto se gradi, a ne nesto sto po defoltu postoji.
drugo, ocito ti nije jasno da ti gej ljudi koje spominjes zive po kalupima heteronormativne vecine, koja homoseksualcima dozvoljava egzistenciju unutar cetiri zida. dakle, zavaravanje je misliti da su oni "izvan svih kalupa"; oni su zapravo u standardnom homofobnom kalupu - u ormaru.
trece, u pravu si u jednom, a to jest da postoji identitetska ideologija na koju se mnogi aktivisti pozivaju, koja ukljucuje coming out i prajd. no, to nije jedina ideologija, plus su vec odavno definirane i opisane njene mane. ali to ne znaci da nije donijela zeljene rezultate i da ju treba odbaciti.
cetvrto, bio bi mnogo uvjerljiviji u svojem pravednickom bijesu da se jednako tako suprotstavljas homofobima, no sve mi se cini da sutis kao zaliven i glumis heteroseksualca. to je licemjerje i kukavicluk, nista drugo.
sorry Hans, ali Popaj je sasvim u pravu ovde.
Hans napisao:To se tamo tako i ne gleda, već je to tvoja opsesija. I opsesivno-kompulsivni poremećaj.
tamo? ti jos o francuskoj? :lol:
no sve mi se cini da sutis kao zaliven i glumis heteroseksualca. to je licemjerje i kukavicluk, nista drugo.
Poznajemo se lično? Ne. Dakle, samo ti se čini.
pardon, moguce je da si i gej klaun za heteroseksualce, nesto poput bokija 13. koji, by the way, ima iste stavove kao ti u vezi prajda i gej identiteta. :jezik:
Popeye napisao: pardon, moguce je da si i gej klaun za heteroseksualce, nesto poput bokija 13. koji, by the way, ima iste stavove kao ti u vezi prajda i gej identiteta. :jezik:
:roflmao:

Da, ja ga šminkam za nastupe pa mu pričam o Vajldu ali bezuspešno.

:roflmao: Go 2 bed.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!