- 31 Avg 2011, 15:16
Culi da dolaze Krmeljusa i Indira Shakira, pa ko vele sta ce vam obezbedjenje 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
ZvezdasBG napisao:Ko se tebi obracao purgeru? Vidim da fanaticno pratis sve sto se desava u Srbiji. Ako i treba. Fora je sto nas apsolutno ne zanima sta se desava kod vas. Aj pali sad.boze koji komplex
Vel boy napisao:ja sam napisao i poslao ovaj komentar na B92 najnoviju vest o ovom tj. oglashavanje tzv. nezavisnog policijskog sindikata SrbijeAko imaju iole poštovanja prema ortografiji srpskog jezika, neće.
Ovaj Vidojevic i svi policajci koji razmishljaju i govore kao on ili josh i gore i od njega samo pokazuju da su istomishljenici huligana i homomrzilachkih terorista eto tek sa neshto kulturnijim izrazavanjem. [...]
- videcemo da li ce mi objaviti ovaj komentar. nadam se da hoce
Ulix napisao:Ponekad mi se gadiš iako te ne znam. Izvini.Popeye napisao:ZvezdasBG napisao:Culi da dolaze Krmeljusa i Indira Shakira, pa ko vele sta ce vam obezbedjenjebez obzira sto mi je muzika koju doticne rade grozna, ukoliko te pjevacice dodju na prajd, pokazat ce vecu gradjansku svijest i odgovornost nego 95% srbijanske LGBT zajednice i 2/3 politicke scene. dakle, RESPECT.
a podrugljivi smijeh je rezerviran za autohomofobne ormaruse poput tebe, delijo.
Vel boy napisao:....biti sitnichava seka persa u pitanju "ortografije" (na koju se btw. serem u forumsko-komentatorskom kontekstu jer se i drugi josh vishe seru pa im objavljuju) je luzerski znak nemoci.U tome je i problem. Ti se sereš na ortografiju, Zvezdaš i Hans se seru Popeyeu na glavu, pa se onda i on isere njima u usta, sve to kako s jedne, tako i s druge strane podrži i određen broj drugih korisnika itd.
Popeye napisao:Grozan si ti.ZvezdasBG napisao:Culi da dolaze Krmeljusa i Indira Shakira, pa ko vele sta ce vam obezbedjenjebez obzira sto mi je muzika koju doticne rade grozna, ukoliko te pjevacice dodju na prajd, pokazat ce vecu gradjansku svijest i odgovornost nego 95% srbijanske LGBT zajednice i 2/3 politicke scene. dakle, RESPECT.
a podrugljivi smijeh je rezerviran za autohomofobne ormaruse poput tebe, delijo.
*deni* napisao: U tome je i problem. Ti se sereš na ortografiju, Zvezdaš i Hans se seru Popeyeu na glavu, pa se onda i on isere njima u usta, sve to kako s jedne, tako i s druge strane podrži i određen broj drugih korisnika itd.Popeye se srao mnogima na glavu i na drugim forumima pa je neretko bivao opominjan i banovan ali ga ovde puštate jer bolje poznajete diskografiju Nade Topčagić od bilo čega drugog da biste mogli da mu se na bilo koji način suprotstavite.
*deni* napisao:ako ti ne umesh da vidish razliku u mom gestu sranja na bezumesno potenciranje neke "ortografije" u kontekstu lezernog forumsko-komentatorskog pisanja, na jednoj strani te sranja na ljudsko dostojanstvo jedne zivuce ljudske osobe, na drugoj strani...., onda mi tj. ti i ja nemamo shta dalje da prichamo.Vel boy napisao:....biti sitnichava seka persa u pitanju "ortografije" (na koju se btw. serem u forumsko-komentatorskom kontekstu jer se i drugi josh vishe seru pa im objavljuju) je luzerski znak nemoci.U tome je i problem. Ti se sereš na ortografiju, Zvezdaš i Hans se seru Popeyeu na glavu, pa se onda i on isere njima u usta, sve to kako s jedne, tako i s druge strane podrži i određen broj drugih korisnika itd.
Iz ovoga se vidi da je netolerantnost glavni problem našeg društva, jer imamo neizdrživ broj netolerantnih pojedinaca i pojedinki, kako heteroseksualnih, tako i biseksualnih i homoseksualnih.
I sa tim bi se trebalo suočiti.
ZvezdasBG napisao:Ko se tebi obracao purgeru?Daleko je on od purgera.
Hans napisao: Grozan je taj stav da ako neko ima dečka i živi srećno i ne želi da pravi senzaciju od svoje seksualnosti da je automatski autohomofobna ormaruša.kakva senzacija, pobogu?
Mislio sam da je gay zajednica malo širi pojam. Postoje gay ljudi koji žive svoje živote van ovog foruma i van prokletih socijalnih mreža i van svih kalupa u koje akutelna LGBT postavka hoće da nas ugura.prvo, gej zajednica je nesto sto se gradi, a ne nesto sto po defoltu postoji.
Pošto se već ugledate na zapad, ugledajte se npr. na Francusku. To ni po kom osnovu nisu isti gejevi i lezbejke, već imaju širinu i pravo odlučivanja.ma šta ti znaš o položaju LGBT osoba u francuskoj?
tvoju homoseksualnost nitko ne dovodi u pitanje. nije problem sto si ti gej, nego sto se toga stidis.
KO ŽELI MOŽE DA ŠETA, JA OSTAJEM GAY IAKO NE ŠETAM! U REDU?
Hans napisao:u jos jednom dvoboju izmedju cinjenica i hansa - hans je porazen.
Popeye se srao mnogima na glavu i na drugim forumima pa je neretko bivao opominjan i banovan
Hans napisao:ovo o opanku je mesićev citat, ili?ZvezdasBG napisao:Ko se tebi obracao purgeru?Daleko je on od purgera.
Kao i Jergović, rodiš se u Sarajevu a onda iz Zagreba sereš o krivici naroda Jugoslavije za rat. Pa tako spomeneš i 'blatnjavi srpski opanak' et cetera, et cetera...
Popeye napisao: oni su zapravo u standardnom homofobnom kalupu - u ormaru.Ne lupetaj. To se tamo tako i ne gleda, već je to tvoja opsesija. I opsesivno-kompulsivni poremećaj.
no sve mi se cini da sutis kao zaliven i glumis heteroseksualca. to je licemjerje i kukavicluk, nista drugo.Poznajemo se lično? Ne. Dakle, samo ti se čini.
KO ŽELI MOŽE DA ŠETA, JA OSTAJEM GAY IAKO NE ŠETAM! U REDU?
tvoju homoseksualnost nitko ne dovodi u pitanje. nije problem sto si ti gej, nego sto se toga stidis.Ovo je ipak pobednička misao ove nedelje!
Popeye napisao: ovo o opanku je mesićev citat, ili?To sa opankom je iz romana 'Ruta Tannenbaum'. Jergović
enivej, što fali roditi se u sarajevu, pa tamo se rodio i tvoj trenutki predsjednik. i vojislav šešelj, čini mi se. i emir kusturica.
što bi srbija da njih nije bilo?
Hans napisao:Pa bolje mi je da na Forumu kompletiram diskografiju Nade Topčagić, nego da čitam beskrajne reciklaže istog, prežvakanog, ali večitog sukoba između '' ormaruša '' i '' outovanih '' pedera, koji se svodi na uvrede i diskreditacije, a što je najgore, beznadežan je u pogledu mogućnosti da se ikada završi na jedan konstruktivan način. Zato je i besmislen i svodi se na obično mlaćenje prazne slame, koje ne može biti više ni zabavno, kad se ovoliko ponavlja, koliko se ponavlja između tebe i Popeya.*deni* napisao: U tome je i problem. Ti se sereš na ortografiju, Zvezdaš i Hans se seru Popeyeu na glavu, pa se onda i on isere njima u usta, sve to kako s jedne, tako i s druge strane podrži i određen broj drugih korisnika itd.Popeye se srao mnogima na glavu i na drugim forumima pa je neretko bivao opominjan i banovan ali ga ovde puštate jer bolje poznajete diskografiju Nade Topčagić od bilo čega drugog da biste mogli da mu se na bilo koji način suprotstavite.
Čovek je manipulator i provokator. I to je to.
IriS napisao:mirth napisao:Pravda za policajce!slažem se sa mirthom.
Stvarno se ne sme dozvoliti da budu glineni golubovi. Koliko ih je samo bilo povredjeno prosle godine? Vs. koliko pohapsenih huligana? Koliko vidim ovde, nigde oni nisu zagundjali ni na pedere ni na huligane, vec na onog ko im reze platu i odredjuje ovlascenja. I naravno da treba da pritiskaju vladu i bore se za svoju poziciju u svemu tome, jer je stvarno jezivo sta su im prosle godine uradili.
Hans napisao:ah, nisam čitao. jergović je grozan, bljutav i patetičan pisac.
To sa opankom je iz romana 'Ruta Tannenbaum'. Jergović
Ti stavljaš Šešelja i Kusturicu u isti koš sa Tadićem, pritom zaboravljajući činjenicu da ljude ne determiniše gde su rođeni, već šta su radili posle rođenja.pa ti si taj koji je spomenuo jergovicevo mjesto rodjenja kao nekakvu odrednicu.
Popeye napisao: pa ti si taj koji je spomenuo jergovicevo mjesto rodjenja kao nekakvu odrednicu.Hahahahah, opet manipulacija.mozes li barem pet minuta izdrzati da si ne skocis u usta?
Popeye napisao:kakva senzacija, pobogu?ti nikako da uvidis da je samo (auto)homofobima senzacija (i provokacija) biti out.
ormar je nasilje drustva koje nam se namece rodjenjem, na nama je da ga se oslobodimo.
prvo, gej zajednica je nesto sto se gradi, a ne nesto sto po defoltu postoji.
drugo, ocito ti nije jasno da ti gej ljudi koje spominjes zive po kalupima heteronormativne vecine, koja homoseksualcima dozvoljava egzistenciju unutar cetiri zida. dakle, zavaravanje je misliti da su oni "izvan svih kalupa"; oni su zapravo u standardnom homofobnom kalupu - u ormaru.
trece, u pravu si u jednom, a to jest da postoji identitetska ideologija na koju se mnogi aktivisti pozivaju, koja ukljucuje coming out i prajd. no, to nije jedina ideologija, plus su vec odavno definirane i opisane njene mane. ali to ne znaci da nije donijela zeljene rezultate i da ju treba odbaciti.
cetvrto, bio bi mnogo uvjerljiviji u svojem pravednickom bijesu da se jednako tako suprotstavljas homofobima, no sve mi se cini da sutis kao zaliven i glumis heteroseksualca. to je licemjerje i kukavicluk, nista drugo.
Hans napisao:To se tamo tako i ne gleda, već je to tvoja opsesija. I opsesivno-kompulsivni poremećaj.tamo? ti jos o francuskoj?
pardon, moguce je da si i gej klaun za heteroseksualce, nesto poput bokija 13. koji, by the way, ima iste stavove kao ti u vezi prajda i gej identiteta.no sve mi se cini da sutis kao zaliven i glumis heteroseksualca. to je licemjerje i kukavicluk, nista drugo.Poznajemo se lično? Ne. Dakle, samo ti se čini.
Vel boy napisao:Za to se školovao. Pustićemo ga da bude u pravu.
![]()
sorry Hans, ali Popaj je sasvim u pravu ovde.
Popeye napisao: pardon, moguce je da si i gej klaun za heteroseksualce, nesto poput bokija 13. koji, by the way, ima iste stavove kao ti u vezi prajda i gej identiteta.
Popeye napisao:I fart in your general direction.Ovo tek sad vidim i super mi je.
Hans napisao:ma imate samo isti mentalitet mečke koja igra na heteroseksualnom lancu, that's all.
Da, ja ga šminkam za nastupe pa mu pričam o Vajldu ali bezuspešno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!