Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Samo Hrvat može da kaže da Kandića predstavlja svetlu stranu Srbije :P
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ko god hoće, sve dok nije Srbin, jer je u protivnom - otužno.
Korisnikov avatar
By smaug
A da pardon zaboravila sam Srbi su na high moral ground sa koje prosipaju sitna govanca po nama nizim vrstama.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dakle samo Hrvati + smaug mogu reći da je [size=-3]k[/size]andićka svetla strana Srbije.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Kiborg

Dakle samo Hrvati + smaug mogu reći da je [size=-3]k[/size]andićka svetla strana Srbije.
Ako Wilhelmine,ume ona sama.
A jesu li Srpkinje koje misle da je Natasa Kandic svetla strana Srbije takodje pseudoSrbi ili su samo Srpkinje (obzirom da je to tebi vec niza i neprava vrsta)?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by smaug
Evo jos neko. I to Srpkinja. Misim kad se prebrojavamo, da se zapljunemo.
@Nikodim-kakve veze ima pescanik sa ovim? Ja nemam pojma.
Sram te bilo! Kuš podržavat Natašu Kandić? Kako te nije sramota?

I znaš šta je još otužnije? Što se ja sa ovakvim poput tebe raspravljam na FB stranici Jutarnjeg lista koji pokušavaju da me "optuže" da sam Srbin, da sam zapravo srpski otpadak usvojen od strane hrvatskih roditelja koji nisu uspjeli da mi usade "hrvatstvo" pa pričam kao "četnik" i tako slične stvari. Otužno je što imamo takve proizvode kojima je rok izašao tokom devedesetih.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Stripi
Evo jos neko. I to Srpkinja. Misim kad se prebrojavamo, da se zapljunemo.
@Nikodim-kakve veze ima pescanik sa ovim? Ja nemam pojma.
Sram te bilo! Kuš podržavat Natašu Kandić? Kako te nije sramota?
Za tako apstraktan koncept sramote čuli ste verovatno samo na TVu, i to ne od Nataše Kandić sigurno :P

I znaš šta je još otužnije? Što se ja sa ovakvim poput tebe raspravljam na FB stranici Jutarnjeg lista koji pokušavaju da me "optuže" da sam Srbin, da sam zapravo srpski otpadak usvojen od strane hrvatskih roditelja koji nisu uspjeli da mi usade "hrvatstvo" pa pričam kao "četnik" i tako slične stvari. Otužno je što imamo takve proizvode kojima je rok izašao tokom devedesetih.

Ne mogu te ustaše nikad biti poput mene i meni sličnih, nemoj mnogo da se uzbuđuješ, ti tvoji tamo su mnogo krvoločniji, ipak su istrebili celu jednu srpsku krajinu. A batali te fore "proizvodi devedesetih", kao da su se samo tad sukobljavali narodi na ovom nesrećnom Balkanu. To niti je počelo devedesetih, niti se završilo tad, traje i dan danas i trajaće dokle god postoje huškači kao što je Kandićka koji idu po televizijama i seru i pale vatru u ime nekog "pomirenja" i "otrežnjenja".
Korisnikov avatar
By smaug

Ne mogu te ustaše nikad biti poput mene i meni sličnih, nemoj mnogo da se uzbuđuješ, ti tvoji tamo su mnogo krvoločniji, ipak su istrebili celu jednu srpsku krajinu. A batali te fore "proizvodi devedesetih", kao da su se samo tad sukobljavali narodi na ovom nesrećnom Balkanu. To niti je počelo devedesetih, niti se završilo tad, traje i dan danas i trajaće dokle god postoje huškači kao što je Kandićka koji idu po televizijama i seru i pale vatru u ime nekog "pomirenja" i "otrežnjenja".
Za razliku od vas punikrvnih miroljubivih, visokomoralnih Srba koji nikad nikog i nista pipnuli niste osim u samoodbrani, naravno. 'Tudje necemo, svoje ne damo' -of course...
Naravno da je to o cemu pricamo pocelo devedesetih. Naravno da jeste. I naravno da se zavrsilo. A tebi, sto reko Stripi, jeste istekao rok trajanja devedesetih pa ti sad ne ostaje nista drugo nego da, kad mi tako povremeno otvorimo frizider, malo zasmrdis.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hahahahahaha, samo se ti zavaravaj, dovoljno je da se setimo NDH, to baš i nije bilo devedesetih. Kao što ni tzv. "kosmopoliti" i "nacionalno osvešćeni" nisu neki moderni izum trećeg milenijuma kako se nadate. I vi ste relikvija koja prati nas "punokrvne..." il' kako si već sve to nazvala kroz istoriju.

A ti frižider ponekad operi, pa će manje da ti smrducka kad otvoriš :cif:
Korisnikov avatar
By smaug

Hahahahahaha, samo se ti zavaravaj, dovoljno je da se setimo NDH, to baš i nije bilo devedesetih. Kao što ni tzv. "kosmopoliti" i "nacionalno osvešćeni" nisu neki moderni izum trećeg milenijuma kako se nadate. I vi ste relikvija koja prati nas "punokrvne..." il' kako si već sve to nazvala kroz istoriju.

A ti frižider ponekad operi, pa će manje da ti smrducka kad otvoriš :cif:
Aaaa, NDH, a zasto ne ides u dalju proslost? Da tek znas sta su Iliri radili Slovenima....Bolje da ti ne pricam...'Oces da se potreses...

Pa ja i kazem da evo cistimo fridz.. Ce da dodjemo i do sitnih smradova..Nemo si nestrpljiv i nista nemoj sebe da sekiras..Eno sad je krupniji smrad isporucen, pa ce onda sledeci...Praznimo fridz, praznimo. No frks...
Uzgred cif je takodje daleka proslost...I skroz je aut.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Cif uopšte nije aut. Da si njega uzela, možda bi i pre uspela da opereš tu štroku koja ti se gomila u frižideru. Mada, ne mora cif, može i nešto slabije, ali onda bi u pauzi između pamfleta nataše kandić, morala malo da maješ po kući, umesto što čitaš saopštenja borke pavićević. Lepo je to, ali čistoća je pola zdravlja, a antisrpska propaganda, bez obzira na to koliko ti se sviđa i koliko svršavaš na istu, nije dovoljna da se prljave čarape operu same :wink:

A samim tim da može i dalje da se ide u prošlost i da ti to (kao bajagi) znaš, samo pokazuje tvoju ostarašćenost i zaslepljenost kad neke stvari možeš isključivo da zalepiš za devedesete.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kao što rekoh, fašizam zaista nema naciju. I nemoj se omalovažavati Kiborže, nisi ti na ništa manjem stupnju ustašoidnosti nego što su ovi krebili ovdje.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Cvrc, ti to reko /ovo za fašizam/? Naravno da nema. Ali je u II sv. ratu mogla ipak da se napravi neka mapa fašista.
A drugu rečenicu baš i nisam razumeo, sem tog dela da se ne omalovažavam. To nikad ne radim, pokušavaju doduše neki drugi, misle da im dobro ide, ali... na kraju ipak spadnu na prizemna vređanja, a onda odu pa moderiraju.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma jok, samo poneki kandićkin pulen naleti, pa se iznervira
Korisnikov avatar
By Stripi
Da, točno se vidi kako Kadnićkini "puleni" ovdje pokzauju nervozu. Ti puleni od nervoze, kad god im se nešto ne sviđa, razbiju pola Beograda. To su oni puleni poznati od nazivom "naša deca".
Korisnikov avatar
By Kiborg
Koliko ja znam, ta "naša deca" nisu kandićkini puleni, već mali nacoši i dokoni deblil, a ukoliko pak jesu kandićkini puleni, kako tvoja izjava implicira, u tom slučaju samo dokazuješ moju tvrdnju da je dotična jedno ZLO.
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa zar nije? Zar nije ona ta koja predstavlja bandu tih razbijača? Ili su njihovi ideolozi likovi poput Ljiljane Bulatović, Dobrice Ćosića i Koste Čavoškog?
Korisnikov avatar
By Kiborg
:lol:
Ja sad kao treba da nasednem na to?

Not today.

Što ne znači da neću i dalje da motrim na tvoje nacionalističke ispade :wink:
Korisnikov avatar
By smaug

Cif uopšte nije aut. Da si njega uzela, možda bi i pre uspela da opereš tu štroku koja ti se gomila u frižideru. Mada, ne mora cif, može i nešto slabije, ali onda bi u pauzi između pamfleta nataše kandić, morala malo da maješ po kući, umesto što čitaš saopštenja borke pavićević. Lepo je to, ali čistoća je pola zdravlja, a antisrpska propaganda, bez obzira na to koliko ti se sviđa i koliko svršavaš na istu, nije dovoljna da se prljave čarape operu same :wink:

A samim tim da može i dalje da se ide u prošlost i da ti to (kao bajagi) znaš, samo pokazuje tvoju ostarašćenost i zaslepljenost kad neke stvari možeš isključivo da zalepiš za devedesete.
Da parafraziram jedan veliki mozak ovog foruma - ti ne bi prepoznao ironiju i sarkazam ni da se o njih sapletes...
Korisnikov avatar
By Kiborg
To bi isto moglo i za tebe da se kaže :wink:
Korisnikov avatar
By smaug
Imas primer za to?

Edit 5 min later.... Nema Kiborg primer za to...Kao sto nema ni za sta drugooo...Samo voli da laprda...

Oh, well...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Baš to što si cititrala.
Al' objasni ga sebi sama :)
Korisnikov avatar
By smaug
O, evo te...
Sto? Ti ne umes?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jok, to me već mrzi.
Ja sam ovde samo da raskrinkam tvoju antisrpsku propagandu, ne da te učim stilskim figurama.
Korisnikov avatar
By Stripi

:lol:
Ja sad kao treba da nasednem na to?

Not today.
Ah da, subota nije vrijeme za to. Jebate, koji adut iz rukava.
Što ne znači da neću i dalje da motrim na tvoje nacionalističke ispade :wink:
Proglasiti Natašu Kandić i Borku Pavićević predstavnicama svijetlog dijela Srbije je nacionalistički ispad? Mkey :shrug:
Korisnikov avatar
By smaug

Jok, to me već mrzi.
Ja sam ovde samo da raskrinkam tvoju antisrpsku propagandu, ne da te učim stilskim figurama.
:smeh:
Naravno da si tu da raskrinkas moju antisrpsku propagandu... Naravno...
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Nikodim
Originally posted by walt333

Znači sada je i zvanično da se peščanik neće više snimati zbog ove emisije. Uh, baš se nekako glupo osećam. :ozbiljan:
Nije sigurno, ali tako je juče rečeno. S jedne strane poštujem. S druge nemam razuvanja za to...

Pa na sajtu pise da je sigurno. Ja ih razumem, verujem da nije bilo lako doneti takvu odluku ali postupile su ispravno.
Korisnikov avatar
By Stripi

Naravno da si tu da raskrinkas moju antisrpsku propagandu... Naravno...
Ništa se ne smij! Ukebana si ti antisrpska kokoško! A i ja skupa sa tobom, kukala nam ustaška majka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!